Eternity Gold: Γιατί η διαχρονικότητα είναι αγάπη παντοτινή!

Είτε ακολουθείς φανατικά τη μόδα είτε όχι, το σίγουρο είναι πως παρακολουθήσεις τα fashion trends της κάθε σεζόν, προκειμένου να «εξοπλίζεσαι» με τα απαραίτητα -ανά εποχή- outfits και κοσμήματα της κάθε εποχής.

Η αλήθεια είναι, όμως, πως όσες τάσεις και αν βρεθούν στο δρόμο μας, ο κανόνας του «less is more» ήταν, είναι και θα παραμείνει πραγματικός «χρυσός», αφού αποτελεί ουσιαστικά τη fashion συμβουλή που μπορεί να προσδώσει σε μια γυναίκα γοητεία και κομψότητα στο λεπτό -ειδικότερα σε ό,τι αφορά στα κοσμήματα. Και αυτό διότι κάθε κόσμημα πρέπει να είναι διαχρονικό, ανεξάρτητα από τις τάσεις της μόδας -όπως ακριβώς το αγαπημένο μας δαχτυλίδι!

Λίγο προτού «χαθούμε», λοιπόν, μες στα fashion trends του 2019, αποφασίσαμε να εμπιστευτούμε ξανά τον κανόνα της απλότητας -και φυσικά της ποιότητας- και να θυμηθούμε το γιατί, η διαχρονικότητα είναι… αγάπη παντοτινή!

Eternity Gold: Γιατί η διαχρονικότητα είναι αγάπη παντοτινή!

Μόδα «για πάντα»

Αφορμή για να ανακαλύψουμε την ομορφιά που «κρύβουν» η απλότητα και η διαχρονικότητα, στάθηκε η Eternity Gold, μία ελληνική συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων που είχαμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε. Πηγή έμπνευσης της σχεδιάστριας των κοσμημάτων είναι δύο απλές αλλά «πλούσιες» σε νόημα λέξεις: Το «για πάντα». Πιστεύει πως η ομορφιά «κρύβεται» στην απλότητα για αυτό και «ένωσε» πολύτιμα μέταλλα -όπως -χρυσό και ασήμι- με ιδιαίτερες πέτρες για μας φέρει διαχρονικά αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπα σχέδια.

Μια καρδιά, ένα αστέρι, ένας σταυρός, ένα φιλί: Ένα δαχτυλίδι δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο για να προσδώσει κομψότητα στο στυλ σου και να «αναβαθμίσει» ακόμη και το πιο απλό look.

Eternity Gold: Γιατί η διαχρονικότητα είναι αγάπη παντοτινή!

Τρία πολύτιμα tips για διαχρονικό στυλ

Στην περίπτωση, λοιπόν, που σε πείσαμε ότι το 2019, το πιο υπέροχο «fashion trend» είναι εκείνο της διαχρονικότητας, συνέχισε να διαβάζεις. Διότι παρακάτω θα ανακαλύψεις τρία απλά στυλιστικά tips που θα προσδώσουν εύκολα κομψότητα και διαχρονικότητα σε κάθε σου εμφάνιση!

  1. Δώσε έμφαση στην ισορροπία: Βήμα πρώτο και βασικό. Το «κλειδί» για ένα διαχρονικό look είναι η ισορροπία. Δοκίμασε, λοιπόν, να την αποκτήσεις… από την κορυφή έως τα νύχια, αποφεύγοντας τις υπερβολές στα κοσμήματα και δίνοντας βάση στα σωστά μεγέθη. Για παράδειγμα, αν φοράς κάτι φαρδύ (ένα πουκάμισο ή ένα baggy μπλουζάκι) από πάνω, προσπάθησε να φορέσεις κάτι περισσότερο εφαρμοστό από κάτω, όπως ένα skinny παντελόνι.
  2. Επένδυσε στην ποιότητα: Δεν έχει άδικο η μητέρα σου όταν σου λέει -ξανά και ξανά- πως είναι καλύτερο να επενδύεις σε λίγα και ποιοτικά κομμάτια για να δημιουργήσεις μία γκαρνταρόμπα και μία κοσμηματοθήκη που θα σε συντροφευόσουν για πολλά χρόνια. Η ποιότητα συνδέεται με τη διαχρονικότητα και μπορεί να σου δώσει εκείνον τον «αέρα» κομψότητας, που τόσο πολύ θέλεις να αποπνέεις. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα κοσμήματα Eternity Gold που δοκιμάσαμε, θα τα βρεις σε χρυσό 14κ και 925 ασήμι και μάλιστα, σε κίτρινο χρυσό, ροζ χρυσό, αλλά και λευκόχρυσο με μαύρο επιπλατίνωμα και ασήμι! Πρόκειται για κομμάτια που δεν χρειάζεται να τα αποχωριστείς από πάνω σου, ανεξάρτητα από την ώρα και τη μέρα!

Eternity Gold: Γιατί η διαχρονικότητα είναι αγάπη παντοτινή!

  1. Όταν δεν ξέρεις τι χρώμα να επιλέξεις, στρέψου στο μαύρο: Τρίτη και σίγουρα σημαντική συμβουλή. Για να αποκτήσεις το κομψό και διαχρονικό στυλ που επιθυμείς, φρόντισε να έχεις αρκετά μαύρα σύνολα στην ντουλάπα σου. Διότι το μαύρο είναι διαχρονικό και παράλληλα μπορεί να σου προσδώσει την απαραίτητη γοητεία. Κάθε φορά, λοιπόν, που θα δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις τι να φορέσεις, θα φοράς το μαύρο φόρεμά σου και το απλό, χρυσό δαχτυλίδι σου με το αγαπημένο σου σύμβολο και θα αποκτάς στο λεπτό την απαραίτητη θηλυκότητα.

Eternity Gold: Γιατί η διαχρονικότητα είναι αγάπη παντοτινή!

Ακολουθήσε, λοιπόν, τα trends της μόδας, αλλά μην το παρακάνεις. Να θυμάσαι πως η διαχρονικότητα είναι αγάπη παντοτινή και δεν θα βρεθεί ποτέ εκτός μόδας. Λίγα και καλά κοσμήματα και φυσικά, τα πιο απλά αλλά θηλυκά σύνολα, μπορούν να σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις φέτος το στυλ σου!

Eternity Gold: Γιατί η διαχρονικότητα είναι αγάπη παντοτινή!Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: