Έχεις πάθει εμμονή για να κάνεις σχέση; 5 λόγοι για να ηρεμήσεις… ΤΩΡΑ!

Σπουδαίο πράγμα ο έρωτας και ακόμα πιο σπουδαίο η συντροφικότητα και οι σχέσεις. Ωστόσο, αν δεν έχεις ακόμα καταφέρει να βρεις το λιμάνι σου και ακόμα κι αν δεν είσαι στην πρώτη σου τη νιότη (εν ολίγοις τα έχεις περάσει τα 30) δε σημαίνει ότι θα πρέπει να πάθεις εμμονή. Ok, τα χρόνια περνούν, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να κάνεις σαν υστερική. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω 5 βασικούς λόγους για τους οποίους θα πρέπει να σταματήσεις αμέσως να ψάχνεις για άντρα.

Σκέψου τα ψηλόμεσα μαγιό

Θυμάσαι που πέρυσι δεν υπήρχε γυναίκα που να μη φορούσε ψηλόμεσο μαγιό; Είδες κάτι τέτοιο φέτος; Όχι, δε συγκρίνω τους ανθρώπους με τα υφάσματα, απλά κάνω έναν παραλληλισμό. Το καθετί και ο καθένας, έχει την αξία που τους δίνεις. Όπως ακριβώς το ψηλόμεσο μαγιό σου το άφησες φέτος στο συρτάρι, έτσι ακριβώς θα πρέπει να αφήσεις και εκείνον, εφόσον δεν ενδιαφέρεται! Όχι, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορείς να κάνεις.

Αν σε ήθελε θα το ήξερες

Φίλη μου, η φράση που λέει: Ο βήχας κι ο έρωτας δεν κρύβονται, νομίζεις ότι βγήκε για το τίποτα; Όταν κάποιος σε θέλει, είναι απλά ολοφάνερο!

Σκέψου τι πραγματικά θέλεις

Θέλεις όντως να κάνεις σχέση, ή επειδή βλέπεις ότι οι γνωριμίες σου δεν προχωρούν, έχεις πεισμώσει; Προφανώς και όλοι αξίζουν τη συντροφικότητα και φυσικά θα τη βρουν κάποια στιγμή. Απλά, θα πρέπει να είναι και έτοιμοι να ανταποκριθούν σε αυτή.

Καταντάς και λίγο βαρετή

Αν μιλάς μονίμως για εκείνον και δεν έχεις κανένα άλλο θέμα συζήτησης, για πόσο καιρό ακόμα πιστεύεις ότι θα έχεις φίλους; Για λίγο! Άλλαξε κάπως τη γκάμα σου, χαμογέλα και κάποια στιγμή θα ξεχαστείς κι εσύ.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ

Η απελπισία και η δίψα δυστυχώς φαίνονται. Και ok, σeξ θα κάνεις. Αλλά μόλις αποκαλύψεις τον πραγματικό εμμονικό εαυτό σου, εκείνος μάλλον θα γίνει… μπουχός!

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: