Έχασε την ζωή του ένα 13χρονο αγόρι σε λούνα παρκ

Η 9χρονη αδερφή του νοσηλεύεται με θλάση στον πνεύμονα

Έχασε την ζωή του ένα 13χρονο αγόρι σε λούνα παρκΈνα 13χρονο αγόρι έχασε σήμερα την ζωή του, ενώ η 9χρονη αδελφή του τραυματίσθηκε την ώρα που έπαιζαν σε στο Ελληνικό.

Το συνέβη γύρω στις 16:00 το απόγευμα και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα δύο αδέλφια έπαιζαν μέσα σε μια φουσκωτή μπάλα σε πισίνα του παιδικού πάρκου.Ξαφνικά σηκώθηκε ισχυρός άνεμος και σήκωσε την μπάλα μεταφέροντας την αρκετά μέτρα μακριά από την πισίνα μαζί με τα παιδιά τα οποία χτύπησαν σε άλλα περιβάλλοντα χώρου.

Οι γονείς τους και άλλα παρευρισκόμενα άτομα προσπάθησαν να τα συνεφέρουν ενώ τελικά διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Παίδων Αγία Σοφία.

Όπως έγινε γνωστό από το Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, το 13χρονο αγόρι όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν σε κωματώδη κατάσταση και οι γιατροί προσπαθούσαν επί 40 λεπτά να του κάνουν ανάνηψη χωρίς όμως δυστυχώς να τα καταφέρουν.

Το 9χρονο κορίτσι είχε από την πρώτη στιγμή τις αισθήσεις του και η πρώτη διάγνωση είναι θλάση στον πνεύμονα. Το κορίτσι νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας και οι γιατροί εκφράζουν την αισιοδοξία τους.

Τρεις υπάλληλοι του λούνα παρκ, συνελήφθησαν και σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος τους με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και της πρόκλησης βαρειών σωματικών βλαβών.

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: