Fashion Mistakes: 5 λάθη που κάνεις όταν φοράς σανδάλια

Fashion Mistakes: 5 λάθη που κάνεις όταν φοράς σανδάλια

Είναι τα αγαπημένα υποδήματα του καλοκαιριού. Μήπως, όμως, κάτι πάει λάθος;

Καλοκαίρι χωρίς σανδάλια δεν υπάρχει. Ονειρεύεσαι τα πόδια σου να ντυθούν με αυτό το στυλ παπουτσιού ίσως και από τον Δεκέμβρη -Εγώ σίγουρα το κάνω-. 

Loving sandals

Πολλές φορές, αρνούμαι να τα αποχωριστώ ακόμα και μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Αυτά που είναι στην πιο slip on λογική, χωρίς κουμπώματα.

7 nude σανδάλια που ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά φορέματα

Δεν ξέρω. Ίσως είναι μία περισσότερο συναισθηματική σχέση που έχω αναπτύξει με αυτά. Ίσως δε θέλω να αποχωριστώ την ελευθερία με την οποία συνδέονται και προτιμώ να κρατήσω έστω κι αυτό το μικρό κομμάτι του καλοκαιριού όλον τον χρόνο.


Summer + Sandals = Love

Όταν έρχεται, λοιπόν, το καλοκαίρι, τα σανδάλια δε φεύγουν από τα πόδια μου. Τα επιλέγω για κάθε περίσταση, από το πρωί στο γραφείο μέχρι για το ραντεβού μου το βράδυ. Ταιριάζουν με όλα τα summer outfits και το μόνο που μένει είναι απλώς να σκεφτώ το σχέδιο και το χρώμα που θα ταιριάζει καλύτερα με τα ρούχα.

Το ότι είναι πρακτικά, όμως, δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις λάθη. Για την ακρίβεια, αυτή η ασφάλεια που αποπνέουν σε κάνει να επαναπαύεσαι και να μην προσέχεις κατευθείαν τα λάθη που δημιουργούνται.

10 ζευγάρια καφέ flat πέδιλα για όλη την ημέρα

Ποια είναι αυτά; Δες τα στην παρακάτω gallery.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: