Φεστιβάλ Βενετίας – Κόκκινο Χαλί: Το "drama" της Iman, το glam της Catherine Deneuve και το »άγαλμα» Candice Swanepoel

Διάβασε ακόμη:

Σαν fashion freak και φαν του οτιδήποτε λαμπυρίζει που είμαι, το να έχω την προσμονή του red carpet του φεστιβάλ και να δω, να σχολιάσω και εν τέλει να εντυπωσιαστώ από τις εμφανίσεις των celebrities είναι κάτι που -με τον φόβο ν” ακουστώ πεζή-, μου φτιάχνει τη διάθεση.

Όπως και να “χει, πεζή ή όχι, το γεγονός ότι τα τέλη τ” Αυγούστου (με αρχές Σεπτέμβρη) έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου -και όχι μόνο-, στο κόκκινο χαλί, είναι από μόνο του ένα event σημαντικό. Ίσως το γεγονός ότι στον εν λόγω θεσμό, έχουμε δει μερικές από τις πιο μοναδικές red carpet εμφανίσεις, να είναι ο λόγος που δίνουμε αυτή τη βαρύτητα στο event.

Δες ακόμη:

Φέτος, οι πρώτες αφίξεις στο 76ο Φεστιβάλ Βενετίας, δεν απογοήτευσαν καθόλου. Αρκεί που στο χαλί περπάτησε η Iman με αυτό το εκπληκτικό Maison Valentino φλοράλ overcoat με φτερά για να καταλάβουμε ότι τις επόμενες ημέρες πρόκειται να δούμε εντυπωσιακά looks.

Φυσικά, μιας και όλα τα «μεγάλα ονόματα» του κινηματογράφου δεν έχουν καταφθάσει ακόμη στο πανέμορφο ιταλικό θέρετρο (με εξαίρεση ηθοποιούς του βεληνεκούς της Catherine Deneuve), ήταν τα μοντέλα που έπρεπε να κρατήσουν το «βάρος» του red carpet. Και μια χαρά το κράτησαν, και μια χαρά το drama που θέλουμε να βλέπουμε σε αυτές τις περιστάσεις ήταν μπόλικο και την Candice Swanepoel είδαμε και το ντόνατ που κρατούσαμε στο χέρι το πετάξαμε στα σκουπίδια, αφού είδαμε ΤΟ κορμί (της). Παράπονο κανένα δεν έχουμε, μην είμαστε και αχάριστες.

Iman

Joel C Ryan/Invision/AP

Η σταρ του red carpet ξ-ε-κ-ά-θ-α-ρ-α με το εκπληκτικό αυτό Maison Valentino πανωφόρι που φόρεσε και κυρίως υποστήριξε απόλυτα. Η Iman στα 64 της βάζει «κάτω» όσες 20 θες και κυρίως αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να φορέσεις μια λαμπερή τουαλέτα για να μπεις στην λίστα των πιο καλοντυμένων γυναικών.

Candice Swanepoel

Arthur Mola/Invision/AP

Με δημιουργία Etro, το μοντέλο Candice Swanepoel ήρθε στη δεύτερη θέση των αγαπημένων μας looks (όχι ότι βαθμολογούμε) από τις χθεσινές εμφανίσεις. Το statuesque κορμί της και το nude σαν-δεύτερο-δέρμα φόρεμά της ήταν όλα τόοοοσο φανταστικά. Το γεγονός ότι ξεπετάγονται οι κοιλιακοί μέσα από το φόρεμα ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα (που δεν πρόκειται να ξαναφάω ποτέ, έχοντας δει αυτό το look).

Juliette Binoche & Catherine Deneuve

Arthur Mola/Invision/AP

Μας αρέσει να βλέπουμε γυναίκες να τολμάνε στο κόκκινο χαλί και όπως η Iman έτσι και οι δυο iconic αυτές γυναίκες του κινηματογράφου οι οποίες φωτογραφήθηκαν παρέα στο red carpet, κάνοντας από τις κομψές και glamorous εμφανίσεις. Τα sexy vibes που λάβαμε από το off-the-shoulder γκρι του πάγου φόρεμα της Juliette Binoche μέχρι και είμαι-το-απόλυτο-style-icon πορτοκαλί γιλέκο με φτερά της Deneuve, οι δύο γυναίκες δεν απογοήτευσαν καθόλου. Μα καθόλου.

Elsa Hosk

Joel C Ryan/Invision/AP

Με vibes από τη μόδα των 2000s, η Elsa Hosk δεν πέρασε διόλου απαρατήρητη με το εκπληκτικό αυτό μαύρο φόρεμα. Αν αφήσουμε εκτός το γεγονός ότι έχει μια θαυμάσια και καλογυμνασμένη κοιλιά, το halter φόρεμα με τα «spaghetti straps» είναι σeξι, είναι «μπροστά» αλλά τόσο-όσο ώστε το look να έχει και μια διαχρονική διάθεση.

Martha Hunt

Joel C Ryan/Invision/AP

Το γεμάτο λεπτομέρεια body του Alberta Ferretti φορέματος της Martha Hunt ήταν αρκετό για να μπει στη λίστα μας. Δηλαδή, οι λεπτομέρειες του ρούχου αυτού ξεπερνάνε κάθε προηγούμενο και γενικά τα vampy vibes του look της εμφάνισής της ήταν αρκετά για να μας εντυπωσιάσoυν.

Ni Ni

Joel C Ryan/Invision/AP

H νεαρή Κινέζα ηθοποιός έκανε μια από τις πιο όμορφες εμφανίσεις της βραδιάς, φέρνοντας λίγο “drama” στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ. To χρυσοποίκιλτο, ολοκέντητο φόρεμά της και τα εντυπωσιακά βολάν στο ύψος των ώμων σε συνδυασμό με τα statement χρυσά σκουλαρίκια, όλα λειτούργησαν θετικά στο να στεφθεί το look της με επιτυχία.

Isabeli Fontana

Joel C Ryan/Invision/AP

H μελαχρινή καλλονή από την Βραζιλία, έκανε μια αρχαιοελληνικού ύφους εμπνευσμένη και σίγουρα τολμηρή εμφάνιση. Το bronze/χρυσό Alberta Ferretti φόρεμά της με την τεράστια ουρά και φιόγκο στο πλάι ήταν glamorous και ξέφευγε από τα τετριμμένα.

Κεντρική φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: