Ετοιμάζεσαι για brunch; 9 ιδέες για να δημιουργήσεις τα πιο chic outfits

Ετοιμάζεσαι για brunch; 9 ιδέες για να δημιουργήσεις τα πιο chic outfits

Το «κλειδί» είναι να δημιουργήσεις ένα κομψό, αλλά όχι επιτηδευμένο σύνολο.

Τα τελευταία χρόνια το brunch έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας με τις ιδέες και τις προσκλήσεις για ένα απολαυστικό και πλούσιο «δεκατιανό» να πέφτουν βροχή από τις αγαπημένες μας φίλες. Το αιώνιο ερώτημα, όμως, που μας ταλανίζει είναι ένα: «τι να φορέσω στο brunch;».

Σίγουρα δεν πρέπει να φορέσεις κάτι κραυγαλέο και επιτηδευμένο. Η ώρα του brunch είναι ανάμεσα στο πρωί και το μεσημέρι, άρα καλό είναι να επιλέξεις ένα κομψό και άνετο outfit, το οποίο θα αποτελείται από χαλαρές γραμμές και θα συνδυάζει την casual με τη chic αισθητική.

Όπως σου εξηγεί και η Lydia Tomlinson στο παρακάτω βίντεο, τα basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου θα σε βοηθήσουν πολύ, ώστε να δημιουργήσεις casual chic outfits, ιδανικά για να απολαύσεις το brunch σου και να αποσπάσεις τα πιο κολακευτικά σχόλια. Ένα λευκό, cropped denim παντελόνι με γκρι T-shirt και flat mules είναι μια πολύ κομψή και effortless επιλογή. Σου φαίνεται αρκετά απλό το συγκεκριμένο look; Μπορείς να το αναβαθμίσεις φορώντας ένα ζευγάρι κρεμαστά χρυσά σκουλαρίκια και μερικά λεπτεπίλεπτα δαχτυλίδια.

Θέλεις να φορέσεις φόρεμα; Δημιούργησε ένα nude μονοχρωματικό σύνολο με πλεκτό bodycon dress (που είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτό το φθινόπωρο) και sneakers για ultra chic & cool brunch εμφανίσεις. Αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ένα: να επιστρατεύσεις τα staples της γκαρνταρόμπας σου και να τα συνδυάσεις με τέτοιον τρόπο, ώστε να σου χαρίζουν ένα ultra fashionable αποτέλεσμα. Για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοούμε, πάτα το play και… κράτα σημειώσεις. Η επόμενη πρόσκληση για brunch δεν αργεί!

Διάβασε ακόμα: 10 updated τρόποι να φορέσεις τα sneakers σου το φθινόπωρο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: