Έχεις δει την ξαδέρφη της Kendall και της Kylie Jenner; Είναι και αυτή μοντέλο!

Έχεις δει την ξαδέρφη της Kendall και της Kylie Jenner; Είναι και αυτή μοντέλο!

Αν πίστεψες έστω και για ένα λεπτό ότι ξέρεις όλα τα μέλη της οικογένειας Jenner / Kardashian και πως μετά και την επιτυχία, στον χώρο της μόδας και του modelling και της Kendall & Jenner, δεν θα είχες κάποιο νέο άτομο να μάθεις, είσαι πολύ γελασμένη. Γιατί η πιο διάσημη –με τηλεοπτικούς όρους μιλώντας πάντα- οικογένεια της Αμερικής, κρύβει από ότι φαίνεται πολλούς άσους στο μανίκι της, και έτσι εμείς είμαστε τώρα στην ευχάριστη θέση να ανακαλύψουμε άλλη μία πανέμορφη 18χρονη κοπέλα που ξεκινάει τώρα την καριέρα της στα catwalks και στις φωτογραφίσεις, και αυτή δεν είναι άλλη από την Νatalie Zettel.

Την 18χρονη κόρη της Karen Houghton, αδελφής της Kris Jenner, που μοιάζει πολύ στις πρώτες ξαδέρφες της, Kendall και Kylie Jenner.
Για τη συγγενική της σχέση με τις διάσημες ξαδέρφες της, η Zettel δήλωσε στο περιοδικό Star το 2013: «Είναι το αίμα μου. Πάντα θα είμαι εκεί γι ’αυτές, τις αγαπώ πολύ, είναι η οικογένειά μου. Τους γνωρίζω από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Είμαι πιο κοντά με την Kendall και την Kylie, (σε σχέση με τις άλλες πρώτες ξαδέρφες της, τις αδερφές Kardashian) επειδή είμαστε πιο κοντά ηλικιακά». Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της οικογένειας λένε πως η σχέση των τριών κοριτσιών είναι τόσο φυσιολογική ώστε η Natalie ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της μιλώντας μέσω sms με την Kendall και την Kylie. Λογικά ζητάει τις συμβουλές τους σε επαγγελματικά ζητήματα –πιο έμπειρες γαρ- αλλά και σε προσωπικά-αν δεν μιλήσεις με τις Jenner για αγόρια τότε με ποιες θα μιλήσεις;-, δες παρακάτω μερικές φωτογραφίες από το Instagram της και προσπάθησε να συγκρατήσεις το πρόσωπό της, θα μας απασχολήσεις αρκετά στο μέλλον.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: