Fashion DIY: Φτιάξε ένα στυλάτο anklet μέσα σε 5’ (video)

Fashion DIY: Φτιάξε ένα στυλάτο anklet μέσα σε 5’ (video)

Αν δεν έχεις ήδη αποκτήσει το πιο hot jewelry trend του καλοκαιριού, μπορείς να το δημιουργήσεις και μόνη σου!

Το φετινό καλοκαίρι έχουμε δει πολλά trends περασμένων δεκαετιών να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και να μας προκαλούν να τα υιοθετήσουμε στα σύνολά μας πηγαίνοντάς μας έτσι νοερά πολλά χρόνια πίσω. Μία από αυτές τις τάσεις που έχει δυναμική παρουσία στο χώρο του κοσμήματος είναι και το anklet.

Ναι, αναφερόμαστε σε εκείνο το βραχιόλι ποδιού που φορούσαμε όλες όταν πηγαίναμε σχολείο και που για κάποιο λόγο οι μαμάδες μάς φώναζαν για να το βγάλουμε. Το anklet, λοιπόν, σε χρυσό, ασημί, με κοχύλια ή με πέρλες, φέτος το καλοκαίρι δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή με τα αξεσουάρ σου και δη με αυτά που φοράς στην παραλία.

Αυτό το διακριτικό βραχιολάκι στο πόδι σε συνδυασμό με το πεντικιούρ σου, με το stylish μαγιό, αλλά και με το μαύρισμά σου είναι ικανό να απογειώσει κάθε beach look που θα κάνεις. Κι αν δεν έχεις ήδη ένα anklet στη συλλογή σου, δε χρειάζεται να προβληματίζεσαι. Θα φτιάξεις μόνη σου ένα pearl anklet ακολουθώντας τις οδηγίες του παρακάτω βίντεο.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι ένα μακραμέ κορδόνι 50 εκατοστών περίπου και μερικές πέρλες. Αρχικά, δένεις έναν κόμπο στη μία άκρη του κορδονιού και από την άλλη άκρη περνάς όσες πέρλες εσύ θέλεις. Έπειτα, δημιουργείς δύο κόμπους αριστερά και δεξιά από τις πέρλες για να τις «ασφαλίσεις». Τέλος, δένεις έναν ακόμη κόμπο στην άκρη του κορδονιού και το κομψό anklet σου είναι έτοιμο!

Καλή θέαση και καλή επιτυχία!

Cover photo: @kismetlola

Διάβασε ακόμα: 10 fashion items που φοράς τώρα και θα σου φανούν χρήσιμα και το φθινόπωρο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: