Έβρος: Στα χέρια της αστυνομίας ύποπτος αλλοδαπός για τη φωτιά στη Δαδιά (βίντεο)

Πρόκειται για άνδρα με καταγωγή από την Τυνησία, που εισήλθε παράνομα στη χώρα — Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις οριοθέτησαν την πυρκαγιά

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ένας αλλοδαπός, ο οποίος εξετάζεται ως ύποπτος για την πρόκληση πυρκαγιάς στο δάσος της Δαδιάς στον Έβρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GR TIMES, πρόκειται για άντρα Τυνησιακής καταγωγής, στην προαγωγή του οποίου προχώρησαν οι Αστυνομικοί αργά χθες το βράδυ.

Φέρεται μάλιστα ο άντρας αυτός να αποτελούσε μέλος ομάδας άτυπων μεταναστών, που εισέβαλαν παράνομα στη χώρα, καθώς πέριξ της περιοχής μεταξύ Δαδιάς-Γιαννούλη, όπου εκδηλώθηκαν οι εστίες πυρκαγιάς, βρίσκονταν ομάδες ατόμων, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες.


Όπως έγραψε το GR TIMES, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ της Τετάρτης, θέτοντας σε συναγερμό την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Λίγο αργότερα, οι δυνάμεις πυρόσβεσης ενισχύθηκαν.

Η φωτιά οριοθετήθηκε τα ξημερώματα, ενώ οι πυροσβέστες παρέμειναν στο σημείο για την κατάσβεση της. Επιχείρησαν στο μέτωπο της φωτιάς συνολικά 20 πυροσβέστες, με οκτώ οχήματα.

Η έρευνα των αρχών για τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς, συνεχίζεται.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: