Έτσι υπέγραψε στον ΣΚΑΪ ο Αντώνης Κανάκης (video)

Σήμερα το πρωί αναμενόταν η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την έναρξη της συνεργασίας με τον Αντώνη Κανάκη και τους «Ράδιο Αρβύλα», οι οποίοι είχαν αποχωρήσει περίπου πριν δύο μήνες από τον ANT1.
Ωστόσο η βομβιστική επίθεση στο κανάλι τα ξημερώματα της Δευτέρας, ματαίωσε για την ώρα την επίσημη ανακοίνωση.
Οι πληροφορίες ήθελαν τον παρουσιαστή να βρίσκεται κοντά στο Open, αλλά υπήρξε ανατροπή.
Χθες το βράδυ, σε διαφημιστικό μήνυμα κατά τη διάρκεια του τελικού του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το κανάλι πρόβαλε το πρώτο trailer, όπου ακούστηκε η χαρακτηριστική μουσική των «Ράδιο Αρβύλα».
Την είδηση επιβεβαίωσε σήμερα το πρωί και το Happy Day, όπου έγινε γνωστό, επίσης, ότι ο Κανάκης τα βρήκε με τον ΑΝΤ1, σχετικά με τα χρήματα που του χρωστάει το κανάλι κι έτσι οι δύο πλευρές δεν θα ακολουθήσουν τη δικαστική οδό. 
Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε στο Happy Day για τη συμφωνία του παρουσιαστή με τον ΣΚΑΪ:
«Τα μηδενικά είναι αρκετά που κλείστηκαν, επιπέδου άλλων εποχών. Αυτό που έπαιξε σημαντικό ρόλο ήταν οι δύο εκπομπές. Ο Κανάκης ήθελε να κάνει και το Ράδιο Αρβύλα, αλλά και το Βινύλιο, το οποίο δεν σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Όμως ο ίδιος πιστεύει πολύ στο Βινύλιο. Άρα όποιο κανάλι ήθελε και τις δύο εκπομπές, με αυτό θα συνεργαζόταν. Με τον ΣΚΑΪ υπέγραψε πριν από 3 μέρες τριετές συμβόλαιο. Δεν υπάρχει ακόμα ανακοίνωση από το σταθμό, μόνο ένα  «teaserάκι» έπαιξε χθες…».

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: