Εσύ πόσο συχνά προδίδεσαι στο Instagram. Οι 5 τρόποι που μαρτυρούν ότι τον θέλεις

Το αγαπημένο μου μέσω κοινωνικής δικτύωσης είναι το Instagram.
Και εσένα σου αρέσει αφού πλέον από εκεί κανονίζεις τις συναντήσεις με τις φίλες σου, από εκεί chat-άρεις, εκεί βρίσκεις τα βίντεο για στιλιστικές ιδέες, μακιγιάζ και χτενίσματα.

Εκεί έχουμε την δυνατότητα, όλες μας, να ανεβάσουμε τις φωτογραφίες μας και τα insta stories μας πιο εύκολα (όλες κρύβουμε μια «wanna be influencer» μέσα μας άλλωστε..) 
Δεν είναι το θέμα μας όμως αυτό!

Ας μου πει κάποια, πόσο παγίδα μπορεί να είναι αυτό το Instagram. Αν εξαιρέσουμε όλα τα παραπάνω, ερωτευόμαστε και «κολλάμε» με όλα όσα ανεβάζει το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει.
Μήπως όμως κάποιες κινήσεις μας προδίδουν αυτά που σκεφτόμαστε ή νιώθουμε και κάπως έτσι ο άλλος καταλαβαίνει πως δεν είναι μας;

Εσένα σου έχει τύχει να στείλεις κατά λάθος μήνυμα στο «πρόσωπο» ενώ δείχνεις την συνομιλία στην κολλητή σου; Θεέ μου, θέλεις να ανοίξει η γη και να σε καταπιεί!
‘Η πόσες φορές θέλεις να πατήσεις στο story του, να δεις πού είναι και με ποια ανεβάζει φωτογραφίες. Αντιστέκεσαι λίγο για να μην δει το όνομά σου σε εκείνη τη λίστα όσων είδαν την ιστορία του, αλλά τσουυυυπ το πάτησες, προδόθηκες, τέλος!

Και μη νομίζεις πως μόνο εμείς είμαστε  πονηρές και τα βλέπουμε έτσι όλα. Και τα αγόρια, κάπως έτσι σκέφτονται και κάπως έτσι κάνουν για εκείνη που θέλουν, ίσως και χειρότερα. Σε διαβεβαιώ!
Έρχομαι λοιπόν εγώ τώρα, η νεράιδα με το μαγικό ραβδάκι( όχι, όχι, απλά την έχω πάθει και έχω μάθει )και θα σου τονίσω τις 5 κινήσεις που σε προδίδουν  τσακ-μπαμ, οπότε ό,τι διαβάσεις παρακάτω Don’t do it !

1.Είσαι από τα πρώτα άτομα που βλέπει τα stories του
Τώρα θα μου πεις: και τι να κάνω κούκλα μου να μην τα δω; Να βάλω την κολλητή να τα δει για ‘μένα; Να κάνω ψεύτικο προφίλ και να γίνω μια εν δυνάμει stalker; NAI NAI….και όχι!
Εντάξει, δε σου είπα να κατεβάσεις ρολά, αλλά κάνε λίγο υπομονή, δες τα σε 10 λεπτά από την ώρα που θα το ανεβάσει, όχι σε 10 δεύτερα. Μην ξεχνάς ότι το όνομα σου θα είναι πρώτο- πρώτο στην σειρά και εκεί προδόθηκες!


2.Kαι σαν να μην έφτανε αυτό… του απαντάς κιόλας
Εντάξει δες τα stories του, είπαμε και πιο πάνω, με λίγη υπομονή πάντα, ΓΙΑΤΙ να του απαντάς σε κάθε ένα story που ανεβάζει; Σε έχει καταλάβει στο πι και φι και εσύ είσαι χαλαρή και λάιτ νομίζοντας ότι δεν έχει ψυλλιαστεί τίποτα… Αμ δεεε…σε γελάσανε!


3.Τσεκάρεις πριν από πόσα λεπτά ήταν ενεργός και απαντάς στα μηνύματα του πριν ακόμη σου στείλει

Καταρχάς θα καταλάβει ότι δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις στην ζωή σου και ότι είσαι πάνω από το κινητό περιμένοντας μήνυμά του. Σχετικό και αυτό με το παραπάνω που σου έγραψα. Μην απαντάς στα μηνύματα του πριν ακόμα σου τα στείλει. Εσύ βλέπεις το «πληκτρολογεί» και έχεις ήδη ετοιμάσει την ερωτική σου εξομολόγηση. Τώρα όσο για το ότι μετράς τα λεπτά που πέρασαν από την αποσύνδεση του, ναι δεν θα το μάθει, αλλά σου προτείνω να το σταματήσεις. Για δικό σου καλό.


4.Δεν υπάρχει φωτογραφία του που να μην έχει καρδούλα από το όνομά σου.

«Μα είναι τόσο ωραίος σε αυτή τη φωτογραφία που έπινε καφέ» και «σε εκείνη στην παραλία» και «σε εκείνη που έπαιζε play station με τους φίλους του» και «σε εκείνη στο αμάξι». Αααχ ειδικά σε εκείνη που…STOP..σταμάτα εδώ! Και σταμάτα και το σπαμάρισμα γιατί είναι και αυτό ένδειξη «πεθαίνω για σένα» «δώσε μου λιγάκι σημασία» Το συμπέρασμα, λοιπόν, σε όλο αυτό; Σταμάτα να κάνεις καρδούλες σε ό,τι ανεβάζει.


5.Είσαι ερωτευμένη και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Και τι εννοώ με αυτό. Βρίσκεις εκείνα τα love quotes και τα ποστάρεις  σαν να μην υπάρχει αύριο! Με όλα τα παραπάνω είναι φως φανάρι ότι τα ανεβάζεις για εκείνον και το ξέρεις και το ξέρει και αυτός. Από το να αναρωτιέσαι αν το είδε λοιπόν, κάνε και ένα mention στην φωτογραφία με το όνομά του να μην αναρωτιέται κανένας βρε παιδί μου. #παρακαλείσαι_να_σοβαρευτείς

sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: