Φέτος το καλοκαίρι ανακαλύπτουμε τη χαρά του ταξιδιού μέσα από ένα συναρπαστικό road trip!

Για να εξερευνήσουμε νέα μέρη, για να συνδυάσουμε πολλούς προορισμούς και να γεμίσουμε το μυαλό μας με αξέχαστες εικόνες, φέτος το καλοκαίρι λέμε ναι σε ένα road trip.

Το ταξίδι με το αυτοκίνητο είναι η ιδανικότερη επιλογή για όσους δεν θέλουν να αγχώνονται με δρομολόγια και ωράρια.

Η φιλοσοφία του ταξιδιού ή μιας εκδρομής με το αυτοκίνητο, κρύβει μέσα της την απελευθέρωση και τη χαρά της γνωριμίας με πολλά και διαφορετικά μέρη.

Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί οδηγοί, αντί για τις μεγάλες και γρήγορες Εθνικές Οδούς, επιλέγουν τις αργές αλλά πιο ενδιαφέρουσες επαρχιακές διαδρομές, προκειμένου να θαυμάσουν το τοπίο, να κάνουν μία στάση και να απολαύσουν ένα καφέ στην πλατεία του γραφικού χωριού που θα συναντήσουν στην πορεία τους.

Το ταξίδι με το αυτοκίνητο δεν χρειάζεται πίεση!

Η εξερεύνηση των χερσαίων προορισμών μπορεί να γίνει ανεπανάληπτη εμπειρία αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και κέφι, όμορφη παρέα, σχεδιασμός διαδρομών, αλλά κυρίως ασφάλεια.

Σε ένα τέτοιο ταξίδι, σύμμαχος μας είναι η Εθνική Ασφαλιστική που με την πολυετή εμπειρία των 130 ετών που διαθέτει, στέκεται στο πλευρό του κάθε οδηγού για ασφαλείς μετακινήσεις και ταξίδια για τον ίδιο και την οικογένειά του, μέσα από ασφαλιστικά προγράμματα που στοχεύουν στον έξυπνο συνδυασμό πλήθους καλύψεων που προσφέρουν ευελιξία με προσιτό κόστος.

Έτσι σήμερα για τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού, η Εθνική Ασφαλιστική διαθέτει τα προγράμματα «Auto [Protect. Πρόκειται για (3) τρία ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων (για αυτοκίνητα Ε.Ι.Χ και μοτοσυκλέτες) που εξασφαλίζουν προστασία και σιγουριά.

Ειδικότερα το Auto [Protect] Classic, αποτελεί μία οικονομικά προσιτή λύση για όσους επιζητούν τα απαραίτητα, αλλά με ιδιαίτερα προνόμια. Έτσι εκτός από την υποχρεωτική από το Νόμο Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης, ο οδηγός απολαμβάνει μια σειρά από προεπιλεγμένες καλύψεις, όπως η αποκατάσταση ζημιών από ανασφάλιστο όχημα και η εγγύηση ασφαλίστρου, αλλά και μια σειρά από σημαντικές προαιρετικές καλύψεις  όπως Προσωπικό Ατύχημα Οδηγού, θραύση κρυστάλλων χωρίς απαλλαγές στα συνεργαζόμενα συνεργεία, Νομική Προστασία κ.α.

Για επιπρόσθετη προστασία του αυτοκινήτου από απρόοπτους κινδύνους, όπως πυρκαγιά, κλοπή, φυσικά φαινόμενα — συμπεριλαμβανομένης της χαλαζόπτωσης-, υπάρχει το Αuto [Protect] Extra που προσφέρει προνομιακές καλύψεις, καθώς και ταυτόχρονα κάλυψη σε περίπτωση ατυχήματος, αλλά και Νομική Προστασία.

Τέλος το Auto [Protect] Premium – είναι το απόλυτο πακέτο πλήρης προστασίας του οχήματος, αφού πέρα των καλύψεων που προσφέρουν τα  Auto [Protect] Classic & Αuto [Protect] Extra προσφέρει επιπλέον την κάλυψη των ιδίων ζημιών του αυτοκινήτου σας (μικτή ασφάλιση), συνεπεία τόσο ατυχήματος, όσο και κακόβουλων ενεργειών ή κλοπής.

Ειδικά για τα καινούργια (πρωτοκυκλοφορούντα) οχήματα με αξία έως 50.000€, στο πρόγραμμα ασφάλισης Auto [Protect Premium] περιλαμβάνεται και ο όρος εγγύησης ασφαλιστικής αξίας, σύμφωνα με τον οποίο η Εταιρεία αναλαμβάνει να καταβάλει το συνολικό κεφάλαιο για το οποίο είναι ασφαλισμένο το όχημα, για τα 3 πρώτα έτη ασφάλισης από την κυκλοφορία του, στις περιπτώσεις ολικής κλοπής ή ολικής καταστροφής από κινδύνους Πυρός, Πυρός από τρομοκρατικές, Ίδιες Ζημιές (Μικτή), Ίδιες Ζημιές σε περίπτωση Κλοπής και Ζημιές από ακραία Φυσικά Φαινόμενα.

Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει και να λάβει το συμβόλαιο του ακόμη και on line στο http://www.ethnikiprotect.gr ή στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής, το δίκτυο ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, αλλά και από τα καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας, απολαμβάνοντας τις παρακάτω δυνατότητες:

  • Άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου για το πρόγραμμα Auto [Protect] Classic με την καταβολή του αντίστοιχου ασφαλίστρου. Γρήγορη και απλή διαδικασία προασφαλιστικού ελέγχου για τα προγράμματα Auto [Protect] Extra & Auto [Protect] Premium που παρέχονται για αυτοκίνητα.
  • Ευελιξία ως προς τη διάρκεια ασφάλισης με επιλογή τρίμηνης, τετράμηνης, εξάμηνης ή ετήσιας διάρκειας ασφαλιστηρίου συμβολαίου, βάσει των διαθέσιμων επιλογών ανά κανάλι διανομής.
  • Αυτόματη πληρωμή ασφαλίστρων μέσω Internet και μέσω πάγιας εντολής για την ανανέωση του ασφαλιστηρίου σας συμβολαίου. Πληρωμή των ασφαλίστρων εξάμηνης και ετήσιας διάρκειας μέσω πιστωτικών καρτών της ΕTΕ με έως 12 άτοκες δόσεις, ανάλογα με τη διάρκεια.
  • Οργανωμένη εξυπηρέτηση σε περίπτωση ατυχήματος. Φροντίδα Ατυχήματος, τοπική ρυμούλκηση, οδική βοήθεια (προαιρετική κάλυψη), συμμετοχή στο σύστημα φιλικού διακανονισμού ώστε ακόμα και σε περίπτωση μη υπαιτιότητάς σας, η αποζημίωση δίνεται από την Εθνική Ασφαλιστική. Κάλυψη ζημιάς του οχήματός σας από ανασφάλιστο όχημα και Νομική Προστασία.
  • Εγγύηση Ασφαλίστρου: Σε περίπτωση μέχρι και 2 ατυχημάτων το χρόνο από υπαιτιότητά σας δεν αυξάνεται το ασφάλιστρό σας.

Μπορεί η πανδημία να μας στέρησε πολλές από τις καθημερινές μας συνήθειες και απολαύσεις, όπως αυτή της αίσθησης της ελευθερίας που μας προσφέρει η οδήγηση, η οποία όμως αποκτά άλλη διάσταση με την εγγύηση της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προγράμματα ασφάλισης της Εθνικής Ασφαλιστικής μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό)  ή 18189 (Ελλάδα) ή να επισκεφθείτε τον εταιρικό ιστότοπο www.ethniki–asfalistiki.gr

 

Φέτος το καλοκαίρι ανακαλύπτουμε τη χαρά του ταξιδιού μέσα από ένα συναρπαστικό road trip! gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: