Face Mask Jewelries: Όλα τα «κοσμήματα» που μπορείς να φορέσεις με τη μάσκα σου

Face Mask Jewelries: Όλα τα «κοσμήματα» που μπορείς να φορέσεις με τη μάσκα σου

Μετά τις «αλυσίδες» για τα γυαλιά ηλίου, έρχονται αντίστοιχα αξεσουάρ και για την προστατευτική, υφασμάτινη μάσκα σου.

Την περίοδο της πανδημίας και του αυτοπεριορισμού το να μην «χάσεις» το προσωπικό σου στυλ και τη διάθεσή σου για styling και ενδυματολογικούς πειραματισμούς, είναι ένα στοίχημα που πρέπει να βάλεις με τον εαυτό σου. Και εμείς θα σε βοηθήσουμε να το κερδίσεις.

Tο «παιχνίδι» μεταφέρεται από το ρούχα στα αξεσουάρ και από το πώς να συνδυάσουμε τη μπλούζα με το παντελόνι μας στο πώς μπορούμε να κάνουμε τη μάσκα προσώπου να φαίνεται πιο εντυπωσιακή. Ξεπερνώντας το πρώτο «εμπόδιο», αυτό που λέει ότι «κρύβεται το πρόσωπό μας», φτάνουμε στο δεύτερο επίπεδο styling και αντιμετωπίζουμε την υφασμάτινη, προστατευτική μας face mask σαν ένα ακόμα αξεσουάρ. Σαν ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, παραδείγματος χάριν.

Και με αυτόν τον τρόπο τη «στολίζουμε» με τις λεπτές αλυσίδες που θα βρεις στην παρακάτω gallery. Με χάντρες, σχοινί, πέρλες, αλλά και σε στυλ χρυσού και ασημένιου λεπτού κολιέ, αυτά τα mask jewelries λειτουργούν ακριβώς όπως τα λουράκια που κρεμάμε στα γυαλιά μας για να μην τα χάνουμε. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουν τόσο χρηστικό, έχουν περισσότερο διακοσμητικό ρόλο.

Περνάς την αλυσίδα από τα κορδόνια της μάσκας που την κρατούν στα αυτιά μας και δίνεις ένα glam touch σε ένα ανορθόδοξο αξεσουάρ που από ότι φαίνεται θα «μείνει» αρκετό καιρό στις ζωές και στην πραγματικότητά μας.
 Tα πρώτα πανωφόρια της σεζόν, σύμφωνα με τους διεθνείς Οίκους, έχουν μεγάλο στυλιστικό ενδιαφέρον

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: