Εσύ ξέρεις ποιο είναι το νέο, συναρπαστικό πρόσωπο της Axel;

Η Axel δημιουργεί τις τάσεις στη μόδα και όχι απλώς τις ακολουθεί. Σε αυτό το πλαίσιο και με την υποστήριξη ενός πολυπληθούς καστ επαγγελματιών με κορυφαίες ικανότητες, η εκφραστική και πανέμορφη Ελληνίδα ηθοποιός παρουσιάζει με εντυπωσιακό τρόπο τις υπέροχες συλλογές ρούχων, υποδημάτων, τσαντών και αξεσουάρ της Axel για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 18/19, μέσα από τη φωτογράφησή της στο 12o τεύχος του περιοδικού Axelife.
Εσύ ξέρεις ποιο είναι το νέο, συναρπαστικό πρόσωπο της Axel;

Η Τόνια Σωτηροπούλου ενσαρκώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δημιουργίες της Axel για τη σύγχρονη, δυναμική και δραστήρια γυναίκα, η οποία αποπνέει έντονη θηλυκότητα και διαθέτει ισχυρή προσωπικότητα. Με καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ακτινοβολεί με τον πιο ιδανικό τρόπο τη λάμψη της χώρας μας και υποδηλώνει την εξωστρέφεια, στοιχεία τα οποία αποτελούν τα δομικά υλικά της δημιουργίας, της ανάπτυξης και της επιτυχίας της Axel σε ολόκληρο τον κόσμο.
Εσύ ξέρεις ποιο είναι το νέο, συναρπαστικό πρόσωπο της Axel;

Η ηθοποιός δίνει αποκλειστικά συνέντευξη στο περιοδικό Axelife και μιλά για τον εαυτό της, την καριέρα της και τη συνεργασία της με την Axel, η οποία προσθέτει έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα της μεγάλης της πορείας στο λαμπερό κόσμο της μόδας και του θεάματος. Μείνετε συντονισμένες.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: