Έβαλε 100 στρώσεις Μάσκας Αφρού στο Πρόσωπό της. Όταν δείτε ΠΩΣ έγινε θα Σοκαριστείτε!

Από τότε την έχουμε δει με γκλίτερ, υγρό κραγιόν, ακόμη και fidget spinner. Πλέον η YouTuber Jeely μας παρουσιάζει τις 100 στρώσεις μάσκας αφρού. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ταυτόχρονα αστείο και τρομακτικό.

Η Jeely είναι σίγουρα η βασίλισσα της πρόκλησης. Έχει κάνει την ίδια πρόκληση με μέικ-απ, μάσκαρα και αξεσουάρ και συνεχίζει με την μάσκα.

Ξεκίνησε περνώντας το πρόσωπο της με την μάσκα, όπως λένε οι οδηγίες. Χρησιμοποίησε τρεις συσκευασίες του Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask.

Καθώς έβαζε όλο και περισσότερη μάσκα, άφησε το πινέλο και χρησιμοποίησε τα χέρια της. Η μάσκα περιέχει άνθρακα και οι φούσκες απλώθηκαν παντού. Πραγματικά παντού!

Οι φούσκες έφτασαν στην μύτη, τα μαλλιά, τα ρούχα και το στόμα της… Η έκφραση της όταν συνειδητοποίησε ότι έκανε σοβαρό λάθος και δεν υπήρχε γυρισμός.

Κατάφερε να ολοκληρώσει την πρόκληση και αυτό ήταν το αποτέλεσμα. Ειλικρινά, δεν έχουμε λόγια. Ανακουφίστηκε όταν την καθάρισε και είπε ότι ήταν η πιο χαζή ιδέα. Ελπίζουμε αυτό να πείσει τον κόσμο να μην το δοκιμάσει.

Ποια θα είναι η επόμενη πρόκληση 100 στρώσεων; Σε αυτό το σημείο όλα είναι πιθανά!

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: