Έτσι θα ξεχωρίσεις στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν! Αυτα είναι τα πιο alternative outfit!

Απλά, χαμηλού κόστους, με ό,τι έχετε στην ντουλάπα σας. Ομως, είναι τα πιο hot look της σεζόν και γι αυτό θα κοιτάζουν όλοι εσάς στα χριστουγεννιάτικα πάρτι.

1. Πουλόβερ + φούστα + μπότες

Μπορείτε να κάνετε αμέτρητους συνδυασμούς (στα μήκη, στα prints, στα νήματα της μπλούζας και στο ύφασμα της φούστας). Το σούπερ μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ στη φωτογραφία δείχνει να έχει πετύχει τον τέλειο συνδυασμό cozy και σeξι. Αντιγράψτε την! Επιπλέον θυμηθείτε: αυτό το look είναι το πιο ζεστό που μπορείτε να φορέσετε σε ένα πάρτι, δίχως να είστε σαν κρεμμύδι.

Φούστα με πούλιες + πλεκτό

Οι παγιέτες είναι οι «ροζ τσιχλόφουσκες» της μόδας. Αρέσουν σε όλα τα κορίτσια κατά βάθος, αλλά δύσκολα τολμούν να τις φορέσουν. Σωστά; Ιδού ο τρόπος λοιπόν. Συνδυάστε μια λαμπερή παγετέ φούστα σε όποιο χρώμα θέλετε με ένα απλό, μαύρο ή σε ουδέτερο χρώμα, κατά προτίμηση στενό, πλεκτό μπλουζάκι. Και ένα τιπ για τα παπούτσια: προτιμήστε αντί για γόβες ένα ζευγάρι μποτίνια με ψηλό τακούνι. Δεν θα κάνουν τα πόδια σας να δείχνουν ψηλότερα αλλά θα σας χαρίσουν πολύ στυλ.

Φαρδιά φόρμα, όπως η Τζέι Λο

Εντάξει, αυτή την κίτρινη οπτασία από την ανοιξιάτικη συλλογή 2016 του Μάικλ Κοστέλο, με την κάπα που την κάνει απίστευτα γκλάμουρους, δεν θα τη βρείτε. Αν πάτε όμως στο Zara, στο H&M ή στο Mango θα βρείτε πολύ ωραίες φαρδιές φόρμες που θα σας δώσουν αυτό το πληθωρικό στυλ. Διαλέξτε τη δική σας σε μαύρο χρώμα. Και συνδυάστε την με μεγάλα, εντυπωσιακά σκουλαρίκια και πολύ ψηλά τακούνια.

Παντελόνι + τουνίκ + φουλάρι 

Ολα αυτά τα έχετε ξαναδεί και σίγουρα έχετε τουλάχιστον τα δύο από τα τρία στη ντουλάπα σας: μαύρο αμπιγιέ παντελονι και τουνίκ με πολύ λεπτά τιραντάκια. Και τώρα το «μαγικό 3»! Αν σε αυτό το απλό σύνολο προσθέσετε το λεπτό μακρύ φουλάρι (με κρόσσια ,ει δυνατόν), δεμένο στον λαιμό σας και περασμένο μέσα από την τουνίκ, εξασφαλίσατε τη διαφορά που θα σας κάνει το «κορίτσι της στιγμής» σ΄αυτό το ρεβεγιόν.

Κοστούμι από άλλο ύφασμα

Μιλάμε για το κλασσικό σμόκιν αλλά όχι στο συνηθισμένο του ύφασμα. Μαύρο μεν, αλλά μπροκάρ, βελούδο, ντεβορέ, σατέν, κάτι άλλο πάντως εκτός από το συνηθισμένο. Συνδυάστε το με λευκό πουκάμισο και μια σατέν κορδέλα αντί για γραβάτα.

Λάμψη από πάνω μέχρι κάτω

Ενδώστε στην υπερβολή. Γιορτές είναι! Ντυθείτε για το ρεβεγιόν με το σκεπτικό: «Ξεφάντωσε τόσο πολύ, ώστε να μην μπορείς μετά να κοιμηθείς από τον ενθουσιασμό!». Αυτό το μότο λοιπόν έχει μία εικόνα: μεταλλικά χρώματα, τουλάχιστον, σε φούστα και μπότες. Οπως τα συνδυάζει ο οίκος Gucci στη φωτογραφία.

Μπλούζα με ουρά

Το καλοκαίρι θα γίνει χαμός μ΄αυτά τα τοπ και ίσως ορισμένα καταστήματα έχουν αρχίσει σιγά σιγά να τα λανσάρουν. Αν όμως δεν θέλετε να ξοδέψετε λεφτά, τώρα, εφαρμόστε το εξής τρικ: διαλέξτε το πιο κοντό καλοκαιρινό σας φόρεμα (κατά προτίμηση από στητό ύφασμα) και συνδυάστε το με το πιο κομψό σας παντελόνι (ιδανικά καμπάνα).

Το σακάκι, πρωταγωνιστής

Χωθείτε μέσα σε ένα στοκατζίδικο ή στην ντουλάπα της γιαγιάς σας και διαλέξτε το πιο βαρυφορτωμένο, με χάντρες, σακάκι. Συνδυάστε το με το πιο skinny παντελόνι σας – ακόμα και με τζιν, αν το πάρτι το σηκώνει- και με μεγάλα σκουλαρίκια. Τα μαλλιά σας πρέπει να είναι επιμελώς ατημέλητα, για να δώσετε στο look αυτό, νεανικό χαρακτήρα. Αυτό ήταν!

iefimerida.gr

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: