Φανατικός της Marvel είδε το «Avengers: Endgame» 112 φορές – Και συνεχίζει

Η τελευταία, πολυαναμενόμενη, ταινία των Avengers, το Endgame, κοντεύει να σπάσει κάθε ρεκόρ εισπραξιμότητας, ακόμα και αυτό του Avatar, καθώς οι εκατομμύρια θαυμαστές της Marvel ανά τον κόσμο σπεύδουν στα σινεμά για να τη δουν.

Μερικοί από αυτούς, μάλιστα, παραπάνω από μία φορά.

Ένας από αυτούς είναι ο Αγκουστίν Αλάνις, φανατικός λάτρης του κόσμου της Marvel, ο οποίος έχει ήδη παρακολουθήσει την ταινία… 112 φορές στον κινηματογράφο και… συνεχίζει!

«Δουλεύω δέκα ώρες, παρακολουθώ το “Avengers: Endgame” δύο φορές καθημερινά, τουλάχιστον έξι ώρες», απάντησε ο Αλάνις όταν κάποιος τον ρώτησε σχετικά στο Twitter.

Σε κάθε επίσκεψή του στον κινηματογράφο, ο νεαρός από τη Φλόριντα αναρτά μια σέλφι στην οποία εικονίζεται να κρατά το καινούριο εισιτήριο, ενώ δίπλα του ποζάρει πάντα κάποιος υπάλληλος του σινεμά.

Το βράδυ της Τρίτης ο Αλάνις ανάρτησε την 112η φωτογραφία του και είναι κάτοχος του ρεκόρ, αν και επισήμως αυτό δεν έχει αναγνωριστεί από το Βιβλίο Γκίνες. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε από τον Φεβρουάριο του 2019 ένας άλλος λάτρης των Avengers που παρακολούθησε την προηγούμενη ταινία της σειράς, τον «Πόλεμο της Αιωνιότητας» 103 φορές.

Στις αρχές Μαΐου η ταινία «Οι Εκδικητές: Τελευταία Πράξη» εκθρόνισε τον «Τιτανικό» από τη δεύτερη θέση του box office όλων των εποχών και την Δευτέρα απείχε μόλις 58 εκατομμύρια από το ιστορικό ρεκόρ του «Avatar» (2,788 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις).

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: