Fashion DIY: Φτιάξε μόνη σου ένα ultra chic βραχιόλι-δαχτυλίδι (video)

Fashion DIY: Φτιάξε μόνη σου ένα ultra chic βραχιόλι δαχτυλίδι (video)

Ένα all-time classic σύνολο, όπως ένα denim shorts με logo T-shirt ή ένα αέρινο maxi φόρεμα, μπορεί αυτομάτως να μεταμορφωθεί στυλιστικά με ένα εντυπωσιακό κόσμημα. Αυτό δε σημαίνει ότι οπωσδήποτε πρέπει να φορέσεις ένα oversized δαχτυλίδι ή κάτι που να «φωνάζει» πάνω σου. Ακόμα και λεπτεπίλεπτα κομμάτια, όπως ένα βραχιόλι-δαχτυλίδι με λεπτή αλυσίδα, θα δείξουν υπέροχα πάνω στη μαυρισμένη επιδερμίδα σου αναδεικνύοντας στο έπακρο τα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις βήμα-βήμα πώς μπορείς να φτιάξεις και μόνη σου το απόλυτο jewelry trend του καλοκαιριού, το οποίο μπορείς να φοράς από το πρωί ως το βράδυ, τόσο με casual όσο και με πιο επίσημα σύνολα.

Θα χρειαστείς μία χρυσή ή ασημένια αλυσίδα (αναλόγως με το γούστο σου), κούμπωμα, jump rings (δαχτυλίδια με κενό με τα οποία δημιουργείς αλυσίδα) και πένσα. Ξεκίνα τυλίγοντας ένα κομμάτι αλυσίδας γύρω από το χέρι σου, ώστε να δεις πόση θα χρειαστείς και πού πρέπει να την κόψεις με την πένσα. Με τον ίδιο τρόπο δημιουργείς και το δαχτυλίδι και στο τέλος τα συνδέεις με ένα ακόμη κομμάτι αλυσίδας. Καθόλου δύσκολο!

Καλή θέαση και καλή επιτυχία, λοιπόν!

Cover photo: @maria_summers

Διάβασε ακόμα: Ξέρεις γιατί πρέπει να σταματήσεις τώρα να πλένεις τα εσώρουχα στο πλυντήριο;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: