Έτσι θα καταλάβεις αν είναι «meant to be» η σχέση σας ή όχι

Θα κολλήσεις με τον ωραίο του σχολείου, θα τον συναντήσεις «και καλά τυχαία» στην παρέα, το ένα θα φέρει το άλλο, ε θα βγείτε και ένα ραντεβού και «τσουπ» αυτό ήταν! Είστε μαζί ερωτευμένα  «πιτσουνάκια». Ίσως αυτό να είναι απλά μια ιστορία από ένα Love Story της αγαπημένης σου ταινίας, αλλά ας είσαι αισιόδοξη!

Ρεαλιστικά λοιπόν αν το πιάσουμε το θέμα-άσε τις ταινίες λίγο απ’έξω- έχεις ένα «heart-crash» που πεθαίνεις να καταλήξει σε σχέση, όμως αν είναι εκείνος ο ένας και μοναδικός που πρέπει και που αξίζει να είναι δίπλα σου.

-Step by Step-

Step1. Καταρχάς μην βιάζεσαι! Δεν σε πήραν και τα χρόνια έχω να σου πω! Δες αν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο,, συζητήστε για τα ενδιαφέροντά σας και βγείτε ξανά και ξανά… Μια σχέση θέλει τον χρόνο της, το ίδιο και εσείς.

Step2
. Κατά δεύτερον λοιπόν, αφού όλα τα παραπάνω πάνε περίφημα, μην μου προβληματίζεσαι για το αν σου «κάνει», αν είναι αυτό που έψαχνες, και αν μπορεί να σε κάνει χαρούμενη.

Τι εννοείς δεν μπορείς να σταματήσεις να τα σκέφτεσαι όλα αυτά; Φυσικά και μπορείς, αφού σου έχω τα σημάδια που πρέπει να παρατηρήσεις και τότε όλοι σου οι προβληματισμοί θα έχουν εξαφανιστεί!

Finger-cross, βαθιά ανάσα και διάβασε στην gallery τα σημάδια που θα σε αφήσουν να καταλάβεις αν η σχέση αυτή είναι το Meant To Be Love Story σου!!

Έχε στο νου σου και αυτό το άρθρο:

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: