Έχει αυτό το jean το πιο hot σχέδιο της σεζόν;

Tο ότι τα jeans «αποτελούν βασικό κομμάτι κάθε ενημερωμένης γκαρνταρόμπας» είναι στυλιστικό κλισέ. Τόσο κλισέ σαν το «τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία» και το «η αγάπη πάντα νικάει στο τέλος». Εμείς εδώ δεν είμαστε για να το καταρρίψουμε –γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, σε έναν μεγάλο βαθμό το ενστερνιζόμαστε απόλυτα- αλλά για να το «εμπλουτίσουμε» με κάποια νέα σχέδια denim παντελονιών που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα και μπορούν να δώσουν αυτό το «κάτι παραπάνω» στην ντουλάπα μας και στα σύνολά μας.
Έχει αυτό το jean το πιο hot σχέδιο της σεζόν;
Ένα από αυτά τα «jeans with a twist» που λατρέψαμε φέτος την άνοιξη, είναι αυτό το Salt&Pepper, το μοντέλο Barbara Medium Perforated, με την cropped γραμμή και τους sexy μεταλλικούς κρίκους στα πλαϊνά.


Το ψηλόμεσο σχέδιό του αλλά και oι edgy λεπτομέρειες που βλέπουμε πάνω του, το κάνουν ξεχωριστό χωρίς όμως να γίνεται δυσκολοφόρετο. Συνδυάζεται με ό,τι θα φορούσες ένα απλό jean, με τα πάντα δηλαδή, και από την άλλη ξεφεύγει από τα denim μονότονα σχέδια που έχουμε συνηθίσει να φοράμε. Είναι γεγονός, έχουμε νέο «jean crush» και καθόλου δεν μας πειράζει!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: