Έχουμε δει κι έχουμε δει «περίεργα» jeans αλλά αυτό ξεπερνά κάθε φαντασία

Έχουμε δει κι έχουμε δει «περίεργα» jeans αλλά αυτό ξεπερνά κάθε φαντασία

Κάθε εποχή, και ένα νέο denim brand κυκλοφορεί και ένα jean παντελόνι που ωθεί τα όρια στο τι πραγματικά μπορεί να ονομαστεί «τζιν» με τη συμβατική έννοια του όρου. Έχουμε δει τόσα εκκεντρικά σχέδια κατά καιρούς που η αλήθεια είναι πως δύσκολα μας σοκάρει πλέον κάτι. Η τελευταία μας όμως, denim ανακάλυψη, μας σόκαρε! Ένας Ιάπωνας σχεδιαστής πήγε πολύ μακριά την έννοια αυτού του απλού κατά τ’άλλα παντελονιού παρουσιάζοντας στην Εβδομάδα Μόδας στο Τόκιο το παρακάτω κομμάτι.
Το οποίο όπως βλέπεις διαθέτει κανονικά όλες τις ραφές του jean… χωρίς το αντίστοιχο ύφασμα! Το brand λέγεται Thibaut και αυτό το item αποτελεί μέρος της συλλογής S/S 2018.

Το edgy παντελόνι αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για αγορά, αν και μπορεί να το δούμε στα καταστήματα το επόμενο έτος. Η γυναίκα που φορούσε το τζιν (και λέμε γυναίκα γιατί μοντέλο δεν είμαστε σίγουρες ότι μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε) φορούσε επίσης ένα nude κορμάκι και ένα ζευγάρι παλιά sneakers. To μοναδικό σημείο που έχει όντως denim ύφασμα πάνω είναι το σημείο της ζώνης και των κουμπιών, κατά τ’ άλλα υπονοείται η φύση του. Δεν ρωτάμε καν αν τολμάς να το φορέσεις γιατί ελπίζουμε να το βρεις ποτέ μπροστά σου και χρειαστεί να το σκεφτείς πάνω από δύο δευτερόλεπτα… πριν το απορρίψεις φυσικά! Αυτά καλό είναι να μην γίνονται κορίτσια μου!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: