Έχεις σχέδια για dinner σε κάποιο hot spot της πόλης; Τα 5+1 πιο elegant σύνολα για να εντυπωσιάσεις

Το δείπνο με φίλους είναι ίσως η πιο αγαπημένη έξοδος και απαιτεί και το κατάλληλο outfit.

Μετά την εμπερία της καραντίνας και των αλλεπάλληλων lock downs οι συνήθειες μας άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό. Οι ρυθμοί της ζωής μας μπορεί να επέστρεψαν σε μια σχετική κανονικότητα, όμως, έχουμε σίγουρα επανεκτιμήσει την αξία του χρόνου μας. Έτσι, τα early drinks και τα καλό φαγητό έχουν πάρει ένα μεγάλος μέρος στην ρουτίνα μας, είτε μέσα στην εβδομάδα, είτε το Σαββατοκύριακο. 

Αυτό σημαίνει πως και το στυλ μας μεταλλάσσεται ανάλογα, ακολουθώντας τις ανάγκες μας. Στο επίκεντρο των στυλιστικών επιλογών μας βρίσκεται πάντα η άνεση και, φυσικά, η κομψότητα. 

Ένα, μάλιστα, dinner στο αγαπημένο μας εστιατόριο είναι μια καλή αφορμή για να κάνουμε ένα dress up λίγο πιο επίσημο και fun, βγάζοντας από την ντουλάπα μας κάποια ιδιαίτερα items. Έχεις σχέδια για dinner σε κάποιο hot spot της πόλης; Τα 5+1 πιο elegant σύνολα για να εντυπωσιάσεις

Photo:Imax Tree

Ακολούθησε τις προτάσεις μας για το πιο fashion forward dinner look, που θα εντυπωσιάσει:

1. Leggings + δερμάτινο σακάκι

Τα κολάν φέτος έχουν επιστρέψει δυναμικά και θα τα δούμε και εκτός γυμναστηρίου. Ένα μαύρο legging είναι ούτως ή άλλως απαραίτητο για την ντουλάπα σου. Αν θες να είσαι πάντα μπροστά, επέλεξε ένα ενημερωμένο stirrup κολάν μπαλέτου. Συνδύασε το minimal κολάν σου με ένα δερμάτινο blazer και ένα ζευγάρι sexy strappy sandals.

2. Colorblocking

Η πιο αγαπημένη τάση των τελευταίων σεζόν, είναι ιδανική για μια βραδιά σε ένα μοντέρνο εστιατόριο. Φούξια, πράσινο και πορτοκαλί είναι μόνο κάποια από τα χρώματα που μπορούμε να παίξουμε. Ένα σακάκι και μια wide leg παντελόνι είναι ότι πρέπει.

3. Wide leg pants + πουκάμισο

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής του χειμώνα ήταν τα wide leg παντελόνια. Εάν έχεις μια παντελόνα σε καρό ή stripped print, μπορεί να γίνει ένα υπέροχο combo με ένα πουκάμισο σε έντονο χρώμα. Συνδυάστε το με μια mini bag και ένα ζευγάρι high heels, ακόμη και booties, για ένα french style αποτέλεσμα.

Έχεις σχέδια για dinner σε κάποιο hot spot της πόλης; Τα 5+1 πιο elegant σύνολα για να εντυπωσιάσεις

Photo:Imax Tree

4. Midi φούστα + cropped cardigan.

Τα κοντά, τύπου bra tops ζακετάκια, που κλείνουν στο στήθος είναι μία ακόμη επιστροφή των 90s/00s. Μια midi φούστα με όγκο, με κλασικές πιέτες ή ακόμη και balloon, αν θέλεις να υιοθετήσεις το ενημερωμένο jellyfish look, εξισορροπεί τους όγκους του outfit. Φόρεσε το ιδανικά με ένα ζευγάρι γόβες με  kitten heels. 

5. Oversized κοστούμι + sneakers

Ότι πιο cool, ότι πιο άνετο, ότι πιο stylish. Φόρεσε το κοστούμι σου με ένα tank top, πουκάμισο ή με ένα sexy bra top και ένα ζευγάρι sneakers. Δεν θα χρειαστείς κάτι άλλο. 

6. Skirt suit + μπότες

Τα skirt suits έχουν τον αέρα των 60s. Παίρνοντας έμπνευση από την SS22 συλλογή του Dior τα φοράμε με τις μπότες μας και ένα printed, εφαρμοστό top. Αν δεν θέλεις να βάλεις μπότες, τότε τα loafers είναι αμέσως επόμενη λύση για σένα, που ψηφίζεις άνεση.

Διαβάστε επίσης:

Missoni Fall 2022: Ο οίκος που ταυτίστηκε με τα knitwears μπαίνει σε μια νέα εποχή

Show some leg: Η μόδα αυτή την άνοιξη ανεβάζει το σκίσιμο σε φούστες και φορέματα

Bell heels: Η νέα τάση στα τακούνια που θα σε κάνει να πετάξεις τα stilettos σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: