Eσύ ξέρεις ποιος κρύβεται πίσω από το στυλ της Kate Middleton;

Eσύ ξέρεις ποιος κρύβεται πίσω από το στυλ της Kate Middleton;

H Natasha Archer είναι μια 30χρονη Αγγλίδα που ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία ως προσωπική βοηθός της Kate Middleton το 2007 και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, και πιο συγκεκριμένα το 2014, αναδείχθηκε σε στυλίστρια της Δούκισσας του Cambridge και βασική υπεύθυνη για ολόκληρη την εξέλιξη του στυλ της και της ενδυματολογικής της ενηλικίωσης, θα τολμούσαμε να πούμε. Και επειδή είμαστε σίγουρες ότι δεν γνωρίζεις για αυτή την καθωσπρέπει Βρετανή όσα πραγματικά θα ήθελες, δες παρακάτω 5 facts που αφορούν τη ζωή και το έργο της και είμαστε σίγουρες ότι θα σου φανούν πολύ ενδιαφέροντα.

#1 H «προαγωγή»
Η Νatasha έγινε από PA (personal assistant) στυλίστρια της Kate όταν της είπε το 2014 την ειλικρινή της γνώμη για της nude γόβες με το τετράγωνο τακούνι που φορούσε συνέχεια… δεν την κολάκευαν και έπρεπε να μάθει την σκληρή αλήθεια. Επίσης τη βοήθησε πολύ στο να πακετάρει τα ρούχα της για την βασιλική περιοδεία και όλοι ξέρουμε πως για καμία γυναίκα δεν είναι εύκολη υπόθεση το να αποφασίσει τι θα πάρει μαζί της σε ταξίδι.

#2 Ο γάμος
Η Natasha παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια τον Chris Jackson, επίσημο φωτογράφο του πρακτορείου Getty για τα «βασιλικά θέματα». Και κάπως έτσι η δουλειά της έγινε οικογενειακή υπόθεση. Η τελετή έγινε σε ένα γραφικό παρεκκλήσι της Κορνουάλης και ο γαμπρός ανέβασε λίγο μετά την τελετή την παρακάτω φωτογραφία με σχόλιο «’στόχευσα” πολύ πιο πάνω από όσο μπορούσα».

#3 Είναι κάπως shopaholic
H Natasha αγοράζει συνεχώς πράγματα online για την Kate, πράγμα αρκετά πρωτοποριακό για μία γαλαζοαίματη. Επίσης η δική της γκαρνταρόμπα είναι γεμάτη με ρούχα επώνυμων Οίκων Μόδας, όπως Longchamp, Diane von Furstenberg και Jenny Packham. Να κάποια που φαίνεται, λοιπόν, πως έκανε το χόμπι της επάγγελμα.

#4 Αν η Kate είχε μία κολλήτη (εκτός βασιλικών τίτλων) αυτή θα ήταν η Natasha
H Δούκισσα του Cambridge νιώθει τόσο δεμένη με την στυλίστριά της που την χρειάζεται διαρκώς δίπλα της. Ήταν το πρώτο άτομο που είδε, πέρα από την οικογένειά της, μετά την γέννηση του Πρίγκιπα George και την πήρε μαζί της ακόμα και σε ένα road trip 6 ωρών με προορισμό ένα μοναστήρι στο Μπουτάν. Μπορεί να χρειαζόταν νέο outfit πριν συναντήσει τους μοναχούς, ποιος ξέρει;

#5 Το «job description» της έχει ενδιαφέρον
Ο επίσημος τίτλος της στο LinkedIn είναι «Royal Household», ελληνιστί «Βασιλική Οικονόμος». Κάπως παράδοξο για μία κοπέλα που μιλάει όλη την ημέρα με τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας του πλανήτη αλλά ποιες είμαστε εμείς για να την κρίνουμε;
 Τρεις τρόποι να φορέσεις το χρώμα της λεβάντας όπως οι stars

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: