Evangeline Lilly: Η Kate του «Lost» στα γυρίσματα της νέας της ταινίας (video)

Επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη του κινηματογράφου η όμορφη ηθοποιός Evangeline Lilly, η γνωστή «Katherine “Kate” Austen» της σειράς «Lost».
Η Καναδή ηθοποιός, η οποία τον Αύγουστο έκλεισε τα 38 της χρόνια, δημοσίευσε στο προφίλ της βίντεο, που τη δείχνει να πηγαίνει στο γύρισμα για τη νέα ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Ant-Man and the Wasp».
Στην περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2018, πρωταγωνιστούν, επίσης, η Michelle Pfeiffer, ο Michael Douglas, η Hannah John-Kamen και ο Walton Goggins.
Να σημειωθεί ότι την 1η Σεπτεμβρίου 2017 έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ η ταινία «Little Evil» με τους Adam Scott, Bridget Everett και πρωταγωνίστρια την ίδια.
Η Evangeline Lilly, όπως έχουμε προαναφέρει σε παλαιότερη ανάρτηση, έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια με τον σύντροφό της Norman Kali και τα δύο μικρά παιδιά τους. Μετά το «Lost» πάτησε «φρένο» στην καριέρα της, καθώς επικεντρώθηκε περισσότερο στην οικογένειά της, ωστόσο αρχίζει να επανέρχεται δυναμικά στα καλλιτεχνικά δρώμενα.
Δείτε το βίντεο.


  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr