Έτσι θα κρατήσεις ζωντανή τη φιλία σου ακόμη κι από απόσταση

Ξέρουμε πόσο δύσκολο σου είναι να κατανοήσεις τα νέα δεδομένα, αυτά που επέβαλε κατά κάποιο τρόπο η πανδημία του κορονοϊού, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Παρά τις δυσκολίες, τα έχεις πάει περίφημα έως τώρα και είμαστε περήφανες για “σένα.


ωστόσο μπορείς να διατηρήσεις εξαιρετικές σχέσεις μαζί τους ακόμη κι αν η απόσταση λόγω κορονοϊού σας… «σκοτώνει».

Πλέον, έχουμε εφεύρει όλοι μας νέους τρόπους επικοινωνίας και χάρη στην τεχνολογία. Πάλι καλά δε λες, ειδάλλως δε ξέρουμε τι θα κάναμε! To Face Time πήρε φωτιά, το ίδιο και τα δάχτυλά σου στις ομαδικές συζητήσεις.


Ωραία όλα τα παραπάνω, επειδή όμως και η χρήση του κινητού διαρκώς κουράζει, υπάρχουν κάποια έξυπνα tricks αλλά και ιδέες για να κρατήσεις την κολλητή σου ακόμη πιο κοντά και έχουμε τους τρόπους. Μη φανταστείς ότι θα αλλάξουν πολλές από τις συνήθειές σου, εμείς πάντως θα σε συμβουλέψουμε.

1. Στις διαδικτυακές σας μαζώξεις συζητήστε κάτι που σε απασχολεί. Η παρέα δεν είναι μόνο για να περνάμε καλά αλλά και για να συζητάμε όσα μας προβληματίζουν. Η ώρα θα περάσει νεράκι και η σχέσεις σας θα γίνουν πιο δυνατές.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: