Εσύ αναγνωρίζεις την διάσημη τραγουδίστρια στο κοριτσάκι της φωτό;

Αυτό δεν θα το πιστεύεις!

Κι όμως, δεν πρόκειται για κάποια φάρσα, είναι γεγονός πως το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι μια από τις αγαπημένες σου pop αστέρες της μουσικής βιομηχανίας, ωστόσο δύσκολα θα καταλάβεις ποια πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτό το γλυκό προσωπάκι της φωτογραφίας.

Πρόκειται για μια από τις πιο επιτυχημένες καλλιτέχνιδες, έχει βραβευτεί με Grammy για τα κομμάτια της και πάντα κάνει τις πιο λαμπερές εμφανίσεις. Η πανέμορφη μελαχρινή καλλιτέχνιδα πρόσφατα έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα της και κυκλοφόρησε ένα υπέροχο album που αγάπησε ο κόσμος και πολλά από τα singles της έχουν καταταχθεί σε υψηλές θέσεις των charts.

Αυτή η περίοδος είναι η πιο παραγωγική για εκείνη, αφού εκτός από τα μουσικά της επιτεύγματα είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ. Στα social media έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της και οι θαυμαστές πιστεύουν πως είναι το πιο ταιριαστό ζευγάρι της showbiz.

Λοιπόν, σε περίπτωση που ακόμη δεν έχεις καταλάβει σε ποια όμορφη τραγουδίστρια αναφερόμαστε το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στη gallery και να το ανακαλύψεις μόνη σου!

Πηγή: teen.queen.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: