Fashion DIY: Φτιάξε πανεύκολα ένα sequined clutch bag (video)

Fashion DIY: Φτιάξε πανεύκολα ένα sequined clutch bag (video)

Η γυναικεία τσάντα θεωρείται ένα από τα must αξεσουάρ στην γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Είναι εκείνο το item, που ολοκληρώνει την εμφάνισή μας και δίνει ένα stylish twist σε κάθε σύνολό μας. Τους καλοκαιρινούς μήνες, must-have είναι οι ψάθινες τσάντες, τόσο για την παραλία όσο και για τις βόλτες στην πόλη ή το νησί. Αυτό, όμως, που συχνά μας δυσκολεύει το καλοκαίρι είναι η επιλογή της τσάντας που θα κρατήσουμε τις βραδινές ώρες.

Τα δερμάτινα clutch bags σε έντονα χρώματα είναι μία λύση και μάλιστα πολύ κομψή. Υπάρχει, όμως, ακόμη μια επιλογή που ίσως σε παραξενέψει, γιατί την έχεις συνδέσει- λανθασμένα- μόνο με τον χειμώνα. Ένα sequined clutch bag είναι η τέλεια επιλογή για τα ζεστά καλοκαιρινά βράδια και μπορεί σίγουρα να απογειώσει το πιο απλό σύνολό σου. Μη συνδέεις την παγιέτα με τα Χριστούγεννα και τις γιορτές. Αντιθέτως, είναι ένα υλικό που φοριέται -με το σωστό τρόπο-όλες τις εποχές του χρόνου.  

Αν, λοιπόν, τώρα μπήκες σε σκέψεις και θέλεις να αποκτήσεις πολύ ένα sequined clutch bag, το παρακάτω βίντεο θα σου δείξει βήμα-βήμα πώς να το φτιάξεις μόνη σου. Θα χρειαστείς ένα σατέν (ή άλλο) ύφασμα, μερικές σειρές παγιέτας, ένα φερμουάρ, ψαλίδι, ραπτικά είδη και έναν χάρακα.

Καλή θέαση και καλή επιτυχία!

Cover photo: @thestylineducator

Διάβασε ακόμα: Οδηγός αγοράς: 5 πετσέτες θαλάσσης για να απογειώσεις το beachwear look σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: