Έτσι «απάντησε» στις απιστίες του Τραμπ η Μελάνια

Ήθελε να τον κάνει να ζηλέψει – Τι αποκαλύπτει η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Ντόναλντ Τραμπ στο βιβλίο της

Κι όμως! Όταν η Μελάνια Τραμπ ενημερώθηκε για την ανάρμοστη σχέση του με διάφορες αιθέριες υπάρξεις, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Ήθελε πάση θυσία να τον κάνει να ζηλέψει. Πώς; Με το ίδιο νόμισμα.

Η Μελάνια δεν δίστασε να κρατηθεί από το μπράτσο ενός όμορφου στρατιωτικού συμβούλου, όπως αναφέρει η Στέφανι Γκρίσαμ , πρώην εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο βιβλίο της, υπό τον τίτλο: «I’ll Take Your Questions Now».

Η Γκρίσαμ φέρεται να γράφει στο βιβλίο της για τις αντιδράσεις της Μελάνια στις απιστίες του συζύγου της αλλά και για το πάθος της με την ομορφιά.

«Η Μελάνια πρόσεχε πολύ τον εαυτό της. Και μάλιστα γι΄αυτήν το πιο σημαντικό είναι ο ύπνος. Δεν σηκώνεται πριν από τις δέκα το πρωί ούτως ή άλλως. Η Μελάνια πιστεύει ότι ο ύπνος είναι το πιο σημαντικό τελετουργικό ομορφιάς — και φυσικά τα σπα και οι περιποιήσεις προσώπου». Η εμφάνιση γι΄αυτήν είναι η υπ’ αριθμόν 1 προτεραιότητα», λέει η Γκρίσαμ .

Για το λόγο αυτό, η πρώην «Πρώτη Κυρία» ήθελε να δώσει καθρέφτες σε φτωχά παιδιά κατά την επίσκεψή της στο Μαλάουι. Κάτι που βεβαίως έσπευσαν να αποτρέψουν οι σύμβουλοι του προέδρου, προσθέτει η πρώην εκπρόσωπος Τύπου στον Λευκό Οίκο.

Η ίδια αναφέρει επίσης ότι, οι σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με την πopνoσταρ Στόρμι Ντάνιελς και το μοντέλο του Playboy Κάρεν ΜακΝτούγκαλ εξόργισαν σε μεγάλο βαθμό τη Μελάνια.

«Δεν πρόκειται να μοιάσει στη Χίλαρι Κλίντον, η οποία έτρεξε στο «Marine One» έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της μετά τη αποκάλυψη του σκανδάλου Λεβίνσκι. Επομένως, μετά την αποκάλυψη των σχέσεων του Τραμπ με τις Στόρμι Ντάνιελς και Κάρεν ΜακΝτούγκαλ, η Μελάνια περπάτησε μόνη της προς το «Air Force One» και μπροστά από τον σύζυγό της», υποστηρίζει η Γκρίσαμ.

Η Μελάνια ήθελε να κάνει τον Ντόναλντ να ζηλέψει με τον ωραιότερο άντρα του Λευκού Οίκου.

Γι΄αυτό και δεν ήθελε να εμφανιστεί στο πλευρό του συζύγου της μέχρι την πρώτη του ομιλία για την «Κατάσταση του Έθνους». Για να τον κάνει να ζηλέψει, απευθύνθηκε σε νεαρό στρατιωτικό σύμβουλο. Ο πιο όμορφος άντρας με στολή που μπορούσε να βρει στον Λευκό Οίκο θα την συνόδευε στο δρόμο για το Καπιτώλιο μπροστά στις κάμερες.

«Η δικαιολογία της ήταν ότι χρειαζόταν την υποστήριξή του επειδή το έδαφος δεν ήταν κατάλληλο για ψηλοτάκουνα», γράφει η Γκρίσαμ. Η ίδια πάντως, εξηγεί ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν ζήλεψε τον ελκυστικό άντρα. «Δεν ξέρω αν είναι ικανός να έχει τέτοια συναισθήματα», αναφέρει η Γκρίσαμε στο βιβλίο της.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: