Έτοιμη η ΔΗΜΑΡ να συμμετάσχει στον διάλογο για τη συνταγματική αναθεώρηση


Την ετοιμότητά της να συμμετάσχει στον διάλογο με τα πολιτικά κόμματα, «με θέσεις και προτάσεις», για το θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης, εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ.

«Η συνταγματική αναθεώρηση μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στη θεσμική αναβάθμιση της ελληνικής πολιτείας. Δεν πρέπει να χαθεί άλλη μία πενταετία και να κυριαρχήσουν μικροκομματικές σκοπιμότητες» τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Πρόκειται για ένα ζήτημα στο οποίο η ΔΗΜΑΡ έχει σταθεί από την πρώτη στιγμή με υπευθυνότητα και έχει καταθέσει τις προτάσεις της τόσο δημόσια όσο και στο πλαίσιο του Κινήματος Αλλαγής. Επομένως, η ΔΗΜΑΡ είναι έτοιμη και θα συμμετέχει στο διάλογο με τα πολιτικά κόμματα, με θέσεις και προτάσεις» σημειώνει η Δημοκρατική Αριστερά.

Σε αυτό το πνεύμα, όπως καταλήγει, κινείται και ο προγραμματισμός σχετικής εκδήλωσης από το Πολιτικό Εργαστήριο της ΔΗΜΑΡ στις 22 Νοεμβρίου για την συνταγματική αναθεώρηση, όπου θα ακουστούν οι προτάσεις τόσο των κομμάτων όσο και των ειδικών, καθώς «το Σύνταγμα απαιτεί συναινέσεις».

Για το θέμα έστειλε χθες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιστολή στους πολιτικούς αρχηγούς.

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: