Fashion DIY: Φτιάξε μόνη σου το πιο glam denim σορτς (video)

Fashion DIY: Φτιάξε μόνη σου το πιο glam denim σορτς (video)

Είναι ένα κομμάτι που υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Και, μάλιστα, όχι σε μία, αλλά σε πολλές εκδοχές. Μπλε κλασικό jean, μαύρο, λευκό ή σε έντονο χρώμα, το denim shorts είναι ίσως το πιο απαραίτητο ρούχο του καλοκαιριού. Συνδυάζεται πανεύκολα τόσο για all day εμφανίσεις με ένα T-shirt και σανδάλια, όσο και για βραδινά looks με off-shoulder ή puff-sleeved tops και πλατφόρμες. Επίσης, μπορείς άνετα να το φορέσεις και στην παραλία πάνω από το μαγιό σου. Γι’ αυτό και λέμε ότι είναι το passe-partout κομμάτι του καλοκαιριού.

Το denim shorts, λοιπόν, είναι το item που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου, αλλά ούτε από τη βαλίτσα των μικρών αποδράσεων και των διακοπών σου. Κι αν έχεις βαρεθεί το jean shorts που σε συντροφεύει από τα σχολικά σου χρόνια, αλλά δεν σου πάει η καρδιά να το αποχωριστείς (αναμνήσεις είναι αυτές!), υπάρχει τρόπος να το ανανεώσεις και να το κάνεις το απόλυτο βραδινό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου δίνοντάς του ένα glam twist.

Όπως θα παρακολουθήσεις και στο παρακάτω βίντεο, μπορείς να πάρεις οποιοδήποτε χρώμα denim shorts διαθέτεις και να το στολίσεις με στρας και glam πετρούλες, μετατρέποντάς το αυτόματα στο πιο λαμπερό κομμάτι της ντουλάπας σου. Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι ένα jean shorts της επιλογής σου, σφουγγάρι, ειδική κόλλα για κοσμήματα, spray με χρώμα (προαιρετικά) και μερικά στρας.

Στην ουσία, τοποθετείς λίγη κόλλα πάνω στις πετρούλες και τις κολλάς στο denim shorts, στα σημεία που εσύ θέλεις. Ωστόσο, το βίντεο σού δείχνει ακόμα μια στυλιστική πρόταση με την προσθήκη του χρωματιστού spray. Για περισσότερες λεπτομέρειες δες παρακάτω…

Διάβασε ακόμα: Η πρώτη sustainable συλλογή του Οίκου Gucci είναι γεγονός

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: