Fashion τρόποι που δεν είχες σκεφτεί για να φορέσεις το λευκό σου T-shirt

Σίγουρα όλες έχετε ένα λευκό t-shirt στην γκαρνταρόμπα σας, αφού είναι είναι ένα κομμάτι passpartout και ιδανικό για κάθε σύνολο.

Φέτος επιστρέφει δυναμικά η τάση των 90s που θέλει το λευκό t-shirt μέσα από φορέματα, slip dresses αλλά και ό,τι άλλο μπορείς να το τολμήσεις, σύμφωνα με το misswebbie. Πώς να φορέσεις το λευκό σου μπλουζάκι και να είσαι στιλάτη;

1. Συνδύασέ το με την χειμωνιάτικη εκδοχή των jumpsuits, για ήπιο αποτέλεσμα. Προτίμησε low key χρωματισμούς, όπως το άσπρο και το μαύρο. Υφές σαν το δέρμα αλλά και το μαλλί πρέπει να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλοστην επιλογή σου.
2. Τόνισε το μάλλινο αμάνικο φόρεμά σου, προσθέτοντας το λευκό t-shirt για να δώσεις ένα smart casual ύφος στο look. Ολοκλήρωσε με λευκά sneakers, που αποτελούν hot τάση και αυτή τη σεζόν.

3. Για τις πιο τολμηρές του είδους, φορέστε το με δερμάτινα και περίτεχνα bustier. Κράτησε σε χαμηλούς τόνους το υπόλοιπο σύνολο, με jeans, γόβες και μαύρο παλτό για πανωφόρι.

4. Τα slip dresses παραμένουν στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων και συνδυάζονται άριστα με το αγαπημένο μας t-shirt. Σε midi μήκος, μονόχρωμο ή λουλουδάτο και το αποτέλεσμα θα δείξει άκρως εντυπωσιακό. Για παπούτσια, προτίμησε over the knee μπότες ή τα αγαπημένα brogues.

govastileto.gr

moda

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: