Έχεις σίγουρα δει μια τέτοια φωτογραφία σε κάθε fashionable Instagram account που ακολουθείς

Έχεις σίγουρα δει μια τέτοια φωτογραφία σε κάθε fashionable Instagram account που ακολουθείς

Αν κάνεις ένα γρήγορο scroll down στο news feed σου στο Instagram θα παρατηρήσεις πως το πιο κοινό It-item που συναντάς ανάμεσα στις fashion bloggers δεν είναι κάποιο νέο μοντέλο τσάντας, ένα ζευγάρι εντυπωσιακά πέδιλα ή ένα logo T-shirt που έχει ένα κάποιο hip αυτή την στιγμή. Είναι κάτι πιο καθημερινό και απλό, όπως ένας καφές. Ναι καλά διάβασες, οι φωτογραφίες με τα στυλάτα κορίτσια να κρατάνε στο χέρι μια κούπα ή ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ είναι κάτι παραπάνω από διαδεδομένες και δεν υπάρχει fashionista που να σέβεται τον εαυτό της και να μην έχει τραβήξει μια αντίστοιχη. Γι’ αυτό εμείς σου γράφουμε παρακάτω 4 μικρά tips για να τραβήξεις και την δική σου φωτογραφία με καφέ και να είναι τόσο κομψή και εντυπωσιακή όσο και αυτές που βλέπεις συνέχεια στο timeline σου.

But first… ☕️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annabelle Fleur (@vivaluxuryblog) στις

#πρώτο
Κάτσε με τέτοιο τρόπο που από τη μία να δείχνεις ότι κρατάς με φυσικότητα τον καφέ σου αλλά από την άλλη να τονίζεις ένα σημείο του συνόλου σου, όπως τα ασορτί παπούτσια με την κούπα σου ή ένα μεγάλο κολιέ σε περίπτωση που την κρατάς πολύ κοντά στον λαιμό σου.
#δεύτερο
Αν φαίνεται το τραπεζάκι πάνω στο οποίο τον ακουμπάς καλό είναι να έχεις φροντίσει να είναι διακοσμημένο με ωραία πράγματα, όχι να έχεις ξεχάσει πάνω παλιές εφημερίδες και κομμάτια πίτσα από το χθεσινό βράδυ
#τρίτο
Οι μαρμάρινες και οι ξύλινες επιφάνειες «γράφουν» καλύτερα στον φωτογραφικό φακό, γι’ αυτό αν σκοπεύεις να ακουμπήσεις κάπου τον καφέ σου κάν’ το πάνω σε μια τέτοια.
#τέταρτο
Αν είσαι όρθια και περπατάς κρατώντας το πλαστικό κύπελλό σου καλό είναι να τραβήξει κάποιος την φωτογραφία προφίλ ή τρία τέταρτα. Τελείως ανφάς θα φαίνεται το λογότυπο του μαγαζιού πάνω στο ποτήρι και θα μοιάζει σαν διαφημιστικό το ποστ, χωρίς να είναι.

Καφέ ήπιαμε σήμερα; Αν ναι, υπόμονη μέχρι αύριο για να κάνουμε τη λήψη που μας αξίζει!

☕️? kinda #breakfast

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annabelle Fleur (@vivaluxuryblog) στις

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: