Έτσι ντύνονται και τρώνε οι βασιλιάδες (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το γύρο όλου του κόσμου έκαναν οι εκθαμβωτικές φωτογραφίες από το δείπνο της βασιλικής οικογένειας στη Δανία. Τις εντυπώσεις, ωστόσο, κέρδισε η πριγκίπισσα Μαρία, η οποία παρουσιάστηκε με κορόνα και κοσμήματα από διαμάντια και ενδύματα που παρέπεμπαν στις πριγκίπισσες των παιδικών παραμυθιών.

 

Το πρωτοχρονιάτικο δείπνο της βασιλικής οικογένειας έλαβε χώρα στο Amalienborg Palace, στην Κοπεγχάγη. Το φόρεμα της πριγκίπισσας Μαρίας έγινε ειδική παραγγελία σε οίκο μόδας στην Αυστραλία και παραδόθηκε λίγες ημέρες πριν την πραγματοποίηση του δείπνου.

Η πρωτοχρονιάτικη αυτή τελετή, της οποίας οικοδέσποινα ήταν η βασίλισσα Μαργαρίτα, αποτελεί παράδοση για πάνω από έναν αιώνα, με καλεσμένους τους υπουργούς της κυβέρνησης και τα μέλη του κοινοβουλίου της Δανίας.

Το φόρεμα της πριγκίπισσας Μαρίας ήταν φτιαγμένο από χρυσό ύφασμα, πάνω στο οποίο ήταν ρηγμένη μία κατακόκκινη τιάρα, ειδικά σχεδιασμένη για να φαίνονται τα βασιλικά κοσμήματα.

Τι περιδέραιο που φορούσε είναι γνωστό ως Order of the Elephant, ενώ η κορόνα από διαμάντια αποκαλείται The Knight’s Day. Η πριγκίπισσα Μαρία παρακάθισε στο δείπνο με τον σύζυγό της πρίγκιπα Φρέντερικ. 

Πηγή: protothema.gr

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: