«Έχουμε πάνω από 40 θανάτους τα τελευταία 35-40 χρόνια» δηλώνει ο δήμαρχος Βούλας μετά το φρικτό τροχαίο με τη Ferrari

«Στο σημείο που έγινε το δυστύχημα το όριο είναι 70 χιλιόμετρα, αλλά ακόμη και αυτήν την ώρα διέρχονται αυτοκίνητα με αρκετά μεγαλύτερη ταχύτητα» τόνισε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Μουδιασμένο παραμένει το πανελλήνιο μετά το φρικτό τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό που βρήκε τραγικό τέλος στη μοιραία Ferrari. Η τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή της παραλιακής, στη Βούλα συγκεκριμένα, όπου έχουν καταγραφεί σειρά τροχαίων τα τελευταία .

«Υπάρχει μια ατυχής ”παράδοση”, με αυτές τις κόντρες, τους άτυπους αγώνες που οργανώνουν κυρίως νεολαίοι, και μαζεύεται κόσμος από όλη την Αττική. Έχουν γίνει επιχειρήσεις από την Αστυνομία, αλλά συνεχίζονται οι κόντρες. Έχουμε πάνω από 40 θανάτους τα τελευταία 35-40 χρόνια στον παραλιακό δρόμο, μόνο στην Βούλα και στην Βουλιαγμένη και έχουμε δυστυχώς και άλλους τόσους στα «Λιμανάκια», όπου έχουμε και αυτούς τους αγώνες», επισημαίνει ο δήμαρχος Βούλας, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, για το σημείο όπου έχει γίνει «τάφος» για πολλούς οδηγούς.

Ερωτηθείς σχετικά με το τι θα έπρεπε να γίνει, απάντησε πως, «η Ελληνική Πολιτεία πρέπει να νομοθετεί χωρίς εξαιρέσεις και πρέπει να πειθαρχούν άπαντες στους νόμους. Στο σημείο που έγινε το δυστύχημα το όριο είναι 70 χιλιόμετρα, αλλά ακόμη και αυτήν την ώρα διέρχονται αυτοκίνητα με αρκετά μεγαλύτερη ταχύτητα».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: