Φάρσαλα: Αλλοδαπή ετοιμαζόταν να διακινήσει 45 κιλά λαθραίου καπνού

Θα πλημμύριζε την αγορά των Φαρσάλων με λαθραία προϊόντα καπνού μια αλλοδαπή, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λάρισας που την εντόπισαν αξιοποιώντας τα στοιχεία και τις πληροφορίες που είχαν συγκεντρώσει για την παράνομη δραστηριότητά της.

Στο αυτοκίνητο της δράστιδας που κατασχέθηκε, καθώς και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της, βρέθηκαν χάρτινες και νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 45 κιλά και 600 γραμμάρια χύμα καπνού, χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, τα οποία παραδόθηκαν στο αρμόδιο Τελωνείο. Η αλλοδαπή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, κατηγορούμενη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Στο μαγαζί του διακινούσε λαθραία καπνικά είδη

Έρευνα στο κατάστημα που διατηρεί ένας Έλληνας σε οικισμό της Ροδόπης έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής μετά από πληροφορίες ότι διαθέτει προς πώληση λαθραία προϊόντα καπνού και βρήκαν κρυμμένα μία σακούλα με καπνό βάρους 760 γραμμαρίων και 18 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 291 κενά τσιγάρα και μια χειροκίνητη μηχανή γόμωσης τσιγάρων. Σε βάρος του καταστηματάρχη σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: