Έχει ξοδέψει πάνω από €35,000 για να μοιάσει στην Μπάρμπι. Μόλις δείτε ΠΟΣΟ όμορφη ήταν πριν, θα απορήσετε…

Μία γυναίκα αποκάλυψε πως έχει ξοδέψει πάνω από €35,000 για να μεταμορφώσει τον εαυτό της σε μία ανθρώπινη Μπάρμπι. Η Ophelia Vanity, 30, από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια έχει ξοδέψει χιλιάδες δολάρια σε Botox, επεμβάσεις και θεραπείες για να μοιάσει με την γνωστή κούκλα. 

Μέχρι τώρα, η Ophelia έχει κάνει διάφορες επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένου προσθετικής στήθους και εμφυτεύματα στον πισινό της και τώρα θέλει να αφαιρέσει και κάποια από τα πλευρά της για να έχει περισσότερο το σωματότυπο της κλεψύδρας.

“Πάντα μου άρεσε η Μπάρμπι. Σαν παιδί, έπαιρνα πάντα μία κούκλα τα Χριστούγεννα ή στα γενέθλιά μου. Είχε πάρα πολλές και έπαιζα συνέχεια μαζί τους.”

Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;

“Μου άρεσε πολύ η αισθητική της και καθώς μεγάλωνα αποφάσισα πως ήθελα να της μοιάσω.” H Ophelia μικρή είχε goth στυλ και φορούσε μόνο μαύρα. Όσο μεγάλωνε όμως ήθελε μία δραστική αλλαγή και ένιωσε να την τραβάει το στυλ της Μπάρμπι.

Το 2009, έκανε τις πρώτες ενέσεις με Botox με σκοπό να κάνει το πρόσωπό της ανέκφραστο, σαν κούκλας. Θυμάται πως ήταν αγχωμένη αλλά λέει πως δεν πόνεσε καθόλου. Της άρεσε το αποτέλεσμα και τις έκανε πιο συχνά μέχρι που έγινε κομμάτι της ρουτίνας της. Περίπου 4 χρόνια πριν άρχισε να κάνει εμφυτεύματα στα χείλια για να μοιάσει με την αγαπημένη της κούκλα.

Τώρα κάνει Botox ή φουσκώνει τα χείλη της κάθε 6 με 9 μήνες και έχει κάνει και ρινοπλαστική. Παρά τον χρόνο και το χρήμα που έχει ξοδέψει για την μεταμόρφωσή της, λέει πως δεν σχεδιάζει να σταματήσει σύντομα. Θέλει να κάνει ακόμα πολλές επεμβάσεις αν και λέει πως χρειάζεται να κάνει οικονομία για να βρει τα χρήματα που χρειάζεται.

Λέει επίσης πως θα ήθελε να αφαιρέσει 4 ή 6 πλευρά και πιστεύει πως αυτό θα έκανε το σώμα της να φαίνεται πολύ καλύτερο. Κάθε μέρα περνάει 3 ώρες στον καθρέφτη για να βαφτεί και φοράει και φακούς για να φαίνονται τα μάτια της μεγαλύτερα.

“Οι περισσότεροι που με βλέπουν στον δρόμο αντιδρούν πολύ θετικά και θέλουν να μιλήσουν μαζί μου και να βγούμε φωτογραφία.”

Το αγαπημένο της χρώμα είναι το ροζ και η ντουλάπα της είναι γεμάτη ροζ φορέματα και παπούτσια. Προς το παρόν είναι ελεύθερη και πιστεύει πως η εμφάνισή της μπορεί μερικές φορές να γίνεται εμπόδιο στην ερωτική της ζωή. Στο παρελθόν, πολλοί της έχουν πει πως ξοδεύει υπερβολικάπολύ χρόνο και χρήμα για να μοιάσει με την Μπάρμπι.

Με την βοήθεια των φίλων και της οικογένειάς της έχει φτιάξει έναν λογαριασμό στο Instagram και μέχρι τώρα έχει μαζέψει 36,000 ακόλουθους. Παρόλο όμως που πολλοί την υποστηρίζουν, έχει βιώσει σε μεγάλο βαθμό το διαδικτυακό bullying.

“Δεν πειράζω κανέναν όμως. Ξέρω πως δεν θα πρέπει να δίνω σημασία στους δειλούς που κρύβονται πίσω από μία οθόνη, αλλά είμαι άνθρωπος και πληγώνομαι. Πάντα τους αγνοώ όμως. Θέλουν να με εκμεταλλευτούν για να γίνουν γνωστοί. Εάν με μισούσαν πραγματικά, δεν θα ασχολούνταν μαζί μου.”

Οι σκέψεις σας;

Credit: dailymail.co.uk

Πηγή: fanpage.gr

paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: