Έχεις dating προφίλ; Μια TikToker σού μαθαίνει πώς… να μην πέσεις σε παγίδες

Στην εποχή των social media και των smartphones, οι γνωριμίες μέσω διαδικτύου έχουν μπει για τα καλά στις ζωές μας και είναι πολλοί εκείνοι που χρησιμοποιούν εφαρμογές γνωριμιών για να συναντήσουν το άλλο τους μισό.

Οι μέρες που οι γνωριμίες γίνονταν μέσω φίλων και γνωστών ανήκουν πια στο παρελθόν, και όλοι όσοι είναι single τείνουν να δημιουργούν ένα για να έρθουν σε επαφή με άτομα που, υπό άλλες συνθήκες, μπορεί και να μη γνώριζαν ποτέ στη ζωή τους.

Το να φτιάξεις το δικό σου dating profile είναι κάτι αρκετά απλό, ειδικά αν ακολουθήσεις τα tips που σου έχουμε δώσει κατά καιρούς. Το μόνο που – φαινομενικά – έχεις να κάνεις είναι να ανεβάσεις μερικές φωτογραφίες σου, να συμπληρώσεις τις απαιτούμενες πληροφορίες για εσένα και να γράψεις τι ακριβώς ψάχνεις. Ωστόσο, παρόλο που ακούγεται τόσο εύκολο, υπάρχουν μερικά λάθη τα οποία κάνεις και έτσι το προφίλ σου δε γίνεται τόσο… δημοφιλές όσο θα προσδοκούσες, καθώς επίσης και παγίδες στις οποίες σίγουρα δε θέλεις να πέσεις.

Η Amelia Samson μάς δίνει τα… φώτα της

Ευτυχώς, υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για όλους μας, και όχι μόνο για το δικό τους dating profile. Γι” αυτό και μοιράζονται μαζί μας tips που θα μας βοηθήσουν να αποφύγουμε τις… κακοτοπιές. Μια από αυτούς είναι και η TikToker, Amelia Samson, η οποία αποκάλυψε στο κοινό της ποια είναι τα λάθη που γίνονται στις εφαρμογές γνωριμιών.

Η Amelia χρησιμοποιεί εδώ και εφαρμογές γνωριμιών και, κατά τη διάρκεια της «περιήγησής» της, έχει εντοπίσει κάποια πράγματα που είναι τόσο ενοχλητικά, που δεν άντεξε να μην τα μοιραστεί με τον κόσμο.

Δες το βίντεο της Amelia Samson για να καταλάβεις πώς θα ξεχωρίζεις τους σωστούς τύπους, από εκείνους που… κάτι κρύβουν και δεν πρέπει σίγουρα να βγεις ραντεβού μαζί τους.

I have a headache

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: