Φέτος το Χειμώνα γίνε η… Dancing Queen της καθημερινότητας σου!

Ο Χειμώνας έχει μπει για τα καλά και δεν ξέρεις αν ο μουντός ουρανός αντιγράφει τη διάθεσή σου ή η διάθεσή σου τον «κακόκεφο» ουρανό. Μερικά πρωινά, ξυπνάς και αισθάνεσαι πως ζεις στη λούπα την ίδια μέρα ξανά και ξανά, όπως ο Bill Murray στην ταινία «Η μέρα της Μαρμότας». Ανυπομονείς να έρθουν τα Χριστούγεννα για να έχεις ένα καλό λόγο να γιορτάσεις και να «ξεσηκώσεις» λίγο τη διάθεσή σου. Περιμένεις αυτό το εκθαμβωτικό «πυροτέχνημα» που θα κάνει τη ζωή σου να λάμψει και μέχρι τότε θα αναρωτιέσαι τι πάει λάθος. Μήπως καλύτερα να σκεφτείς, τι λάθος κάνεις εσύ; Μήπως ήρθε η ώρα να λάβεις δράση και να δώσεις εσύ η ίδια στις μέρες και την καθημερινότητά σου τη λάμψη που τους αξίζει;

Φέτος το Χειμώνα γίνε η… Dancing Queen της καθημερινότητας σου!

Μην περιμένεις άλλο τα Σαββατοκύριακα, τα Χριστούγεννα ή τα γενέθλιά σου. Μην ψάχνεις αφορμές. Όλα γίνονται τώρα. Το ξέφρενο πάρτι της ζωής έχει ξεκινήσει και εσύ, είσαι τόσο ξεχωριστή που αυτός είναι ένας καλός λόγος για να γιορτάζεις κάθε μέρα που περνάει. Κρέμασε απόψε κιόλας μία ντισκόμπαλα από το ταβάνι του δωματίου ή του σαλονιού σου, βάλε το αγαπημένο σου χορευτικό κομμάτι στα ακουστικά, «ντύσου» την καλύτερή σου διάθεση και μεταμόρφωσε την καθημερινότητα σε ένα ασταμάτητο πάρτι. Πήγαινε στο πλησιέστερο μαγαζί Mango και βρες τα κομμάτια που θα σε μεταμορφώσουν στη λαμπερή Dancing Queen του φετινού Χειμώνα. Διότι, φίλη μου, η κάθε στιγμή της ζωής σου, πρέπει να είναι γιορτή!

Extra tip: Πλέον θα μπορούμε να βρούμε το brand που οι περισσότερες αγαπάμε για τη μίνιμαλ και κομψή αισθητική του, στο The Mall Athens, στο Mαρούσι. Η νέα συλλογή άλλωστε είναι η καλύτερη αφορμή για να επισκεφτείτε το νέο κατάστημα στην Αθήνα!

Φέτος το Χειμώνα γίνε η… Dancing Queen της καθημερινότητας σου!

Το πάρτι ξεκινάει από την ντουλάπα σου

Όταν ξεζαλιστείς από τον πολύ χορό, μπορείς να κάνεις την αρχή από την ντουλάπα σου. Από εκεί θα μπεις στο mood για το αληθινό πάρτι! Βρες τα πιο φαντασμαγορικά κομμάτια που διαθέτεις, αυτά με τις στραφταλιζέ πούλιες, τα έντονα χρώματα, το φόρεμα από κόκκινο βελούδο που ενώ σου άρεσε πολύ όταν το αγόρασες δεν έχεις τολμήσει ποτέ να το φορέσεις, περιμένοντας να έρθει η ιδανική περίσταση. Λάθος φίλη μου! Δεν υπάρχουν ιδανικές περιστάσεις. Εσύ τις δημιουργείς!

Φέτος το Χειμώνα γίνε η… Dancing Queen της καθημερινότητας σου!

Ναι, αλλά πώς;

Η επίσημη πρόσκληση για το βραδινό Gala μπορεί να μην έρθει ποτέ. Δεν είναι κρίμα, όμως, να μένουν στο κουτί τα ολοκαίνουργια ψηλοτάκουνα παπούτσια σου; Βγες από το καλούπι που έχεις συνηθίσει. Φόρεσέ τα στο γραφείο, στο καθιερωμένο brunch που απολαμβάνεις κάθε Κυριακή πρωί με την κολλητή σου, ακόμη και στη βραδινή βόλτα που βγάζεις το σκύλο σου. Δώσε στις στιγμές τη γιορτινή διάθεση και την επισημότητα που εσύ θες, ανάλογα με το ντύσιμό σου. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως η σοφή Coco Chanel είχε πει κάποτε: «Να ντύνεσαι κάθε μέρα σαν να πρόκειται να συναντήσεις τον χειρότερο εχθρό σου». Και πίστεψέ με, ποτέ δεν ξέρεις ποιον μπορεί να πετύχεις βγάζοντας βόλτα τον Ρόκι. Αν όχι τον χειρότερο εχθρό σου, γιατί όχι τον έρωτα της ζωής σου φίλη μου;

Φέτος το Χειμώνα γίνε η… Dancing Queen της καθημερινότητας σου!

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά

Δεν χρειάζεται να επενδύσεις επιπλέον χρόνο, ψάχνοντας ατελείωτες ώρες μπροστά από την ανοιγμένη ντουλάπα για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όπως κάθε queenette που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και εσύ, σίγουρα διαθέτεις στα ντουλάπια σου, όλα τα απαραίτητα λαμπερά αξεσουάρ που μπορούν να απογειώσουν το στυλ σου. Αντικαθιστώντας το ξεχειλωμένο μαύρο λαστιχάκι στα μαλλιά σου με μία κομψή σατέν κορδέλα, στολίζοντας τους λοβούς των αυτιών σου με ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους, συνδυάζοντας τα ρούχα σου με την κατάλληλη τσάντα, μπορείς να αναδείξεις ακόμη και το πιο basic look. Ενσωματώνοντας αυτές τις μικρές λεπτομέρειες, ένα πιο μοναδικό κομμάτι, η εικόνα σου θα δείχνει πολύ πιο γιορτινή και εσύ… πανέτοιμη για κάθε περίσταση. 

Φέτος το Χειμώνα γίνε η… Dancing Queen της καθημερινότητας σου!

Η συνήθεια που θα σου γίνει λατρεία

Όσο πιο μεγάλα και τολμηρά «ανοίγματα» κάνεις στο στυλ σου, τόσο πιο έτοιμη θα είσαι να δημιουργήσεις ένα ακόμη πιο «extra» look για μία πραγματικά επίσημη και σημαντική περίσταση. Αν υποθέσουμε ότι όντως πήγες το σκύλο βόλτα με τα ψηλοτάκουνα και κατάφερες να πείσεις τον εαυτό σου να φορέσει βελούδο για να κάνει τα εβδομαδιαία ψώνια του super market, φαντάσου πόσο πιο άνετη θα είσαι μετά, να βάλεις κάτι ακόμη πιο ιδιαίτερο και fabulous στην επόμενη βραδινή σου έξοδο.

Φέτος το Χειμώνα γίνε η… Dancing Queen της καθημερινότητας σου!

Απέφυγε να ακούς τι λένε οι άλλοι

Αν διστάζεις να ντυθείς με ένα πραγματικά εκκεντρικό ντύσιμο που σε εσένα αρέσει πολύ, ανησυχώντας για τα αρνητικά σχόλια που ίσως ακούσεις, πες στη φωνή της ανασφάλειας που μουρμουράει μέσα στο κεφάλι σου να σωπάσει. Το πάρτι που λέγεται ζωή κρατάει πολύ λίγο, για να φοράει μία βασίλισσά όπως εσύ, βαρετά ρούχα. Άσε τους άλλους να ζούνε στη δική τους συνηθισμένη πραγματικότητα, όσο εσύ θα πρωτοπορείς δημιουργώντας τη δική σου.

Φέτος το Χειμώνα γίνε η… Dancing Queen της καθημερινότητας σου!

Όπως κατάλαβες, αρκεί το κατάλληλο ρούχο για να αλλάξουν τα πάντα. Μέχρι να καταφέρεις να φέρεις στην επιφάνεια τη Dancing Queen που κρύβεις μέσα σου, μην χάνεις άλλο καιρό άσκοπα! Στα Mango θα βρεις όλα τα απαραίτητα κομμάτια και αξεσουάρ που θα ξυπνήσουν τη γιορτινή σου διάθεσή και θα σε ανακηρύξουν και επίσημα σε βασίλισσα του πάρτι. Θα περπατάς και θα αφήνεις στο πέρασμά σου χρυσόσκονη!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: