Φεστιβάλ Βενετίας 2020: Tα red carpet looks που ξεχωρίσαμε από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε

Φεστιβάλ Βενετίας 2020: Tα red carpet looks που ξεχωρίσαμε από το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε

Τα περισσότερα gowns κινήθηκαν σε μαύρες και κόκκινες αποχρώσεις.

Η ταινία «The World To Come» της Mona Fastvold, η ταινία «Khorshid (Sun Children)» του Majid Majidi και το film «Mainstream» της Gia Coppola με επίκεντρο την γενιά των social media και πρωταγωνιστές τον Andrew Garfield και την Maya Hawke, έκανα πρεμιέρα το Σαββατοκύριακο στο 77ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας, συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου τόσο μέσα στις αίθουσες όσο και έξω, στο κόκκινο χαλί.

Πάντα τηρώντας ευλαβικά όλα τα μέτρα προστασίας για την εξάπλωση του Covid-19, μερικές από τις πιο γοητευτικές ηθοποιούς και μοντέλα του διεθνούς star system, περπάτησαν στη Μόστρα της Βενετίας αποτυπώνοντας το «συγκρατημένο» πνεύμα και το λιτό ύφος της εποχής, ακόμα και σε ό,τι αφορά το red carpet.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις και τα 14 looks που ξεχωρίσαμε τις δύο προηγούμενες ημέρες και μέχρι και το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου όταν και ολοκληρώνεται το φεστιβάλ με την απονομή του «Χρυσού Λέοντα» θα σου κάνουμε update με όλα τα gowns που «περπάτησαν» στην πιο ρομαντική, ιταλική πόλη. #staytuned
 Η δεύτερη ημέρα στο Φεστιβάλ Βενετίας έχει ένα πολύ κομψό κόκκινο χαλί

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: