Ετοιμάζονται εξορμήσεις των υπουργών σε όλη την Ελλάδα κατ΄ εντολή του πρωθυπουργού

Πρόγραμμα εξορμήσεων στην επαρχία ετοιμάζουν αυτή την περίοδο όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης κατόπιν ξεκάθαρης εντολής που έχουν λάβει από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ζητήσει από τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου να περιοδεύσουν εκτός Αθηνών προκειμένου να καταδείξουν ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί μεν να ανέλαβε τα ηνία της εξουσίας εδώ και πέντε μήνες, αλλά «δεν έχει αποκοπεί από την κοινωνία την οποία αφουγκράζεται με κάθε ευκαιρία και βρίσκεται δίπλα της» όπως μας λένε χαρακτηριστικά συνεργάτες του προέδρου της κυβέρνησης.

Παράλληλα όμως οι υπουργικές περιοδείες έχουν και μια ακόμη σκοπιμότητα. Θέλουν να μην αφήσουν ελεύθερο το πεδίο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που από τον Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα πραγματοποιεί πολύ συχνά εξορμήσεις σε μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα προκειμένου να προσελκύσει νέα μέλη ενόψει του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί το 2020.

Για το λόγο αυτό άλλωστε ο τέως πρωθυπουργός βρέθηκε μόλις τη Δευτέρα στην Αλεξανδρούπολη.

Ήδη μια σειρά από υπουργούς έχοντας λάβει το μήνυμα ξεκίνησαν ήδη τις εξορμήσεις εκτός των τειχών ενώ κάποιοι άλλοι θα το πράξουν λίαν συντόμως.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως για παράδειγμα, μαθαίνουμε ότι την μεθεπόμενη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου θα βρεθεί στην Καρδίτσα, προσκεκλημένη της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας.

Προ ημερών ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης βρέθηκε στη Μεσσηνία και την Ημαθία όπου συνομίλησε με τους τοπικούς φορείς, μέλη του αγροτικού κόσμου και απλούς πολίτες ενώ αναλόγως κινήθηκε και ο υφυπουργός στο ίδιο χαρτοφυλάκιο Κώστας Σκρέκας μεταβαίνοντας στην Κομοτηνή και στον Ιάσμο Ροδόπης δίνοντας το παρών στην 3η γιορτή τσίπουρου της περιοχής.

Από την πλευρά του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης πήγε σε Θεσσαλονίκη, Ημαθία και σε νομούς της Θεσσαλίας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέβηκε κι αυτός στη συμπρωτεύουσα προ ημερών όπου συναντήθηκε με τους προέδρους και τους προϊσταμένους των δικαστικών υπηρεσιών για το προσφυγικό, ενώ ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης πήγε στην κοιλάδα του Σπερχειού.

Ο δε υφυπουργός του Γεράσιμος Θωμάς επισκέφθηκε την μεταλλουργική μονάδα της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα της Φθιώτιδας. Και έπεται συνέχεια.

Πολιτική

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: