Έτσι είναι σήμερα ο πρώην μπασκετμπολίστας και πρώην σύζυγος της Σαμπρίνας Παναγιώτης Λιαδέλης (φωτό)

Ο Παναγιώτης Λιαδέλης υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Με μοναδικό επιθετικό ταλέντο, διακρίθηκε από μικρή ηλικία για όσα μπορούσε να κάνει μέσα στο παρκέ από τη θέση του point και του shooting guard. Αγωνίστηκε σε

Άρη, ΠΑΟΚ, Μακεδονικό και Ολυμπιακό, ενώ σημαντική είναι και η καριέρα που έκανε στο εξωτερικό, στις ομάδες της Βαλένθια (Ισπανία) και  Αζοβμάς (Ουκρανία).

 

Στους… μη αθλητικούς έγινε γνωστός από το γάμο του με τη Σαμπρίνα. Οι δύο τους αποτέλεσαν ένα από τα πιο εντυπωσιακά ζευγάρια της εποχής, ενώ από το γάμο τους απέκτησαν και ένα γιο. Το διαζύγιό τους είχε γίνει ιδιαίτερο θέμα συζήτησης, καθώς τα δημοσιεύματα ήθελαν να έχουν κατατεθεί αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα.

Σήμερα, ο Παναγιώτης Λιαδέλης έχει επιστρέψει στο Βόλο. Εκεί δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε νυχτερινό μαγαζί, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες των events στα social media του. Ωστόσο, δεν έχει σταματήσει να ασχολείται και με το μπάσκετ, ενώ όπως θα δείτε ο χρόνος του έχει φερθεί αρκετά καλά.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο πρώην καλαθοσφαιριστής.

  http://www.peoplegreece.com/ 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: