Eχασε τη μάχη για τη ζωή ο Σουλεϊμάνογλου

Εχασε τη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή ο διάσημος αρσιβαρίστας, Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, ο οποίος νοσηλευόταν, τις τελευταίες εβδομάδες, σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο «Bakırköy Sadi Konuk» της Κωνσταντινούπολης με ηπατική ανεπάρκεια.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η υγεία του θρυλικού αθλητή, που βρισκόταν σε τεχνητό κώμα, επιδεινώθηκε τα τελευταία 24ωρα και τα ξημερώματα ανακοινώθηκε ο θάνατος του, σε ηλικία, μόλις 50 ετών.

Στις 13 Νοεμβρίου είχε γίνει γνωστό ότι είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία και χρειάστηκε, τότε, να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Ο θρύλος της άρσης βαρών είχε διαγνωστεί με κίρρωση του ήπατος καθώς επί πολλά χρόνια κατανάλωνε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ με τους γιατρούς να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Tο πρόβλημα του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου με το συκώτι του είχε ξεκινήσει μετά την αποτυχία του στους αγώνες του Σίδνεϊ, αφού μη έχοντας πλέον τη διέξοδο του αθλητισμού και διαθέτοντας τεράστια χρηματικά ποσά για να ξοδέψει άρχισε να «πνίγει» τον πόνο του στο αλκοόλ.

Για την υπόθεσή του είχε ενδιαφερθεί προσωπικά ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος τον είχε επισκεφθεί και στο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν

(?)

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: