ΕΥΓΕ! Η καταπληκτική εφεύρεση αυτού του ανθρώπου, θα σώσει εκατομμύρια μικρά ζωάκια από φριχτό θάνατο.

Το να έχεις πισίνα το καλοκαίρι είναι τέλειο. Αλλά για τα μικρά ζώα που ζουν στην αυλή σας, μπορεί να είναι επικίνδυνη παγίδα. Ο βιολόγος Rich Mason σκοπεύει να το αλλάξει αυτό με την απλή, αλλά πανέξυπνη εφεύρεση του – το FrogLog.

«Τον Ιούνιο του 2004, καλοί φίλοι που είχαν φτιάξει ήδη πισίνα στο σπίτι τους στην Βαλτιμόρη, με κάλεσαν για να μου πουν ότι έβρισκαν νεκρούς βάτραχους στην πισίνα τους», έγραψε ο Mason στην επίσημη σελίδα του.

Βαθιά προβληματισμένος από αυτό που άκουσε, ο Mason αποφάσισε να φτιάξει μια σωσίβια σχεδία για όλα τα ζώα ώστε να μπορούν να βγουν από την πισίνα σε περίπτωση που παγιδεύονταν.

Το FrogLog αποτελείται από μια φουσκωτή πλατφόρμα με δίχτυ γύρω γύρω, ένα βαρίδι που κρατά την σχεδία στην άκρη της πισίνας και μια ράμπα που ενώνει τις δύο άκρες. Ο Mason έφτιαξε το πρωτότυπο αποκλειστικά στο χέρι, χρησιμοποιώντας ύφασμα και αφρολέξ.

Λέμε ευχαριστώ στα νέα μας μέλη με κουπόνια αξίας 42€

Όταν η έξυπνη εφεύρεση του έγινε πρωτοσέλιδο, κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 68.000 like και πολλά επαινετικά σχόλια. «Τι ξεχωριστός άνθρωπος που είσαι, που νοιάζεσαι γι’αυτές τις φαινομενικά ασήμαντες ζωές…», σχολίασε κάποιος. Σε κάθε πλάσμα αξίζει μια ευκαιρία να επιζήσει και το FrogLog είναι ακόμη ένας τρόπος για να το πετύχουμε.

Credit: boredpanda.com

Πηγή: fanpage.gr

paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: