Εθνικές εκλογές 2019: Η Πλεύση Ελευθερίας ρωτά «θέλεις ζωή στη Βουλή;»

Με ένα βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Πλεύση Ελευθερίας εγκαινιάζει την εκλογική καμπάνια της με σύνθημα «Θέλεις #ζωή_στη_Βουλή;».

«Πριν από τέσσερα χρόνια προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να υπερασπιστώ αυτά που μου εμπιστεύθηκες: την πατρίδα μας, την δημοκρατία, την ζωή μας. Είπα και έκανα, από τη θέση της προέδρου της Βουλής, αυτά που πίστευα και πιστεύω. Αυτά που θα έκανες και θα έλεγες και εσύ αν ήσουν στη θέση μου στη Βουλή», ακούγεται αρχικά να λέει εκείνη.

Με την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας να προσθέτει: «Δεν υπολόγισα προσωπικό ή πολιτικό κόστος και δεν το μετάνιωσα. και συνεχίζω να παλεύω, για όλα αυτά που μπορούν να γίνουν, που μπορούμε να κάνουμε».

Την καμπάνια συνθέτουν μία σειρά από μικρά βίντεο από την κοινοβουλευτική δράση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και άλλα κοινοβουλευτικά στιγμιότυπα, ενημερώνει το κόμμα. Με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου να σημειώνει: «Θυμίζουμε τι έγινε και τι μπορεί να γίνει. Θυμίζουμε τι έγινε και κοιτάμε μπροστά. Με χαμόγελο και αισιοδοξία. Για το μέλλον που μπορούμε να διεκδικήσουμε μαζί. Για τον κόσμο που μπορούμε να αλλάξουμε μαζί».

Η μουσική που «ντύνει» τα βίντεο Πλεύσης Ελευθερίας για τις εκλογές, είναι το τραγούδι του Φίλιππου Πλιάτσικα «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» και οι βασικοί εκφωνητές είναι δύο μικρά παιδιά που… θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο. «Δεν κοιτάμε ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Κοιτάμε μπροστά», ακούγεται καταληκτικά στο βίντεο από εκείνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πολιτική

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: