Έτσι θα καταλάβεις αν το αγόρι σου είναι όντως το άλλο σου μισό

Έχεις ερωτευτεί τόσο πολύ που να νομίζεις ότι το αγόρι σου είναι το άλλο σου μισό; και αυτό δεν είναι απλά μια ατάκα, ισχύει! Όταν είσαι ερωτευμένη τα βλέπεις όλα ρόδινα και ζεις το απόλυτο,αυτό είναι αλήθεια, αλλά μεταξύ μας, πολλές φορές μπορεί είτε να πέσουμε έξω,


Ο μεγάλος έρωτας πάντως θα έρθει και ναι, θα είναι ο… καρμικός σου έρωτας. Μη γελάς, εμείς το πιστεύουμε αυτό και μάλιστα έχουμε βρει τις ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου για να διαπιστώσεις αν όντως το αγόρι που έχεις δίπλα σου είναι και το άλλο σου μισό. Τα σημάδια «μιλάνε» αρκεί να τα δεις. Αρχικά πρέπει να σκεφτείς αν όντως περνάς καλά μαζί του. Αυτό είναι σίγουρα μια βασική προϋπόθεση.

Σε κάνει να νιώθεις άνετα; Συζητάτε τα πάντα μεταξύ σας; Αν ναι, τότε σίγουρα είναι το άλλο σου μισό και να ξέρεις ότι αν είστε καλοί φίλοι-αλλά και ζευγάρι- τότε το γλυκό θα δέσει στο πι και φι.


Νιώθεις ότι όταν είσαι δίπλα του ο κόσμος σταματά να γυρίζει; Πολύ ποιητικό ήταν αυτό, αλλά ναι, αν είσαι δίπλα του και νιώθεις ήρεμη τότε αυτή η σχέση είναι σίγουρα μια καρμική σχέση.

Όσο διαφορετικοί κι αν είστε, ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Το άλλο σου μισό δεν είναι απαραίτητα ίδιο εσύ. Όπως το yin και το yang ισορροπεί το ένα μέσα στο άλλο έτσι είστε και εσείς. Παρά τις διαφορές σας, ταιριάζετε άψογα.

Έχετε τα ίδια θέλω; Τότε ναι, είναι το άλλο σου μισό. Και δε μιλάμε φυσικά για το αν θέλετε να αποφοιτήσετε από την ίδια σχολή, αλλά για τα κοινά πλάνα που έχετε και οι δύο, δηλαδή να σπουδάσετε να ζήσετε τις όμορφες στιγμές σας και το μέλλον να σας βρει μαζί.

Διάβασε περισσότερα στη gallery. 

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: