Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2019 για όλα τα ζώδια

Κριός

Υποχρεωτικές ευθύνες.

Ο Κρόνος φέρνει ένα βάρος στους ώμους σας καθώς κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας και των φιλοδοξιών. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα να προσελκύσετε μια νέα αγάπη στη ζωή σας ή να διατηρήσετε τη σχέση σας εάν δεν καταφέρετε να κάνετε λίγο χώρο στη ζωή σας για να τους υποδεχτείτε. Πρέπει να θυσιάσετε το πρόσωπο που σας αρέσει στον βωμό των επαγγελματικών ευθυνών ή να κάνετε μια θέση γι’ αυτό στη ζωή σας; Σκεφτείτε προσεκτικά πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση. Δεν θα νιώθετε και τόσο ελεύθεροι στις κινήσεις σας, οι συνθήκες θα είναι τέτοιες που μπορεί να μη σας επιτρέψουν να ζήσετε ό, τι θέλετε ή η ατμόσφαιρα θα είναι τέτοια που δημιουργούνται προκλήσεις.

Ένας προσωρινός περιορισμός ή επαγγελματικά εμπόδια σας κάνουν να κατανοήσετε ότι η σχέση σας πρέπει να εξελιχθεί διαφορετικά. Μερικές φορές θα αισθανθείτε ότι πρέπει να υπομείνετε φορτία που είναι πολύ βαριά για εσάς, αλλά μη ξεχνάτε ότι  έχετε τη δύναμη και το θάρρος να αλλάξετε τις καταστάσεις. Αυτός ο αυστηρός αλλά λογικός πλανήτης θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα τις διαθέσεις του συντρόφου σας και να αντλήσετε εποικοδομητικά μαθήματα από το παρελθόν. Τώρα διαπιστώνετε αν έχετε κοινούς μακροπρόθεσμους στόχους κι αν η σχέση αυτή μπορεί να αντέξει στα δύσκολα. Έχετε λίγο χρόνο να δωρίσετε στον αγαπημένο σας ο οποίος δεν θα είναι ικανοποιημένος.

Πράγματι, ο Κρόνος μπορεί να περιορίσει λίγο το περιθώριο των ελιγμών σας. Για  να γυρίσετε σελίδα στην ερωτική σας ζωή, αναγκαστικά θα πρέπει να υπομείνετε κάποιες δοκιμασίες οι οποίες απαιτούν όλη την προσοχή σας και την κινητοποίησή σας. Επωφεληθείτε από αυτό το έτος για να κάνετε αυστηρή κριτική στον εαυτό σας και να καθορίσετε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε με τη ζωή σας και πως θα οικοδομήσετε μια διαρκή αγάπη, μια σχέση πάνω σε σταθερές βάσεις. Βασιστείτε στην ωριμότητα του Κρόνου για να κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσατε στο παρελθόν και τώρα πρέπει να εγκαταλείψετε, ώστε να μπορέσετε να αναπτυχθείτε, να εξελιχθείτε και να δημιουργήσετε μια δυνατή ιστορία αγάπης.

Ανταποκρίνεται η σχέση σας στις προσδοκίες σας;

Για να εξελίξετε τη συναισθηματική ζωή σας, θα πρέπει να εγκαταλείψετε τα παλιά μοτίβα συμπεριφοράς, να μελετήσετε σε βάθος τη σχέση σας και να προσδιορίσετε αν ανταποκρίνεται πραγματικά στις προσδοκίες σας. Σκεφτείτε τι είναι σωστό και τι λάθος και αναρωτηθείτε αν οι επιθυμίες σας γίνονται σεβαστές. Θα πρέπει να αλλάξετε κάτι για να εξελιχθεί ο δεσμός σας και να διαρκέσει. Σε μια σχέση, είναι πλέον καιρός για βαθιά … ανάκριση. Αν αντίθετα έχετε αμφιβολίες ή δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματα του αγαπημένου σας ή βλέπετε ότι δεν επιδιώκει τη δέσμευση, ίσως η σχέση σας περάσει από δοκιμασίες, αποσταθεροποιηθεί και τελικά διαλυθεί. Μήπως είναι καλύτερο να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας;

Από το πάθος στο δράμα.

Ενίοτε τεταμένες αλλά και παθιασμένες στιγμές έρωτα και αγάπης φέρνει στη ζωή σας η Σεληνιακή έκλειψη στις 21 Ιανουαρίου στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Από τη μια πλευρά απολαμβάνετε στιγμές συναισθηματικής εξύψωσης και από την άλλη νιώθετε μια ψυχική αναταραχή. Το φεγγάρι θα ενισχύσει τη σχέση σας, μόνο αν δεν παραπονεθείτε και δεν δημιουργήσετε δράμα. Εκφράζετε δυναμικά τις επιθυμίες σας, κάνετε τα πάντα για να χτίσετε μια τρυφερή και ρομαντική σχέση. Ωστόσο, προετοιμαστείτε για έντονα συναισθήματα τα οποία έρχονται ξαφνικά στην επιφάνεια, οπότε φροντίστε να κάνετε συζητήσεις που θα αποδειχθούν εποικοδομητικές και θα έχουν θετική επίδραση στο μέλλον της σχέσης σας. Τα πάντα εξαρτώνται από την καλή σας θέληση και την ικανότητά σας να έχετε αυτοκυριαρχία.

Ταύρος

Μετασχηματίζεται ριζικά η ερωτική σας ζωή.

Έναν βαθύ μετασχηματισμό στην καρδιά και την ψυχή σας δημιουργεί ο Δίας ο οποίος κινείται στον παθιασμένο και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας και σας ενθαρρύνει να αλλάξετε την κατάσταση στη σχέση σας (ό, τι κι αν είναι) και να μην είστε εφησυχασμένοι. Γίνεστε περισσότερο απαιτητικοί και θα αντιμετωπίσετε την ανάγκη να αποδεχτείτε κάποιες σημαντικές αλλαγές. Ακόμα κι αν έρθετε αντιμέτωποι με προκλήσεις, δεν υπάρχει λόγος για φόβο. Αυτός ο ευμενής πλανήτης θα σας δώσει καλές ιδέες και θα σας υποδείξει τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να δρομολογήσετε ομαλά τις μεγάλες αλλαγές και να κάνετε σωστές επιλογές, είτε είστε μόνοι, είτε ερωτευμένοι.

Αυτό έτος έχετε μεγάλη ζήτηση αλλά θα πρέπει να στηριχτείτε στην αυξημένη διαίσθησή σας για να είστε ευτυχισμένοι. Ο Δίας θα ανταμείψει τις προσπάθειές σας και αργά ή γρήγορα φτάνετε στον έβδομο ουρανό! Νιώθετε ότι η συναισθηματική σας ζωή κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά θα πρέπει κι εσείς να δώσετε στο άλλον λίγο από τον πολύτιμο χρόνο και την ενέργειά σας, αν δεν θέλετε να αισθανθείτε μόνοι. Καλλιεργείτε τη σχέση σας, αποβάλετε από την ψυχή σας το συναισθηματικό βάρος, τίποτα δεν θα σας εμποδίσει να είστε ευτυχισμένοι αν δώσετε λίγο από τον εαυτό σας!

Αποδεσμεύεστε από την υποδούλωσή σας στις προσωπικές υποχρεώσεις.

Η Σεληνιακή έκλειψη που φωτίζει στις 21 Ιανουαρίου τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας ζητά να γαλουχήσετε τη σχέση σας παρά τις κοινωνικές ή οικογενειακές πιέσεις που ενδεχομένως δεχτείτε, και ίσως χρειαστεί να κάνετε παραχωρήσεις και συμβιβασμούς προκειμένου να ολοκληρώσετε το έτος υπερήφανοι που αντιμετωπίσατε τις προκλήσεις της ζωής και διατηρήσατε τη σχέση σας παρά την αναταραχή! Οικογενειακές ευθύνες σας κάνουν να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον αγαπημένο σας, αλλά με εποικοδομητικό διάλογο και γνήσια ανταλλαγή συναισθημάτων ο σύντροφός σας δεν θα νιώθει ξεχασμένος. Κάποιες καταστάσεις σας αναγκάζουν να αποδεσμευτείτε από την υποδούλωσή σας στις προσωπικές υποχρεώσεις σας που δεν σας κάνουν ευτυχισμένους!

Ευκαιρίες για να είστε ευτυχισμένοι και να παραμείνετε έτσι!

Αισθάνεστε ότι η αγάπη σάς έχει ξεχάσει; Να είστε βέβαιοι ότι επιστρέφετε στο ερωτικό παιχνίδι με περισσότερο ενθουσιασμό και αυθορμητισμό καθώς οι δύο Ηλιακές εκλείψεις στις 6 Ιανουαρίου και 26 Δεκεμβρίου και η Σεληνιακή στις 16 Ιουλίου στον επεκτατικό ένατο οίκο σας ανοίγουν πολλές πόρτες για σας, ίσως από μακρινά μέρη. Βρίσκετε την αγάπη και το πάθος χωρίς να χρειάζεται πραγματικά να κάνετε κάτι! Ο έρωτας σας χαμογελάει και σας διαβεβαιώνει ότι θα έχετε κάποιον/α στο πλάι σας με μακροπρόθεσμη προοπτική. Είστε σαγηνευτικοί, έχετε μεγάλη δημοτικότητα, βρίσκετε το άλλο σας μισό. Νιώθετε ότι βρήκατε επιτέλους ένα λιμάνι να αγκυροβολήσετε, προσεγγίζετε με σταθερότητα αυτή τη σχέση, προκειμένου να έχει διάρκεια κα να εξελιχθεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Θέλετε πραγματικά να πλησιάσετε τον άλλον και να ολοκληρώσετε αυτή τη σχέση με αισιοδοξία και χαρά!

Αλλάζετε ριζικά φιλοσοφία για την αγάπη και τη ζωή.

Περνάτε πιθανώς μια περίοδο έντονης αμφισβήτησης της ζωής σας και προσπαθείτε να αποκαλύψετε την κατεύθυνση που θα δώσει περισσότερο νόημα στην ύπαρξή σας. Ο Πλούτωνας κινείται στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, ψάχνετε για κάποιον/α που θα συμβάλει θετικά στην προσωπική σας ανάπτυξη και εξέλιξη, νιώθετε πιο δυνατοί για να δοκιμάσετε να ξεφύγετε από τη μονότονη ζωή σας. Αλλάζετε ριζικά φιλοσοφία για την αγάπη και τη ζωή, δεν αντέχετε άλλο τη μοναξιά. Ο Πλούτωνας σας βοηθά να εξελίξετε το ειδύλλιό σας και να το εμβαθύνετε. Ίσως όμως χρειαστεί πρώτα να αγγίξετε ευαίσθητα θέματα και να κάνετε κάποιες … τολμηρές ερωτήσεις προκειμένου να οικοδομήσετε μια σταθερή σχέση ​​και να εξελιχθείτε μαζί.

Ανάγκη για ελευθερία και ανεξαρτησία.

Ο Ουρανός στο ζώδιό σας σάς βοηθά να επαναφέρετε τον ενθουσιασμό στη σχέση σας και να απομακρύνετε ορισμένους από τους περιορισμούς που δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε. Από την αρνητική πλευρά, η ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία ίσως δημιουργήσει προστριβές και βάλει τη σχέση σας σε κίνδυνο. Διεκδικείστε τις επιθυμίες σας αλλά πάντα με σεβασμό προς τις ανάγκες του άλλου, αν θέλετε να εδραιώσετε τη σχέση σας. Διεκδικήστε τον δικό σας προσωπικό χρόνο και χώρο αλλά προσπαθήστε να καθησυχάσετε τον αγαπημένο σας. Να είστε προσεκτικοί στις ενέργειές σας και λάβετε υπόψη σας τι θέλει ο άλλος έχοντας ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά.

Δίδυμοι

Επεκτείνεται η ερωτική σας ζωή.

Μπορείτε αυτό το έτος να υπολογίζετε στη δύναμη του Δία στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, για να κάνετε στροφή στην αγάπη, (ή ακόμα και να χωρίσετε φιλικά) καθώς σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε τα ιδανικά σας! Δεν νιώθετε τώρα χλιαρά συναισθήματα, ούτε επιθυμείτε να κάνετε ένα βήμα μπροστά και ένα πίσω, θέλετε να ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο! Ίσως ακόμα γίνετε ιδιαίτερα επιλεκτικοί και απαιτητικοί, επιδιώκετε να εξελίξετε τη σχέση σας, ξέρετε τι να πείτε και τι να κάνετε για να διατηρήσετε την ευτυχία σας! Ο Δίας σας στέλνει σημαντικές γνωριμίες ή παίρνετε σημαντικές αποφάσεις στη σχέση σας.

Προχωράτε μαζί.

Ο Δίας έρχεται να ενισχύσει την πίστη σας στην αγάπη και να δώσει ανακούφιση στη σχέση σας, αν είχατε περάσει από σαράντα κύματα! Σας δίνει την ευκαιρία να ενισχύσετε συναισθηματικά το δεσμό σας, να συναντήσετε σημαντικούς ανθρώπους, να παντρευτείτε (ή να δοκιμάσετε κάτι άλλο!). Ανοίγει νέες δυνατότητες στη ζωή σας, είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να ζήσετε μεγάλες περιπέτειες. Κινητοποιήστε για να κρατήσετε τον αγαπημένο σας κάνοντας ειλικρινή διάλογο, δίνοντας την προσοχή σας και κάνοντας τα πάντα για να στηρίξετε το δεσμό σας καθώς η σχέση σας στηρίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και την επιθυμία να ακούσετε ο ένας τον άλλον. Εάν ψάχνετε το σύντροφο της ψυχής σας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλά υποσχόμενες γνωριμίες και θα αγκυροβολήσετε κάπου με την πάροδο του χρόνου.

Το καρμικό μάθημα του Κρόνου.

Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε τα καρμικά μαθήματα και την εσωτερική μεταμόρφωση που έχει γίνει στην ψυχή σας, κυρίως μέσω δύσκολων γεγονότων, και να καθορίσετε νέες αρχές που θα δώσουν νόημα στην ύπαρξή σας. Ο Κρόνος κινείται στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας και δίνει σοβαρότητα σε οποιαδήποτε σημαντική απόφαση πάρετε, σας ζητά να οικοδομήσετε το μέλλον σας όσο το δυνατόν πιο συνειδητά. Ίσως φαίνεστε λίγο πιο σοβαροί από το συνηθισμένο, αλλά σίγουρα αγωνίζεστε για τη σταθερότητα και γίνεστε πιο απαιτητικοί στις επιλογές σας. Σκέφτεστε πιο ήρεμα και πιο συγκεκριμένα και αυτό τελικά θα σας βοηθήσει να μετασχηματίσετε τη σχέση σας και να είστε μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παίρνετε το πεπρωμένο σας στα χέρια σας και είστε πιο σταθεροί σε ό, τι θέλετε να κάνετε και λέτε!

Αν είστε μόνοι και ψάχνετε καιρό την αγάπη, ίσως καταλήξετε με κάποιον/α που σας προσφέρει τα καλύτερα και ικανοποιεί όλες σας τις προσδοκίες. Υπό την επιρροή του Κρόνου, δεν τίθεται ζήτημα συμβιβασμού στην ποιότητα της σχέσης! Έχετε περάσει από πολλές συναισθηματικές αναταραχές που έχουν μεταμορφώσει την ψυχή σας και σας έχουν εξαναγκάσει να μην επιθυμείτε κάτι μη ουσιαστικό και περιττό. Εναπόκειται σε σας να κάνετε κάτι μεγάλο, καλό και διαρκές. Συνεπώς, είναι στο χέρι σας να καθορίσετε με ποιον θα μοιραστείτε τη ζωή σας και ποιος μπορεί να σας βοηθήσει να εξελιχθείτε.

Αναζητάτε κάτι που μπορεί να αναγεννήσει την κουρασμένη ψυχή σας.

Τρεις εκλείψεις μεταμορφώνουν όλο σας το είναι! Οι δύο Ηλιακές εκλείψεις στις 6 Ιανουαρίου και στις 26 Δεκεμβρίου και η Σεληνιακή στις 16 Ιουλίου ταρακουνούν τον όγδοο οίκο σας, του μετασχηματισμού και του πάθους, και απελευθερώνουν τους θαμμένους φόβους σας, δίνοντάς σας δύναμη ζωής που σας βοηθούν όχι μόνο να εκφραστείτε αλλά και να αρχίσετε να χαράσετε μια άλλη κατεύθυνση στη ζωή σας. Μπορείτε να υπολογίζετε σε αυτή τη δυναμική σεληνιακή ενέργεια για νέες ερωτικές συναντήσεις ή ακόμα και για δέσμευση. Επιδιώκετε να ξεφύγετε από την απομόνωσή σας, να κάνετε ένα βήμα πιο κοντά στον αγαπημένο σας, νιώθετε περισσότερη οικειότητα και εμπιστοσύνη. Κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια με κάποιο ιδιαίτερο άτομο που σας κάνει να πιστεύετε και πάλι στον έρωτα, το πάθος και τη ζωή!

Το φεγγάρι φέρνει ανακούφιση στη συναισθηματική σας ζωή. Είτε μέσα από μια νέα ερωτική συνάντηση, μια διάλυση, μια αναδρομή στο παρελθόν ή μια γέννηση, δεν θα βαρεθείτε! Το 2019 αναζητάτε κάτι πιο βαθύ, κάτι που μπορεί να αναγεννήσει την κουρασμένη ψυχή σας και να μεταμορφωθείτε κυριολεκτικά. Περιμένετε να αγκυροβολήσετε και να ζήσετε δυνατές στιγμές. Μπαίνετε και πάλι στον ερωτικό χορό, νιώθετε τον ίλιγγο της αγάπης. Αυτές οι εκλείψεις σας επιτρέπουν να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας, να αναζωπυρώσετε την επιθυμία σας να δεσμευθείτε, να δημιουργήσετε περισσότερη οικειότητα και εμπιστοσύνη με το άλλο σας μισό. Εν τω μεταξύ, σίγουρα θα έχετε πολλή δουλειά να κάνετε στη σχέση σας και τα αποτελέσματα θα τα δείτε με το πέρασμα του χρόνου. Κάτω από την εποπτεία του Κρόνου, θα μπορούσατε να είστε κάπως συγκρατημένοι, αλλά αν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά και ξέρετε να περιμένετε, θα βρείτε την ευτυχία που σας λείπει!

Καρκίνος

Θυμάστε ότι υπάρχει αγάπη.

Οι δύο Ηλιακές εκλείψεις στις 6 Ιανουαρίου και 26 Δεκεμβρίου και η Σεληνιακή στις 16 Ιουλίου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, διαμορφώνουν τις ιδανικές συνθήκες για να περάσετε καλά και να απολαύσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Το φεγγάρι θέλει μόνο ό, τι είναι καλό για εσάς. Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, ζείτε το όνειρο της αγάπης, ακτινοβολείτε και σκέφτεστε το μέλλον. Εάν αντιμετωπίσατε κάποιες αναταραχές ή είχατε αμφιβολίες σχετικά με το αν η σχέση σας οδεύει στη σταθερότητα και τη δέσμευση, παίρνετε τις σωστές απαντήσεις. Κάνετε μια συναισθηματική επανεκκίνηση στη ζωή σας, ζείτε πιο όμορφα και ολοκληρωτικά, βρίσκετε κάποιον/α που αλλάζει τη συναισθηματική σας ζωή προς το καλύτερο.

Η σχέση σας θα μπορούσε να εξελιχθεί με μεγάλη ταχύτητα, θα έχετε αναμφισβήτητα την ευκαιρία να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση ή ακόμα και να δεσμευθείτε. Το φεγγάρι είναι ο σύμμαχός σας και γυρίζετε σελίδα για να ανοίξετε μια άλλη, νιώθοντας ικανοποιημένοι που εκπληρώνονται οι επιθυμίες σας. Ίσως ακόμα ψάχνετε σπίτι για να στεγάσετε την αγάπη σας, αναζωπυρώνεται το πάθος μεταξύ σας, μια χαρούμενη ευδαιμονία σας κάνει να διαισθάνεστε ότι όλα θα πάνε καλά. Αν είστε μόνοι, αναμείνετε να ζήσετε παθιασμένα συναισθήματα με κάποιον/α που αναζητά τη θαλπωρή και την τρυφερότητα όπως κι εσείς. Όχι, δεν θα είναι ειδύλλιο μιας νύχτας, συναντάτε κάποιον/α που δεν απέχει πολύ από το ιδανικό σας.

Συναισθηματική ανανέωση.

Αναγεννάστε μέσα από τις στάχτες σας, επιδιώκετε να ζήσετε μια σχέση με πάθος, όχι τη μετριότητα ή κάτι χλιαρό. Ο Πλούτωνας κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και είναι στην πραγματικότητα υπεύθυνος που σας κάνει να θέσετε υπό αμφισβήτηση το όραμά σας και τη σχέση σας. Εναπόκειται σε εσάς να κινητοποιηθείτε για να ξεκινήσετε τη μεταμόρφωση. Ο Πλούτωνας μας προσκαλεί να πεθάνουμε (συμβολικά) για να αναγεννηθούμε. Μη φοβάστε λοιπόν να διεισδύσετε βαθιά στη συνείδησή σας ​​για να ανακαλύψετε σε βάθος τον εαυτό σας, τον άλλον και τη σχέση σας. Θα πρέπει όμως να ακούσετε το σύντροφό σας και τις ανάγκες του. Επωφεληθείτε από αυτόν μετασχηματιστικό πλανήτη για να προσδιορίσετε τι πραγματικά θέλετε στο βάθος της ψυχής σας και να μεταμορφώσετε σταδιακά την προσέγγισή σας στη σχέση σας. Είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα βρείτε τις σωστές απαντήσεις.

Σε αναζήτηση της αρμονίας και της ισορροπίας.

Ο Κρόνος κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και δοκιμάζει τη σχέση σας, γίνεστε πολύ απαιτητικοί, η δυσπιστία σας σας αναγκάζει να εκφράζετε τα συναισθήματά σας άμεσα και ειλικρινά, αλλά κάποιες φορές κάπως σκληρά και αυταρχικά. Για να ανοίξετε όμως ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, θα πρέπει να βασιστείτε στα διδάγματα του παρελθόντος, να συνειδητοποιήσετε τις επιθυμίες σας και κυρίως να επαναθέσετε τα όριά σας, αν αυτά παραβιάζονται. Αν ο αγαπημένος σας δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, αναζητάτε την ευτυχία κάπου αλλού. Θέλετε να βελτιώσετε τις συνθήκες της σχέσης σας, να την εξελίξετε, αλλά μην περιμένετε αυτή η μετάβαση να είναι πάντα γλυκιά και ήρεμη. Στο τέλος, όταν ο Κρόνος θα έχει επιτελέσει το καθήκον του, θα γνωρίσετε τι είναι αυτό που θέλετε και αν μπορείτε να προχωρήσετε μαζί με τον αγαπημένο σας.

Ο Κρόνος σας καλεί να διαχειριστείτε με προσοχή και σύνεση τα συναισθήματά σας και τις ενέργειές σας, ίσως ακόμα και με κάποια αυστηρότητα. Σας αναγκάζει να λάβετε υπόψη σας τα όριά σας στις επιλογές σας και να υιοθετήσετε μια πειθαρχία που δεν θα σας ευχαριστεί, αλλά από την οποία όμως δύσκολα θα ξεφύγετε. Σας ζητά πολλά και θα είναι δύσκολο να ανταποκριθείτε πάντα. Μπορεί να είστε υπό πίεση και μερικές φορές ίσως νιώθετε πεσμένο το ηθικό σας. Όμως, αυτός ο μεγάλος δάσκαλος σας ζητά να μελετήσετε διεξοδικά τις καταστάσεις πριν εγκαταλείψετε τον αγώνα. Αν από την άλλη πλευρά το μερίδιο που δίνετε στη σχέση σας σάς φαίνεται δυσανάλογο ή σας κυριεύουν αμφιβολίες, μην ανησυχείτε αν ο καθένας πάρει το δικό του δρόμο. Δεν πρέπει να βασανίζεται η ψυχή σας, κάτι καλύτερο σας περιμένει.

Με αγώνα και υπομονή θα κατακτήσετε την αγάπη.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 Ιουλίου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ενισχύει τις σαγηνευτικές δυνάμεις σας, έχετε τη γοητεία της αποπλάνησης, εκφράζετε πιο ανοιχτά τις επιθυμίες σας. Το φεγγάρι σας δίνει την άδεια να κάνετε μεγάλα όνειρα, σας δίνει την ευκαιρία να βρείτε κάποιον/α που μπορεί να πραγματοποιήσει τις προσδοκίες σας, να προσελκύσετε και να διατηρήσετε όποιον θέλετε … μπλεγμένο στα δίχτυα σας! Είστε αισιόδοξοι για το μέλλον, νιώθετε ότι ο άλλος σας σέβεται και σας εκτιμά. Ξέρετε τι να πείτε και τι να κάνετε για να δεσμεύσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Αν είστε σε σχέση, έντονα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, αλλά προτού εκραγούν σαν ηφαίστειο, φροντίστε να μάθετε τι πραγματικά θέλετε. Εάν καταφέρετε να κάνετε διάλογο και όχι μονόλογο με τον αγαπημένο σας, έχετε θετική διάθεση για συμβιβασμό και παραχωρήσεις, όλη η τύχη θα βρίσκεται στο πλευρό σας για να κινηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση! Η σχέση σας θα ανθίσει και δεν θα νιώθετε να βαδίζετε στις σκιές. Η υπομονή και η ωριμότητα θα είναι προς όφελός σας και της σχέσης σας.

Λέων

Λάμπει το μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας.

Μήπως το σύμπαν ήταν λίγο αυστηρό μαζί σας; Ο Δίας για έναν ολόκληρο χρόνο θα βρίσκεται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας προσκαλεί να κάνετε το μεγάλο βήμα στην αγάπη. Οι ευκαιρίες διαδέχονται η μια την άλλη, γυρίζετε σελίδα και ακολουθείτε το δρόμο της ευτυχίας. Βελτιώνεται η συναισθηματική σας κατάσταση, η ευαισθησία σας και ο αισθησιασμός σας σάς ωθούν σε υπερβολές καθώς θέλετε να ζήσετε με όλη σας την καρδιά τον έρωτα, να απογειωθείτε, να σχεδιάσετε και να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας. Είστε ακαταμάχητοι και λάμπετε, βρίσκετε κάποιον/α που ανοίγει την καρδιά σας, που μπορείτε να επενδύσετε συναισθηματικά σε αυτόν/ήν και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Βγάζει προς τα έξω τον αληθινό εαυτό σας και τις πιο αυθεντικές επιθυμίες σας, και δημιουργείτε μια σχέση που ανθίζει με την πάροδο του χρόνου. Δεν θέλετε να έχετε μια σχέση που δεν έχει νόημα και μέλλον.

Αν είστε σε σχέση, δεν διστάζετε να συζητήσετε τα πάντα με τον αγαπημένο σας, ακόμη και να αναδιοργανώσετε την καθημερινή σας ζωή, ώστε να ικανοποιεί τις επιθυμίες και των δυο σας. Φροντίζετε να έχετε έναν εποικοδομητικό διάλογο που σας επιτρέπει να ζείτε ήρεμα και διασκεδαστικά αλλά και να ανανεώσετε το πάθος σας. Κάποιες φορές ίσως αισθάνεστε ότι βρίσκεστε πιο κοντά στο συναισθηματικό σας ιδεώδες, ενισχύεται ο δεσμός σας καθώς νιώθετε ότι έχετε ένα κοινό όραμα για τη ζωή και το μέλλον. Κάνετε ένα βήμα ο ένας προς τον άλλον και λαμβάνετε υπόψη σας τις ανάγκες του συντρόφου σας. Εκδηλώνετε την αγάπη σας, νιώθετε να ζωντανεύει και πάλι το μικρό παιδί που κρύβετε μέσα σας, ανοίγετε μαζί τα φτερά σας.

Απαιτείται μια ανασκόπηση της ερωτικής σας ζωής.

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, να διαπιστώσετε αν ο ρόλος που παίζετε στην αγάπη, τι δίνετε και τι παίρνετε, είναι σωστός για εσάς καθώς στις 21 Ιανουαρίου η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει το ζώδιό σας. Έχετε αλλάξει πολύ και έχετε εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια. Εναπόκειται σε εσάς να μάθετε τι χρειάζεται να αλλάξετε, ή ακόμα και να τελειώσετε, για να νιώθετε εντάξει με τον εαυτό σας. Κάνετε μια ανασκόπηση της ερωτικής σας ζωής, η οποία δεν είναι απαραιτήτως και τόσο ωραία για να την αντιμετωπίσετε, αλλά αυτό θα πρέπει να γίνει καθώς θα σας επιτρέψει να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας, τι θέλετε μέσα σε μια σχέση. Βασιστείτε σε αυτή την έκλειψη για να απομακρυνθείτε από όποιον/α και ό, τι σας περιορίζει και σας αγχώνει, έτσι μόνο θα ανοίξετε τα φτερά σας. Το πιο σημαντικό; Εγκαταλείψτε μερικές ξεπερασμένες πεποιθήσεις για την ευτυχία σας.

Τι θα πρέπει να αποφύγετε για τη μελλοντική ευτυχία σας;

Κατά καιρούς, δεν θα νιώθετε την ανάγκη ή δεν θα έχετε πραγματικά το χρόνο να φλερτάρετε, ακόμη λιγότερο για να εμπλακείτε σε μια μακροπρόθεσμη ιστορία. Ίσως είστε απορροφημένοι από το ζοφερό παρελθόν σας και τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε, πως να διαχειριστείτε τις καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά, συνειδητοποιείτε ότι έχετε παραμελήσει τη συναισθηματική σας ζωή και θα πρέπει να καλύψετε τον χαμένο χρόνο. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας φέρνει κάποια πράγματα στο φως τα οποία αλλάζουν ριζικά την κοσμοθεωρία σας για την αγάπη ή την άποψή σας για τη σχέση σας με το σύντροφό σας. Μπορεί να βρίσκεστε στη γκρίζα ζώνη, αλλά για να δείτε και πάλι το φως του ήλιου, θα πρέπει να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις στον εαυτό σας: Ποιά λάθη κάνατε στο παρελθόν σας; Τι θα πρέπει να αποφύγετε για τη μελλοντική ευτυχία σας; Αυτός ο εσωτερικός προβληματισμός τελικά αξίζει τον κόπο!

Τι σας έχει διδάξει ο πόνος του παρελθόντος;

Αν νιώθατε να περπατάτε στην ομίχλη, βλέπετε και πάλι τον καθαρό ουρανό. Η Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στο δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικότητας αλλά και της ασάφειας, καθιστά ευκολότερο να διεισδύσετε βαθιά στο υποσυνείδητό σας και να ανακαλύψετε τα συναισθήματα του παρελθόντος που έχουν αφήσει βαθιές πληγές. Σας κινητοποιεί να ανακαλύψετε τις πνευματικές αρχές και δομές που θα σας καθοδηγήσουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Ήρθε η ώρα να μάθετε ποιοι είστε πραγματικά και τι θέλετε στη ζωή σας, τι σας έχει διδάξει ο πόνος του παρελθόντος. Πολλές φορές ίσως νιώθετε μια απέραντη μοναξιά αλλά εναπόκειται σε εσάς πως θα περάσετε μέσα από τις Συμπληγάδες. Δεν θα είστε σε θέση να αποφύγετε τον εις βάθος προβληματισμό για το τι αναμένετε από την αγάπη και τη ζωή.

Παρθένος

Εξέλιξη και ριζική αλλαγή στην αγάπη.

Ή τώρα ή ποτέ! Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για σας από αυτό το έτος για να ξεκινήσετε μια σχέση με πιθανότητες να σας εκπληρώνει συναισθηματικά και γιατί όχι με διάρκεια. Οι δύο Ηλιακές εκλείψεις στις 6 Ιανουαρίου και 26 Δεκεμβρίου και η Σεληνιακή στις 16 Ιουλίου στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς δίνουν τα δώρα της γοητείας και της λάμψης με τα οποία θα μπορούσατε να αποπλανήσετε πολλούς! Μη διστάστε λοιπόν να κυνηγήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε καθόλου. Εάν έχετε βγει από μια δύσκολη σχέση, γύρω στις ανωτέρω ημερομηνίες το φεγγάρι σας δίνει την υπόσχεση ότι θα έχετε μια συνάντηση η οποία θα είναι σίγουρα συναρπαστική. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε ότι θέλετε να προχωρήσετε περισσότερο, να αφεθείτε στον ίλιγγο της αγάπης.

Βάθος συναισθημάτων και οικειότητα.

Μπορείτε να υπολογίζετε στον Πλούτωνα, ο οποίος κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας βοηθά να ανακάμψετε από την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορείτε να στηριχτείτε στον εαυτό σας, να αντιμετωπίσετε τις σκιές σας και τους φόβους σας, δεν χρειάζεστε κάποιον/α για να είναι το δεκανίκι σας, αλλά μια σχέση με βάθος και οικειότητα. Ο Πλούτωνας σάς προσκαλεί να εξερευνήσετε σε βάθος την ψυχή σας, και τελικά να φτάσετε σε νέα ύψη και να απολαύσετε ισχυρές ερωτικές συγκινήσεις. Αγαπάτε με όλο σας το «είναι», απολαμβάνετε την παρούσα στιγμή σαν να είναι η … τελευταία. Αλλά για να ζήσετε αυτό το μοναδικό πάθος, θα πρέπει μερικές φορές να συγκρουστείτε με το πιο σκοτεινό μέρος της ψυχής σας και τις επιθυμίες σας.

Προβληματισμένοι και ανήσυχοι.

Επισήμανση: Προσέξτε μην παίζετε σκληρά … με τη φωτιά, κινδυνεύετε να κάψετε τα φτερά σας. Ίσως κάποιες φορές να αμφισβητείτε τον αγαπημένο σας, ίσως πάλι να θέλετε να επιβάλετε την εξουσία σας χειραγωγώντας το σύντροφό σας. Προετοιμαστείτε να είστε λίγο προβληματισμένοι και ανήσυχοι από τη μια πλευρά, και παθιασμένοι από την άλλη. Η αγάπη δεν θα είναι ήρεμη! Εναπόκειται σε εσάς να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που σας επιβάλλει ο Πλούτωνας και να τις χειριστείτε διπλωματικά προκειμένου να ζεστάνετε την ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Ακόμα κι αν είστε συναισθηματικοί, ίσως να μην εκφράζετε άμεσα την αγάπη σας, πράγμα που ίσως απομακρύνει τον αγαπημένο σας. Θα πρέπει να είστε ειλικρινείς και να καταλάβετε ότι ορισμένα από τα αποτρόπαια ένστικτά σας, όπως η ζήλεια και η χειραγώγηση, θα μπορούσαν να σας κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Συμφιλιώνεστε με την πραγματικότητα της ζωής.

Ξεκινά μια περίοδος επανεκτίμησης της συναισθηματικής σας ζωής, η οποία αναμφισβήτητα θα σας εμποδίσει να δώσετε το σώμα και την ψυχή σας με ευκολία, δεν ενεργείτε, ούτε και αγαπάτε με αυθορμητισμό. Ο Κρόνος κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας πάει πίσω, σε παρελθοντικά γεγονότα που σας αναγκάζουν να επαναπροσδιορίσετε ποιοι είστε και τι θέλετε πραγματικά από την αγάπη. Δεν θα παρασυρθείτε από το πάθος και το ρομαντισμό, αναλύετε σε βάθος και μελετάτε διεξοδικά τα πάντα προκειμένου να καταλάβετε τι πραγματικά σας συνδέει με τον άλλον και αν η σχέση αυτή έχει πραγματικά δυνατότητες να εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου.

Τώρα δεν σκοπεύετε να ξεγελαστείτε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, στόχος σας είναι να εκτιμήσετε την αξία του προσώπου που αγαπάτε. Είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές και τις ενέργειές σας, ίσως ακόμα και λίγο απρόσιτοι. Προσπαθήστε, ωστόσο, να μην προσθέτετε βάρος στη σχέση σας με τις αναλυτικές ερωτήσεις σας, επειδή είστε εσείς που ανησυχείτε πρωτίστως, πράγμα το οποίο σίγουρα δεν είναι και τόσο ρομαντικό, αλλά τελικά αποδεικνύεται πολύτιμο. Μακροπρόθεσμα, θα είστε σε θέση να καταλάβετε τι μπορείτε να περιμένετε από αυτή τη σχέση και ίσως τελικά συμφιλιωθείτε με την πραγματικότητα της ζωής, συνειδητοποιώντας ότι οι παρελθούσες εμπειρίες σας σάς έδωσαν την ευκαιρία να ωριμάσετε και να εξελιχθείτε.

Ζυγός

Ένα βήμα πιο κοντά ο ένας προς τον άλλον.

Η διπλωματία και η ευγλωττία σας κάνουν θαύματα! Κάτω από την επιρροή του Δία στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, γυρίζετε σελίδα στην ερωτική σας ζωή και ανοίγετε μια άλλη, αξιοποιώντας στο έπακρο τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες που σας προσφέρει. Μπορείτε να κατανοήσετε πώς σκέφτεται ο αγαπημένος σας, τι πρέπει να αλλάξετε στην επικοινωνία σας, κάνοντας δημιουργικό διάλογο. Νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και μεγαλύτερη ελευθερία να ενεργήσετε για την ευτυχία σας, κάνετε συζητήσεις που επιλύουν τις διαφορές σας. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βγείτε έξω και να μιλήσετε ακόμα και με αγνώστους, σβήνετε τη δίψα σας για ανθρώπινη επαφή και πνευματική γνώση.

Το τέλος και η αρχή ενός νέου κύκλου.

Η πνευματική εξέλιξη έρχεται πάντα μέσα από δοκιμασίες και αυτό σας το υπενθυμίζει ο Κρόνος ο οποίος κινείται στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, του συναισθήματος και της οικογένειας. Αυτός ο αυστηρός πλανήτης μπορεί να ρίχνει σκιά στους ορίζοντές σας, μερικές φορές με κάποιες δοκιμασίες ή με την ανάληψη ευθυνών, ίσως οικογενειακών, που βαραίνουν τους ώμους σας. Σας είναι δύσκολο να ξεφύγετε από τις ευθύνες σας καθώς ο Κρόνος πιθανότατα να σας κάνει να επωμιστείτε περισσότερες. Ήρθε η ώρα να κοιτάξετε πίσω για να δείτε αν έχετε κατανοήσει και αφομοιώσει τα καρμικά μαθήματα του παρελθόντος. Ο Κρόνος σας προσκαλεί να αντιμετωπίσετε τις αναμνήσεις σας (οικογενειακά μυστικά, ανεπίλυτες συγκρούσεις, κακές εμπειρίες) για να δείτε τελικά τι πρέπει να κάνετε και στη συνέχεια να συνεχίσετε το ταξίδι σας πιο συνειδητά και ήρεμα!

Βασιστείτε στον Ουρανό που θα κινείται στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας για να επιταχύνετε τα γεγονότα και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, ορισμένες φορές ίσως με βία. Δεν τίθεται πλέον θέμα αναβολής, αλλά αποδοχής των μετασχηματισμών που είναι αναγκαίοι, επειδή υπό την πίεση του Ουρανού, είναι καλύτερο να επιταχύνετε παρά να πατήσετε τα φρένα. Να είστε ιδιαίτερα ανοιχτοί στο μετασχηματισμό αυτό, όπου ο Ουρανός θα είναι σύμμαχος με τον Κρόνο για να σας προσφέρουν θετικές εξελίξεις, απελευθερώνοντας τις παρελθούσες εντάσεις. Θα πρέπει όμως να ακούσετε τον αγαπημένο σας αλλά και να εκφράσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας, πάντα όμως με σεβασμό προς τον άλλον.

Προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν.

Επωφελείστε από την υποστήριξη του Ουρανού, ο οποίος διευκολύνει τις αλλαγές και σας απελευθερώνει από τα δεινά (αν και όχι πάντα ομαλά). Προσέξτε όμως τις αυταρχικές επαναστατικές σας διαθέσεις, οι οποίες ενδεχομένως είχαν κατασταλεί αρκετό καιρό, καθώς οι αναταραχές θα είναι τόσο έντονες σε σημείο να είναι δύσκολο να τις χειριστείτε. Παρά τις εμφανείς εντάσεις, σίγουρα έχετε τον τρόπο να ξεκινήσετε έναν εποικοδομητικό διάλογο που μπορεί να αναβιώσει τη σχέση σας, τονίζοντας την ανάγκη σας να σεβαστεί ο αγαπημένος σας τη δίψα σας για ελευθερία και αυτονομία. Εναπόκειται σε εσάς να ορίσετε τους κανόνες, να ξαναχτίσετε ή να τερματίσετε τη σχέση. Η μόνη επιτακτική ανάγκη; Δεν είστε υποχρεωμένοι να κάνετε απαράδεκτες παραχωρήσεις ή να διατηρήσετε μια σχέση που δεν μιλάει στην ψυχή σας.

Δεν μπορείτε πλέον να αγνοήσετε τίποτα.

Εκτός από τη δίψα σας για ελευθερία και μετασχηματισμό, έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε πλήρως και να δημιουργήσετε σταθερότητα, έτσι τολμάτε τώρα να πείτε ό, τι διστάζατε στο παρελθόν. Οι δύο Ηλιακές εκλείψεις στις 6 Ιανουαρίου και στις 26 Δεκεμβρίου και η Σεληνιακή στις 16 Ιουλίου στον τέταρτο οίκο σας, του παρελθόντος, σας φέρνουν αντιμέτωπους με τις ενδόμυχες ανησυχίες σας, ίσως μια παρελθούσα αγχωτική κατάσταση δοκιμάσει τα νεύρα σας, αλλά θα μπορούσε να ανοίξει ένα νέο μονοπάτι, και στη συνέχεια, να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μια σχέση σεβασμού και εκτίμησης. Υπάρχει αναγκαιότητα αναθεώρησης ορισμένων παλαιών οικογενειακών προτύπων που σίγουρα έχουν αφήσει το σημάδι τους. Δεν μπορείτε πλέον να αγνοήσετε ερωτήματα που σας ενοχλούν ή να αποφύγετε τα προβλήματα, αλλά χρησιμοποιείτε όλα όσα έχετε μάθει στο παρελθόν, προκειμένου να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Το φεγγάρι σας βοηθά να εντοπίσετε τις σωστές κινήσεις που πρέπει να κάνετε για την ευτυχία σας.

Σκορπιός

Αναπνέετε καθαρό αέρα.

Ίσως έχετε την εντύπωση ότι η πραγματική επιθυμία σας να ανοίξετε τον εαυτό σας στους άλλους δεν βρήκε ανταπόκριση, αλλά φέτος σας δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο ζωής. Οι δύο Ηλιακές εκλείψεις στις 6 Ιανουαρίου και στις 26 Δεκεμβρίου και η Σεληνιακή στις 16 Ιουλίου στον τρίτο οίκο σας, της διανόησης, της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας, σας κάνουν να αισθάνεστε πιο ελεύθεροι, να ενεργείτε και να εκφραστείτε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Θα έχετε τις ευκαιρίες να το κάνετε και μην φοβάστε να γυρίσετε σελίδα και να ανοίξετε μια άλλη. Τώρα απολαμβάνετε το σήμερα, σταματάτε να ζείτε στο παρελθόν. Ζείτε περισσότερο για τις στιγμές, σύμφωνα με τους δικούς σας κανόνες, παρακινούμενοι από μια δύναμη που προωθεί την ψυχική και νοητική αναγέννησή σας.

Μπορείτε να υπολογίζετε στο φεγγάρι και την … αινιγματική ακτινοβολία σας για να ζήσετε τον έρωτα και τη ζωή. Η ευγλωττία σας και η πειθώ σας σάς βοηθούν να αποπλανήσετε όποιον/α θέλετε αλλά και να αναθεωρήσετε τον τρόπο επικοινωνίας σας. Ανοίξτε τον εαυτό σας στον αγαπημένο σας και μην φοβάστε να τον ακούσετε, ίσως έχει κάτι να σας πει και θα είναι χρήσιμο να το αντιμετωπίσετε. Αν αντιμετωπίσετε ελαφρώς μια μελαγχολική διάθεση, ξανασκεφτείτε τον τρόπο που προσεγγίζετε τους άλλους κι αν οι επιλογές σας ανταποκρίνονται στις πιο οικείες ανάγκες σας.

Μερικά σοβαρά ζητήματα που πρέπει να επανεξεταστούν.

Ο Κρόνος κινείται στον νοητικό και επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και σας ζητά να επανεξετάσετε τον τρόπο επικοινωνίας σας, τις συνήθειές σας και τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις ιδέες σας. Δεν θα εκτιμάτε πάντα αυτόν τον μάλλον … αυστηρό διαιτητή ο οποίος σας αναγκάζει να εξερευνήσετε το μυαλό σας για να απομακρύνετε αυτό που δεν σας εξυπηρετεί πλέον, ίσως κάτι που έχετε συγκαλύψει. Έτσι, κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης αναμείνατε να κάνετε κάποιες εκκαθαρίσεις και να εγκαταλείψετε ορισμένες ιδέες και πεποιθήσεις, πράγμα το οποίο θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε κάποιες αρνητικές καταστάσεις σκεφτόμενοι θετικά και χωρίς να χρειάζεται να κάνετε υπερβολική ανάλυση. Επίσης, προετοιμαστείτε ο αγαπημένος σας να μην αποδεχτεί τόσο εύκολα τον νέο τρόπο σκέψης σας.

Ο Κρόνος σας προτρέπει να είστε άμεσα ειλικρινείς στην επικοινωνία σας, έτσι ώστε να εναρμονίζεται με τον αληθινό εαυτό σας. Σας ανοίγει νέα μονοπάτια για να ανανεώσει τον τρόπο σκέψης σας και να γίνετε αποδεκτοί από τους άλλους γι’ αυτό που είστε και να αγαπηθείτε γι’ αυτό που αξίζετε. Κάντε ένα βήμα πίσω και σκεφτείτε τι έχετε μάθει από το παρελθόν. Αν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες για το αντικείμενο του πόθου σας αφιερώστε χρόνο για προβληματισμό. Εντοπίστε τις πραγματικές σας ανάγκες, μη φοβάστε να κάνετε λάθη, να ζήσετε τον έρωτα. Μη στερήσετε τίποτα από τον εαυτό σας. Θα μπορούσατε να βρείτε το σύντροφο της ψυχής σας φέτος και να δημιουργήσετε μια σχέση που βασίζεται στον ειλικρινή διάλογο, απολαμβάνοντας μια υπέροχη αίσθηση σε όλα τα επίπεδα.

Ένα γερό ταρακούνημα στη σχέση σας.

Προετοιμαστείτε για μεγάλες καταλυτικές αλλαγές που θα ανατρέψουν την υπάρχουσα ζωή σας. Ο Ουρανός κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και τώρα μαθαίνετε τι λειτουργεί και τι δεν λειτουργεί στη σχέση σας. Ήρθε η ώρα να αμφισβητήσετε το status quo της σχέσης σας και να διερωτηθείτε σε βάθος τι πρέπει να εξεταστεί και να αλλάξει προκειμένου να υπάρχει εξελικτική πορεία. Εάν αισθάνεστε μια πρόσθετη πίεση, που μπορεί να είναι λίγο αποσταθεροποιητική, στο τέλος θα επωφεληθείτε. Πρέπει όμως να διαχειριστείτε συνετά και υπομονετικά τις ενδεχόμενες αναταραχές, αν θέλετε να διατηρήσετε τη σχέση σας. Στο τέλος αυτής της δυναμικής διέλευσης, πιθανό να επαναπρογραμματίσετε το μέλλον σας προς τη σωστή κατεύθυνση και θα ξέρετε αν είχατε κτίσει κάστρα στην άμμο.

Τοξότης

Η τύχη είναι με το μέρος σας.

Ένα πολύ καλό έτος ξεκινά για σας καθώς έχετε σύμμαχό σας τον κυβερνήτη πλανήτη σας, τον Δία, στο ζώδιό σας. Ο Δίας σας ανυψώνει και θα είναι δίπλα σας στα δύσκολα. Συναρπαστικές περιπέτειες, παθιασμένες αγάπες, μια έντονη σχέση που είναι κοντά στο ιδανικό σας είναι τα δώρα αυτού του ευμενή πλανήτη. Επωφεληθείτε από αυτή τη δυναμική συναισθηματική ανάπτυξη (σε όλα τα επίπεδα) καθώς ο Δίας σάς υπόσχεται συναρπαστικές ερωτικές συναντήσεις και ένα ευχάριστο έτος που θα σας αφήσει πολλές καλές αναμνήσεις. Θέλετε να ζήσετε και να εκφράσετε πλήρως τα συναισθήματά σας το 2019! Δεν θέλετε να αποκρύψετε τίποτα, ούτε και περιορίσετε τη δίψα σας για δυνατά συναισθήματα και ζωντανές συναρπαστικές στιγμές με το σύντροφό σας.

Έχετε την ευκαιρία μέχρι το τέλος του έτους να επισημοποιήσετε μια σχέση, να δεσμευτείτε ή για ορισμένους του ζωδίου σας να απεμπλακείτε φιλικά από μια μη ικανοποιητική σχέση. Επικοινωνείτε με ευκολία και ξέρετε πώς να πείσετε όποιον/α θέλετε. Ο Δίας σας επιτρέπει να βγάλετε την πανοπλία σας και να βρείτε το σωστό τρόπο για να καταλάβετε και να πλησιάσετε τον αγαπημένο σας και πώς να διαχειριστείτε καλύτερα τη σχέση σας. Εάν ήσασταν επιφυλακτικοί, ανοίγετε την ψυχή και την καρδιά σας! Δεν θα χρειαστεί να ζητήσετε ό, τι θέλετε, σας προσφέρεται ως δώρο. Το 2019 είναι ένα έτος ορόσημο για σας, είστε έτοιμοι να πατήσετε στη γη της Επαγγελίας! Ακτινοβολείτε και μπορείτε να αποπλανήσετε όποιον/α θέλετε, έτοιμοι να ζήσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Εάν υπήρχαν παρεξηγήσεις που είχαν σκοτεινιάσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σας, σύντομα θα ξεχαστούν καθώς είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε. Αυτός ο γιγαντιαίος πλανήτης θα είναι βάλσαμο στην καρδιά και την ψυχή σας, ανεβάζει τη λίμπιντό σας και σας προσκαλεί να κάνετε ένα βήμα προς τα εμπρός με το σύντροφό σας. Στοίχημα ότι στο τέλος του έτους θα εξελίξετε θετικά τη σχέση σας ή συνειδητοποιείτε τις προσδοκίες σας στην αγάπη. Κατά πάσα πιθανότητα βλέπετε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και παίρνετε τις σωστές αποφάσεις, πράγμα που σας επιτρέπουν να κλείσετε το έτος ευτυχισμένοι! Με τον Δία στο ζώδιό σας, δεν θα βαρεθείτε. Εκμεταλλευτείτε αυτό το έτος για να βρείτε την αγάπη, να ξαναζήσετε το πάθος στη σχέση σας ή να γευτείτε μια περιπέτεια, να κατακτήσετε όλο τον κόσμο!

Ποιος καλύπτει τις βαθύτερες ανάγκες σας;

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στον μετασχηματιστικό και παθιασμένο όγδοο οίκο σας, σάς προσκαλεί να διερευνήσετε σε βάθος την ψυχή σας, να εγκαταλείψετε κάποια παρελθούσα νοοτροπία. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι για να βρείτε την αγάπη, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια μεγάλα υπαρξιακά ερωτήματα που μπορεί να έχουν γίνει η σκιά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πιθανόν να είχατε αναλωθεί σε σχέσεις που σας έδειχναν το σκοτάδι, ίσως είχατε διασχίσει δύσκολα μονοπάτια με ανθρώπους που ήξεραν πως να σας εξουσιάζουν για να πάρουν αυτό που θέλουν. Κατά καιρούς, ίσως κρατάτε μια μικρή απόσταση από το πλήθος και επιστρέφετε στο παρελθόν.

Τι περιμένετε πραγματικά από την αγάπη και τις σχέσεις; Πώς συνέβαλαν οι προηγούμενες σχέσεις σας στην εξέλιξή σας; Το φεγγάρι σας προσκαλεί να εξαλείψετε από τη ζωή σας όλα όσα δεν ταιριάζουν πλέον με τη δίψα σας για ειλικρίνεια και ευθύτητα, προσδιορίζετε τι θα μπορούσε πραγματικά να καλύψει τις βαθύτερες ανάγκες σας. Τώρα δεν τίθεται θέμα για ένα απλό φλερτ αλλά βαθιά αγάπη, εμπιστοσύνη και οικειότητα. Αν είστε σε σχέση, τολμάτε να κάνετε τολμηρές ερωτήσεις, ακόμα και αν ορισμένες φορές ενοχλούν τον αγαπημένο σας. Επιδιώκετε να αναπτύξετε μια σχέση που να ανταποκρίνεται στις πιο μυστικές αλλά και στις πιο αυθεντικές προσδοκίες σας. Το φεγγάρι σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε τι σας ευχαριστεί και τι όχι, σας δίνει τη δυνατότητα να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε πιο βαθιά.

Αιγόκερως

Προσωρινή αλλά αναγκαία η απόσυρση.

Μια σελίδα γυρίζει, συνειδητοποιείτε τα καρμικά μαθήματα από το παρελθόν καθώς ο κυβερνήτης σας, ο Κρόνος, στο ζώδιό σας, σας προσκαλεί να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας βάσει των διδαγμάτων που σας έχει μάθει το σύμπαν. Οικοδομείτε μια νέα ζωή, μόνο για τον εαυτό σας, ξεκινά ένας νέος κύκλος εξέλιξης βλέποντας τα πράγματα πιο συνειδητά. Με αγώνα και υπομονή καταπολεμάτε τις εξωτερικές και εσωτερικές συγκρούσεις και φωτίζεται το μονοπάτι που σας κάνει να νιώθετε καλύτερα. Ο Κρόνος σας επιτρέπει να εκφράσετε το ποιοι είστε πραγματικά, τι αισθάνεστε στο βάθος της ψυχής σας αλλά και να απομακρυνθείτε από σχέσεις και περιστάσεις που δεν έχουν εξελικτική πορεία.

Αυτός ο αυστηρός πλανήτης απαιτεί να απομονωθείτε για λίγο από τον υπόλοιπο κόσμο, προκειμένου να εστιαστείτε στον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας. Έχετε ολοκληρώσει έναν κύκλο 29 ετών και ξεκινάτε έναν νέο. Επιστρέφετε πίσω στο παρελθόν, αναδιαρθρώνετε την ερωτική σας ζωή σύμφωνα με τα διδάγματα που αποκομίστηκαν. Έτσι, θα έχετε λίγο χρόνο για να αφιερώσετε στον αγαπημένο σας. Αλλά μην παραλείψετε αυτό το βήμα επειδή θα σας επιτρέψει να βαδίσετε σε ένα πιο ώριμο μονοπάτι, πιο σίγουρο για τον εαυτό σας και αυτό που θέλετε να ζήσετε. Ο Κρόνος είναι κοντά σας για να σας απαλλάξει από ορισμένα δεσμά που παρεμπόδιζαν μέχρι τώρα την αγάπη. Αν είχατε κάποια δυσκολία να διαχειριστείτε την ερωτική σας ζωή, τώρα έχετε τη σύνεση και την ωριμότητα να οδηγηθείτε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Η εξέλιξη και η άνθηση της αγάπης είναι στο πρόγραμμα.

Σκέφτεστε τη δέσμευση ή τη συγκατοίκηση; Είχατε κάποιο πρόβλημα στη διαχείριση συγκεκριμένων αρνητικών γεγονότων που σας κρατούσαν σε εγρήγορση; Η Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, φέρνει ένα δυνατό ρεύμα αλλαγής το οποίο στρέφει ολοκληρωτικά το πεπρωμένο σας και σας προσκαλεί να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Είτε πρόκειται να κάνετε μια μετακίνηση ή να βρείτε μια νέα αγάπη πιο σύμφωνη με τις επιθυμίες σας, ή συγκατοικήσετε ή επεκτείνετε την οικογένειά σας, θα νιώσετε ικανοί να ανοίξετε τα φτερά σας και να απογειωθείτε σε έναν πιο φωτεινό και φιλόξενο ουρανό. Μερικές φορές θα νιώθετε ότι οι πιο όμορφες ευκαιρίες έρχονται από το πουθενά ή από μια πηγή από την οποία δεν περιμένατε.

Αν ήσασταν λίγο κολλημένοι στο παρελθόν, το φεγγάρι σας απελευθερώνει για να κάνετε μια νέα, πιο όμορφη αρχή. Ίσως έχετε καταπιεί το πικρό χάπι πολλές φορές, αλλά τώρα το σύμπαν σας υπόσχεται θαύματα, βγαίνετε από τη μοναξιά σας. Ζείτε έντονες συγκινήσεις και συναισθήματα με κάποιον/α που μπορεί να σας χαρίσει τρυφερότητα, ζεστασιά και φροντίδα. Αν μαδούσατε τα πέταλα της μαργαρίτας, τώρα είστε σίγουροι για την αγάπη του προσώπου που λατρεύετε. Κι αν είστε μόνοι, υπολογίστε στη μεγάλη δημοτικότητά σας και τη φροντίδα του φεγγαριού που υλοποιούν τις ελπίδες και τις επιθυμίες σας! Επωφεληθείτε πλήρως από αυτή την έκλειψη για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή προς τη σωστή κατεύθυνση, της υλοποίησης των προσδοκιών σας και της ευτυχίας σας.

Μια ριζική μεταμόρφωση.

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας έρχεται για να ταρακουνήσει τη ζωή σας καθώς σας ζητά να εξερευνήσετε τα βάθη της ψυχής σας. Το ένστικτό σας είναι που σας κατευθύνει στο σωστό δρόμο, ανακαλύπτετε και ξεθάβετε τι σας έχει καταπιέσει στο παρελθόν, κάνοντας εσωτερική ενδοσκόπηση και μια θετική εσωτερική μεταμόρφωση. Νιώθετε πιο δυνατοί να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή και ανακαλύπτετε νέες πτυχές του εαυτού σας που σας επιτρέπουν να αναζητάτε μια σχέση με βάθος, εμπιστοσύνη και οικειότητα. Διεισδύετε στην άβυσσο του ασυνειδήτου σας και χρησιμοποιείτε τη γοητεία σας και τον αινιγματισμό σας για να αποπλανήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Αν είστε σε σχέση, ο Πλούτωνας κλονίζει κάπως τις ισορροπίες καθώς τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να είστε στην αβεβαιότητα, θέλετε να βγείτε από σκοτάδι στο φως, να αποκαλύψετε οτιδήποτε είναι κρυμμένο. Ψάχνετε κάποιον/α ο οποίος μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, αν όχι, δεν θα μοιραστεί μαζί σας τα συναισθήματα και την καρδιά σας. Δεν σας απασχολεί να περιμένετε προτού αγκυροβολήσετε σε ένα νέο ειδύλλιο ή να κάνετε ένα βήμα προς το άλλον. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ξαναγεννηθείτε τελικά από τις στάχτες σας για να μπείτε πιο ανανεωμένοι και δυνατοί στο ερωτικό παιχνίδι. Ο Πλούτωνας θα σας προσφέρει πολλές φορές την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που ενδεχομένως θα προκύπτουν από παιχνίδια εξουσίας και χειραγώγησης, εσείς θα είστε οι νικητές.

Υδροχόος

Ο έρωτας είναι σημαντικός αλλά όχι η κύρια προτεραιότητά σας.

Ήρθε η ώρα να πάρετε το τιμόνι της ζωής για πιο ώριμες και σοβαρές αποφάσεις, αλλά ίσως να μην ξέρετε που πρέπει να στρίψετε. Ο Κρόνος κινείται στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας και σας αναγκάζει να κινηθείτε ευθεία ή τουλάχιστον να αναθεωρήσετε το παρελθόν για να απαλλαγείτε από αυτό που δεν λειτουργεί πια για σας, γυρίζοντας σελίδα. Αυτός ο μεγάλος δάσκαλος δεν θα ευνοήσει την αχαλίνωτη ερωτική διάθεση, επειδή κύριος στόχος σας είναι να κάνετε απολογισμό των τελευταίων ετών (σε όλους τους τομείς) για να μάθετε από τα διδάγματα του παρελθόντος και να αγωνιστείτε για ένα καλύτερο μέλλον. Ίσως πρέπει να σκεφτείτε πολύ πριν χαρίσετε την καρδιά σας.

Επομένως, μην περιμένετε να ζήσετε έντονα πάθη γιατί πρέπει να αποχωρήσετε για λίγο από το ερωτικό παιχνίδι προκειμένου να μάθετε πού βρίσκεστε και ειδικά, ποιοι είστε και τι θέλετε πραγματικά από την αγάπη και τη ζωή. Ίσως νιώθετε μια βαθιά εσωτερική μοναξιά που πιθανόν να σας δημιουργήσει απογοήτευση, ακόμα και θυμό κάποιες φορές, αλλά θα σας επιτρέψει να αναθεωρήσετε ή ακόμα και να καταστρέψετε κάτι -ή κάποιον- που δεν σας ικανοποιεί πλέον. Δεν υπάρχει περίπτωση να προσποιείστε τώρα ή να κρύβετε τι σας ενοχλεί, είτε θα γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές ή αποφασίζετε να γυρίσετε σελίδα και να πορευτείτε προς κάτι άλλο. Η συνειδητοποίηση και η αναπόφευκτη εσωτερική αναταραχή ίσως κλονίσουν λίγο την ψυχική σας ισορροπία, αλλά στο τέλος θα σας επιτρέψουν να ζήσετε πιο αληθινά και χωρίς να κάνετε αφόρητες παραχωρήσεις.

Ζήστε με πάθος μια ιστορία που κόβει την ανάσα.

Έντονα συναισθήματα εκρήγνυνται ξαφνικά σαν τον Βεζούβιο καθώς στις 21 Ιανουαρίου η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Εάν αγωνιστήκατε για μεγάλο χρονικό διάστημα για τη σχέση σας και δεν λάβατε ανταπόκριση, τώρα υποκινείτε συγκρούσεις, έρχονται στο φως έντονα πάθη και συναισθήματα που θα είναι λίγο ενοχλητικά ακόμα και για σας τους ίδιους. Τώρα δεν μπορείτε να είστε με κάποιον/α που δεν ανταποκρίνεται στο συναισθηματικό σας κόσμο και τολμάτε να πείτε το οριστικό αντίο. Αν πάλι νιώθετε ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό, μπορείτε να συγχαρείτε τον εαυτό σας που κατάφερε να ξεπεράσει κάποιες παγίδες, δίνετε χρώμα και νόημα στη σχέση σας.

Εάν ήσασταν απρόθυμοι για μια σχέση, δοκιμάζετε την τύχη σας. Ή τώρα ή ποτέ! Φλερτάρετε και διασκεδάζετε, διευρύνετε το κοινωνικό σας δίκτυο όπου σας περιμένουν τα καλύτερα. Επωφεληθείτε από αυτή τη θετική επιρροή του φεγγαριού και τη μεταδοτική αισιοδοξία σας για να δημιουργήσετε πιο βαθύς συναισθηματικούς δεσμούς με ανθρώπους που σας εμπνέουν και μπορούν να υλοποιήσουν τις επιθυμίες σας! Αντισταθμίζετε τον χαμένο χρόνο και ανανεώνεται η ζωή σας. Δεν χρειάζεται να περιμένετε ή να συγκρατείτε τις παρορμήσεις σας, βγείτε έξω, φλερτάρετε, ζήστε μια ζωή που σας ευχαριστεί, σας προσδίδει αξία και σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για αγάπη (ξεκινώντας πάντα από την αγάπη για τον εαυτό σας). Ζήστε με πάθος μια ιστορία που κόβει την ανάσα!

Χρόνος για προβληματισμό.

Στο ταξίδι της ζωής σας, σίγουρα έχετε περάσει πολλά εμπόδια, πόνο και θλίψη που σας έχουν κάνει δύσπιστους και μοναχικούς. Οι δύο Ηλιακές εκλείψεις στις 6 Ιανουαρίου και στις 26 Δεκεμβρίου και η Σεληνιακή στις 16 Ιουλίου στο δωδέκατο οίκο σας, της θυσίας και της πνευματικότητας, θα μπορούσαν να σας ωθήσουν να αναρωτηθείτε για τα πραγματικά σας κίνητρα στην αγάπη, να κάνετε απολογισμό της συναισθηματικής σας ζωής και όχι μόνο αυτό … Αν παλεύατε με τις σκιές σας στο σκοτάδι, πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τον τρόπο που λειτουργείτε στην αγάπη. Αισθάνεστε ότι είστε σε θέση να εκφράσετε τα συναισθήματά σας; Τί έχετε θυσιάσει από τον εαυτό σας; Ποιοί είστε για να προσελκύσετε τον άνθρωπο που σας αρέσει; Το 2019 κατανοείτε ότι η συναισθηματική σας ευχαρίστηση προέρχεται από το σεβασμό στον εαυτό σας και την αλλαγή των αντιλήψεών σας.

Ιχθύς

Βάζετε μπροστά την αισιοδοξία σας και τον αυθορμητισμό σας.

Όλα τα καλά φαίνεται να έρχονται μαζί! Οι δύο Ηλιακές εκλείψεις στις 6 Ιανουαρίου και στις 26 Δεκεμβρίου και η Σεληνιακή στις 16 Ιουλίου στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, των ονείρων και των ελπίδων, σάς κάνουν να συνειδητοποιήσετε ότι άξιζαν η αναμονή και οι προσπάθειές σας. Έτσι, αν ψάχνετε αυτό το ιδιαίτερο πρόσωπο ή θέλετε να δώσετε μια νέα πνοή στη σχέση σας, φέτος μπορείτε να ελπίζετε στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σας, και γιατί όχι, να βρείτε μια ιδανική ψυχή που σας συμπληρώνει. Είναι στο χέρι σας να προσδιορίσετε τι σας ταιριάζει, να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας ανάγκες και ίσως τον τρόπο που θα προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Το φεγγάρι σας προσδίδει γενναιοδωρία και αυτοπεποίθηση και σας επιτρέπει να αρχίσετε να δημιουργείτε μια νέα ζωή που εναρμονίζεται με τα ιδανικά σας!

Μπορεί να συναντήσετε άτομα από όλα τα μέρη της γης και να δημιουργήσετε νέες φιλίες, το διαφορετικό είναι τώρα που σας έλκει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι φέτος διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος, κάνετε παρέα με άτομα που γνωρίζετε λίγο, προκειμένου να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας να μοιραστείτε, να επικοινωνήσετε και να βγείτε έξω από τη ζώνη της άνεσής σας. Το φεγγάρι σας προσκαλεί να βάλετε μπροστά την αισιοδοξία σας και τον αυθορμητισμό σας, χωρίς όμως υπερβολές, και σας επιτρέπει να διασχίσετε μονοπάτια με ανθρώπους που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και τονώνουν την επιθυμία σας για ανακάλυψη, εμπλουτισμό γνώσεων και προσωπική ολοκλήρωση. Αναμείνατε μια φιλία να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο και να δώσει χρώμα στο συναισθηματικό σας κόσμο.

Συνθέτετε το τραγούδι της αγάπης.

Τι θέλετε ο ένας από τον άλλον; Αγαπάτε το σύντροφό σας όπως και πριν; Είναι η σχέση σας αρκετή για να εκπληρώσει τις προσδοκίες σας; Η Ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σάς κάνει να αισθάνεστε την ανάγκη να πάρετε την απόστασή σας ή απλά να κάνετε μια απογραφή. Υπάρχει ένα πλήθος ερωτήσεων που πρέπει να απαντήσετε χωρίς όμως να ξεφύγετε από τα δύσκολα θέματα! Ενισχύεται η δίψα σας για μια σχέση τρυφερή και οικεία, που ανταποκρίνεται στις πραγματικές σας ανάγκες. Εάν υπήρχαν κάποιες δυσκολίες στην ομαλή επικοινωνία με το σύντροφό σας και νιώθατε ταραγμένοι από τα αλληλοσυγκρουόμενα συναισθήματα, το φεγγάρι σας βοηθά να επωφεληθείτε από τις θετικές δονήσεις που σας στέλνει, μπορείτε τώρα να συντονιστείτε μεταξύ σας και να συνθέσετε το τραγούδι της αγάπης.

Αν είστε μόνοι, λάμπετε έντονα και δεν έχετε πρόβλημα να προσελκύσετε την προσοχή οποιουδήποτε θέλετε. Η γοητεία σας … προκαλεί όλεθρο και την χρησιμοποιείτε για να πιάσετε στα δίχτυα σας το θήραμά σας. Ζείτε έντονες ερωτικές

συγκινήσεις και την αγάπη σε όλο της το μεγαλείο. Είστε έτοιμοι να αλλάξετε την ερωτική σας ζωή προς το καλύτερο, να αφιερώσετε τον εαυτό σας σε κάποιον/α, να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο. Το φεγγάρι μπορεί να σας επιτρέψει να το επιτύχετε αυτό, καθώς συνειδητοποιείτε τι σας εμπνέει και ποιος θέλει να οικοδομήσετε μαζί κάτι βιώσιμο. Μια καρμική συνάντηση γύρω από αυτή την έκλειψη επισφραγίζει μέσα στη χρονιά ότι πραγματικά αξίζει που περιμένατε!

Απαλλάσσεστε από τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Αν ζούσατε τα τελευταία χρόνια μια ασταθή ερωτική ζωή, όπου η αγάπη άνθιζε με δυσκολίες, έρχεται ο Κρόνος στον ενδέκατο οίκο σας, των ελπίδων και του μέλλοντος, για να φωτίσει λίγο το τοπίο. Αυτός ο ώριμος πλανήτης γεφυρώνει τη σχέση σας και σας προτρέπει να χαλιναγωγήσετε την υπερβολική αισιοδοξία σας και την ανάγκη σας για φαντασιώσεις και όνειρα. Τώρα είστε σε θέση να αντιληφθείτε τους πιθανούς κινδύνους, εσείς, που ονειροβατείτε τόσο πολύ, αναγκάζεστε να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα της ζωής. Ο Κρόνος σας ζητά να γυρίσετε σελίδα και να ενσωματώσετε τα μαθήματα και τις δοκιμασίες του παρελθόντος. Ξέρετε τώρα τι πρέπει να κάνετε για να βρείτε αυτό που αγγίζει την καρδιά και την ψυχή σας. Τελικά απαλλάσσεστε από τα φαντάσματα του παρελθόντος.

Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτόν τον αυστηρό πλανήτη για να σας φέρει πίσω στη γη. Έχετε μεγάλα σχέδια; Γιατί να μην ξεκινήσετε να βάλετε από φέτος τις βάσεις. Θα πρέπει όμως να συμμορφωθείτε με ορισμένους κανόνες, να αποδεχτείτε και να υπομείνετε κάποιους περιορισμούς που μερικές φορές θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είστε μόνοι στον κόσμο. Ευτυχώς, το θετικό είναι ότι καταφέρνετε να δείτε με σιγουριά και σταθερότητα το μέλλον σας. Μπορεί να το χτίσετε αργά αλλά με σιγουριά, καινοτομώντας και παίρνοντας πρωτοβουλίες να σπάσετε ορισμένους κανόνες που δεν λειτουργούν πλέον για σας, ιδιαίτερα αυτούς που σας έχουν επιβληθεί από την κοινωνία. Το πιο σημαντικό; Ζείτε και αγαπάτε χωρίς να βρίσκεστε συνεχώς σε άγχος.

zwdia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: