Εύα Αντωνοπούλου: Από τα ρούχα μου με έχουν βγάλει…

Η Εύα Αντωνοπούλου σε συνέντευξή της μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της.

 «Όταν σταμάτησε η μεσημεριανή εκπομπή και πέρασα στα δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Τότε είχα στεναχωρηθεί γιατί είχαμε μια μεσημεριανή εκπομπή χρόνια, πήγαινε καλά στα νούμερα, αλλά σταμάτησε. Τότε ο Σταμάτης Μαλέλης μου είχε πει: «Σου ανοίγεται ένας νέος δρόμος, περνάς στα δελτία ειδήσεων». Εκείνη τη στιγμή δεν το είχα συνειδητοποιήσει 100%, αλλά είχε δίκιο. Ήταν ο τέταρτος χρόνος της εκπομπής «Live», ήταν το τηλεοπτικό παιδί μου, την είχαμε στήσει με την ομάδα βήμα-βήμα, την είχε αγαπήσει πολύ ο κόσμος και ήταν λογικό να μη μου άρεσε η μετάθεσή μου. Τώρα όμως, κοιτώντας πίσω, ήταν όντως το επόμενο βήμα μου. Καμιά φορά στην Ελλάδα φοβόμαστε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Όμως αν δεν ρισκάρεις, δεν μπορείς να προχωρήσεις. Αν μείνεις στο σίγουρο δεν εξελίσσεσαι. Αυτή ήταν μια δύσκολη στιγμή, αλλά τελικά ήταν για καλό» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

– Πόσο σε αγχώνουν τα νούμερα της AGB;

«Αρκετά και τα βλέπω κάθε πρωί που έρχεται το ραβασάκι της AGB στο email μου. Κοιτάζω τα νούμερα και όποιος λέει το αντίθετο νομίζω ότι ψεύδεται. Και με αγχώνουν. Δεν θα έκανα τα πάντα για τα νούμερα της τηλεθέασης, αλλά με ενδιαφέρουν γιατί από αυτά κρίνεται η δουλειά μου και ευτυχώς είναι ιδιαίτερα καλά μαζί μου.»

– Υπήρξε στιγμή που βγήκες από τα ρούχα σου από τους πολιτικούς;

«Από τα ρούχα μου με έχουν βγάλει πολλοί βουλευτές που παρίσταναν ότι δεν έχουν υπογράψει μνημόνιο, που εν γνώσει τους έλεγαν ψέματα και προσπαθούσαν να βαφτίσουν το κρέας ψάρι μόνο και μόνο για να είναι αρεστοί. Και ήταν αρκετοί αυτοί οι βουλευτές που το έκαναν αυτό από όλα τα κόμματα. Στον αέρα έχουν φτάσει κοντά στο να με προσβάλουν, αλλά τους έχω βάλει στη θέση τους. Δεν χαρίζομαι σε αυτό. Οταν έχεις αποκτήσει ώρες τηλεοπτικής πτήσης, μαθαίνεις πώς να μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε προσβάλλει.»

Πηγή: thestival.gr

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: