Έχει λερωθεί το δερμάτινο μπουφάν σου; Δες πώς θα το καθαρίσεις χωρίς να το πας καθαριστήριο

Τα δερμάτινα biker jackets είναι τα πιο κατάλληλα μπουφάν γι’ αυτό τον καιρό και αυτήν τη θερμοκρασία και οι περισσότερες από εμάς έχουμε ένα αντίστοιχο στην γκαρνταρόμπα μας. Εκτός από «κατάλληλα» όμως είναι και δύσκολα στον καθαρισμό τους, ειδικά να θες να αποφύγεις την ασφαλή λύση του καθαριστηρίου. Γι’ αυτό βρήκαμε για εσένα παρακάτω τρεις εύκολους και απλούς τρόπους να καθαρίσεις το leather jacket σου μόνη σου το σπίτι. Ακολούθησε τις συμβουλές μας και θα δεις πάλι το αγαπημένο σου πανωφόρι να λάμπει σαν καινούργιο.
Έχει λερωθεί το δερμάτινο μπουφάν σου; Δες πώς θα το καθαρίσεις χωρίς να το πας καθαριστήριο
#1 Μούλιασέ το
Βάλε χλιαρό νερό σε μία λεκάνη και ρίξε μέσα λίγο αφρόλουτρο. Βάλε μέσα το σημείο του μπουφάν σου που έχει λερωθεί, άφησέ το να μουλιάσει για 30 λεπτά και τρίψ’ το ελαφριά. Στη συνέχεια ξέπλυνε το με χλιαρό νερό. Κρέμασε το με μια κρεμάστρα στην απλώστρα για να στεγνώσει χωρίς να επηρεαστεί η εξωτερική του επιφάνεια.
#2 Σκούπισέ το εξωτερικά
Σε ένα καθαρό πανάκι βάλε μερικές σταγόνες ήπιου απορρυπαντικού ρούχων και βούτηξέ το σε χλιαρό νερό. Με αυτό σκούπισε απαλά τον λεκέ, άφησέ το να στεγνώσει και επανέλαβε την διαδικασία σε μία ώρα από τη στιγμή που έχει στεγνώσει το σημείο.
#3 Τρίψε το με λίγο ελαιόλαδο
Βούτηξε ένα βρεγμένο πανάκι σε ένα μπολ με ελαιόλαδο. Στη συνέχεια σκούπισε με αυτό το λερωμένο σημείο του μπουφάν σου. Αν δεις ότι δεν καθαρίζει ο λεκές ρίξε μερικές σταγόνες λευκό ξύδι και τρίψε πάλι. Τέλος, πέρασέ το με ένα στεγνό πανάκι το οποίο θα απορροφήσει το επιπλέον ελαιόλαδο και άφησέ το να στεγνώσει.
 H Ελληνική Εβδομάδα Μόδας μόλις τελείωσε και αυτές είναι οι καλύτερες εμφανίσεις των celebrities

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: