Εύβοια: Συγκλονιστικό βίντεο από drone στην καμένη γη – Συναγερμός για την επερχόμενη κακοκαιρία

Την  καταστροφή από ψηλά κατέγραψε ένα μήνα μετά από τις μεγάλες πυρκαγιές η ομάδα Up Stories — Σε επιφυλακή τώρα οι κάτοικοι της περιοχής ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας

Ένα συγκλονιστικό βίντεο για την βόρεια Εύβοια, που μετρά πάνω από 500.000 στρέμματα καμένης γης, έφτιαξε με τη χρήση drone η ομάδα Up Stories, έναν μήνα μετά από την καταστροφή. Μάλιστα, στο όλο εγχείρημα συνεργάστηκε ο Ηπεριρώτης κλαρινοπαίχτης Γαβριήλ Τότσικας, που «έντυσε» μουσικά την παραγωγή.  

Δείτε το βίντεο

Συναγερμός για την κακοκαιρία

Τις καμένες περιοχές της βόρειας Εύβοιας αναμένεται να επηρεάσει — μεταξύ άλλων — η κακοκαιρία που έχει προβλέψει για το Σαββατοκύριακο η ΕΜΥ.

Για τον λόγο αυτό σε επιφυλακή βρίσκεται ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού,  όπως δήλωσε στο evima.gr ο δήμαρχος, Γιάννης Κοντζιάς.

«Είμαστε σε επιφυλακή μετά και το έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ για πλημμυρικά φαινόμενα. Προχωρούμε σε συνεργασία με την περιφέρεια σε διανοίξεις ποταμών και ρεμάτων. Μηχανήματα του δήμου και της περιφέρειας είναι σε ετοιμότητα για να κάνουν παρεμβάσεις εάν και εφόσον χρειαστεί», είπε χαρακτηριστικά.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: