Feel-Good Fashion: 10 ρούχα που σου φτιάχνουν τη διάθεση

Είναι πολύχρωμα, είναι παιχνιδιάρικα, είναι κολακευτικά… είναι η πιο χαρούμενη, ενδυματολογική εκδοχή του φετινού χειμώνα.

Μαζί με τη σοκολάτα, το shopping είναι από τα πιο γνωστά πράγματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Και δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά και οι έρευνες. Κάθε φορά που προβληματίζεσαι πριν ψωνίσεις ένα νέο ρούχο σκέψου πως δεν το κάνεις μόνο για την γκαρνταρόμπα αλλά και για να νιώσεις πιο χαρούμενη. Ένα τρόπος απενοχοποίησης των αγορών, λοιπόν, είναι να τις εντάξεις και σε ένα ψυχολογικό πλαίσιο που λειτουργεί ευεργετικά για το κέφι σου.
Feel Good Fashion: 10 ρούχα που σου φτιάχνουν τη διάθεση

Mοοd Fixer

Και επειδή οι αγορές από μόνες τους δεν είναι πάντα αρκετές για να νιώσεις καλύτερα, φροντίζουμε μέσα από αυτόν τον Οδηγό Αγοράς και σου παρουσιάζουμε τα πιο χρωματιστά και αισιόδοξα κομμάτια του φετινού χειμώνα. Ρούχα και αξεσουάρ σε funky αποχρώσεις και fashion forward γραμμές θα ανανεώσουν το στυλ σου και θα κάνουν -ενδυματολογικά- πιο ενδιαφέρουσα αυτήν την περίοδο.

Feel Good Fashion: 10 ρούχα που σου φτιάχνουν τη διάθεση

Οδηγός Αγοράς: 10 κομψές midi φούστες για όλες τις ώρες της ημέρας

Πριν έρθουν και επισήμως τα Χριστούγεννα και ξεκινήσεις να επενδύεις σε glam φορέματα με παγιέτες και βελούδινα blazers, ρίξε μια ματιά σε κίτρινα πουλόβερ που συνδυάζονται αρμονικά με το jean σου και σε μοβ μπότες που θα δώσουν ένα seventies twist στα winter looks σου. Γιατί αν νιώθεις καλά με αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη θα νιώθεις και καλά μέσα σου… #νόμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Eudaimonia: Ένα νέο brand κοσμημάτων που σε γεμίζει χαρά (κυριολεκτικά!)

InStyle Awards 2021: Ένα κόκκινο χαλί γεμάτο εντυπωσιακές παρουσίες στρώθηκε στο Los Angeles

Γιατί η Ελένη Μενεγάκη φοράει πάντα ζώνη στην ίδια απόχρωση με τα ρούχα της;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: